• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

24.12.2015

23:16

KIRBI PREVALIO PREKO USTA: Tražićemo da pustite Kosovo u UN!

Politika

KIRBI PREVALIO PREKO USTA: Tražićemo da pustite Kosovo u UN!

Podeli vest

Ambasador SAD Majkl Kirbi izjavio je da za SAD normalizacija odnosa Beograda i Prištine uključuje i članstvo Kosova u Ujedinjenim nacijama

- Ne tražimo da Srbija prizna nezavisnost Kosova, već normalizaciju odnosa Beograda i Prištine. Šta će ta normalizacija na kraju tačno značiti, na Evropskoj uniji je da definiše, ali po nama to uključuje i članstvo Kosova u UN - rekao je Kirbi za dnevni list "Večernje novosti".

KIRBI: Srbijo, čestitam na otvaranju poglavlja!

On je kazao i da zapadna Nemačka nikad nije priznala istočnu Nemačku, a ona je bila u UN. 

- SAD samo asistiraju u tom procesu koji vodi EU, i u ovoj fazi ni na čemu ne insistiramo. SAD su priznale Kosovo, ali to je pitanje za EU, gde pet država to nije učinilo - dodao je ambasador.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 8 godina

Ovaj krelac stvarno nije normalan ! U tom slucaju bismo mi trebali da priznamo i Texas i Kalifoniju a cini mi se Dzordziju pa neka onda oni vide koliko ce to da potraje ostatak od Americke zlikovacko - genocidne tvorevine pas im jebo mater ! sao da se zna spreman sam licno odgovarati za svaku napisanu rec !

raska

pre 8 godina

Ovaj izgleda nije primetio da Amerika polako gubi vojnu i ostalu nadmoc u svetu. Ko su oni da od nas nesto traze. Sto ga ne zakljucase iza onih zatvorenih vrata kada je u cetiri oka razgovarao sa Cankom na nekih desetak godina. Zasto nasa vlada uopste ne reaguje na takvo da ne kazem izdajnicko pojedinih clanova parlamenta. Ovog ministra odbrane smeniste zbog jedne dvolicne recenice, koja jeste prostacka i najverovatnije je ministar i mislio prosto, ali da je hteo mogao je da se brani. Gospodin Canak preti ljudima mrtvom glavom pa niko ne reaguje.Bitno je da se pokaze Evropskoj Uniji da mi stitimo zene od dvolicnih recenica, a od pravih batina i ne bas tako. Tu nismo bas nesto napredovali.

HRVAT

pre 8 godina

Englez..tako ti je to kad se vi Srbi drzite nekih medjunarodnih krivicnih i ostalih pravila..Mi Hrvati smo se drzali stare poslovice Tko jaci taj tabaci i upali u takozvanu krajinu poput hajduka i drumskih razbojnika i zauzeli teritorij a o pljacki i otimacini srpske imovine da i ne govorim koja je uslijedila nakon ulaska Ustasa u Knin....takvu pljacku i otimacinu svijet nije upamtio\n

Vlada

pre 8 godina

Upali bi vi u Krajinu da nam nisu iz NATO saveza pretili bombardovanjem ( sto su i uradili 1999-te ) samo u snu.

Dobri

pre 8 godina

A,da li se i Zorana Mihajlović slaže sa tim?Mislim,da li je ona prva čula tu vest?

Pera Bandera

pre 8 godina

Zoka Mihajlović je sa njim o tome razgovarala na porodičnoj slavi kada ga je pozvala kao prijatelja! Opoganila nam slavu!!!!!!!!

Dragomir

pre 8 godina

HRVAT,više puta sam te molio da ne skrnaviš srpski jezik pisanjem na azbuci podmuklih engleza?Ne piše se Srbi već srbi.Krivicno - krivično,drzali - držali,jaci i tabaci - jači i tabači ... Potpuno nepotrebno ubacuješ neka slova kao tko - ko,uslijedila . usledila,svijet - svet.ZAŠTO NAM NE PIŠEŠ NA TVOM HRVATSKOM JEZIKU?Slobodno ti nama piši jer mi srbi u Srbiji odavno znamo hrvatski jezik.Nekada sam ja često službeno dolazio u Zagreb i znanjem hrvatskog jezika sam se lepo sporazumevao.Vaši rukovodioci su bii oličenje dobrog profesionalizma-Ovde sam ja to naglašavao našim beogradskim rukovodiocima koji su uglavnom bili iz Crne Gore i zamlate iz Bosne.

draža

pre 8 godina

Pa šta ako traže,mi nemamo nameru da uđemo u uniju američkih država,pa da strepimo da će Ameri da nas ka putu u tu uniju terorišu, nego u evropsku uniju i tu ne vidim problem.Oni traže,mi ne pristanemo i to je to i dalje smo najbolji prijatelji ikada. E ako Evropa zbog toga kazni Srbiju na bilo koji način,to je direktan dokaz da je Evropa obezglavljena i da je njen glavni grad Vašington.U tom slučaju treba da prekinemo pregovore sa Briselom,i da započnemo direktne pregovore sa Vašingtonom,kao gazdom Evrope i da se manemo igranja žmurke preko Brisela.

Boban

pre 8 godina

Ovaj ko da je američki ambasador na Kosovu a ne u Srbiji!\n

Waladica

pre 8 godina

Они су главни овде и може им се. Да Србија има леђа неби смели ни да прдну, а камоли да уцењују. Још би нас и у дупе љубили само да будемо са њима.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Тражићемо да Тексас пустите у - Уједињене Нације...! Не морате да га - признате....О.К. ?

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija