• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

26.12.2015

18:22

DOSTA ZLOČINA - KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Informer je dokaz!

Politika

DOSTA ZLOČINA - KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Informer je dokaz!

Podeli vest

Istorijski rekordni prodati tiraž Informera jeste najbolji dokaz istine o današnjoj Srbiji, istine koja nema veze sa "istinom" koju nam nameće žuta ološ medijska elita

Informer su ubedljivo najprodavanije dnevne novine u Srbiji. U petak 18. decembra prodali smo rekordnih 135.995 primeraka, i to bez ikakvog poklona, popust-kupona za kupovinu gaća ili nagradnih igara.

Dnevno u proseku prodajemo 107.074 primerka. Ovo su precizni, u komad tačni podaci prepisani iz internog izveštaja za period od 14. do 19. decembra ove godine, a na osnovu koga se prijavljuje i državi plaća porez. Nema, dakle, laži, nema prevare.

I nisam ovo ovde napisao da bih se hvalio ili kolumnu zloupotrebio u reklamne svrhe. Ne! Samo hoću da kažem da je istorijski, rekordni prodati tiraž Informera definitivni i neporecivi dokaz istine o današnjoj Srbiji.

U petak 18. decembra prodali smo rekordnih 135.995 primeraka, i to bez ikakvog poklona, popust-kupona za kupovinu gaća ili nagradnih igara. Dnevno u proseku prodajemo 107.074 primerka

 

To, naime, jeste dokaz da realnost u Srbiji nema mnogo veze sa virtuelnom realnošću koja se kreira na društvenim mrežama, to jeste dokaz da istina danas nema skoro nikakve veze sa "istinom" koju nam na silu, najcrnjim gebelsovskim metodama, nameću i dalje dominantni drugosrbijanski mediji.

Osim ako prihvatite njihov rasistički koncept po kojem čitaoci Informera nisu ljudi, nego polupismena stoka kojoj hitno treba oduzeti pravo glasa kako bi oni, jedini opunomoćeni i od svevišnjeg licencirani tumači opšteg dobra, mogli nesmetano sve da nas odvedu pravo u drugi krug dosističkog raja.

Elem, kada bivši novinar Slaviša Lekić (čovek čiji je najveći profesionalni domet brak sa Bojanom Lekić, novinar koji nikada nije napravio novine koje su se prodale u više od 5.000 komada) finansiran državnim (čitaj: našim) novcem iz budžeta u svom serijalu "Mediji u Srbiji, hronika propadanja" emitovanom na TV CIA N1 prikaže današnju Srbiju kao diktaturu, goru čak i od one Miloševićeve (!?!); kada u svojim dokumentarcima podvučenim dramatičnom, apokaliptičnom muzikom, glasom kojim se objavljuje početak rata saopšti da je Mišković nevina žrtva režima i da je uhapšen samo zato da bi se Vučiću digao rejting (!?!); kada otvoreno pozove na linč svih koji se usuđuju da misle drugačije od njega i njegovih komitetskih sagovornika; kada, posle toga, niko od novinarskih autoriteta u Srbiji, niko od medija, osim Informera, i ne pokuša da odgovori na strašne laži, pa šta to sve jeste, ako nije dokaz notorne činjenice da je medijsko-politička žuta ološ-elita celu Srbiju uzela za taoca?!

I na kraju, tačno je. Tačno je da se u ovoj zemlji sistematski pravi atmosfera straha. Ali, nju ne pravi zli režim. Tu atmosferu prave drugosrbijanski medijski rasisti koji sve otvorenije pozivaju na linč svih koji misle drugačije.

I baš zato, ne smemo da ćutimo, ne smemo da prelazimo preko njihovih strašnih laži. I baš zato, otpor. Do pobede!

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

DOSTA ZLOČINA! Javni servis postao najgora javna kuća!

DOSTA ZLOČINA! Počeo rat

DOSTA ZLOČINA! Lažna dilema: Rusija ili EU

DOSTA ZLOČINA: Dino Merlin - mera Srbije

DOSTA ZLOČINA! Vučiću, samo bahato

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Sve sto si napisao je minimum minimuma za ove olose.Ukrali su mi 14,5 plate i 2000eura jos 2003g kad su privatizovali to jest zaplenili firmu gde sam bio zaposljen i otiso sam sa 47g zivota i 26 g staza u invalidsku penxiju xbog koga?????

Bravo za Informer

pre 8 godina

Пуно успеха и у наредној 2016. години! Једва чекамо постер Путина!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Режим ДОС-а је дошао на Власт - КОНТРАРЕВОЛУЦИЈОМ, која је мафијашки разделила Социјалистичку Акумулацију капитала, здушно градећи - криминалистичку "експропријацију" државне својине у приватне фирме, називајући такав лоповлук - "транзиција" ( што у суштини и јесте из Државних Трезора, транзит - у приватне касе...!!) Њен идејни (осмишљени) руководилац је била "жута" ДС и зато ће бити заувек ОМРАЖЕНА политичка организација у ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ, јер је ДС била на челу ( са - говнарима) овог процеса који је у суштини био економски и политички ГЕНОЦИД за народ српски...

Lazar Lazarevic

pre 8 godina

Sve si u pravu kao i uvek ali ja nikako da ,,progledam,, pa da vidim bilo kakvu razliku izmedju ONIH i OVIH... Ne znam zasto mi Bog nije dao toliko pameti kao sto to ima 55% ovom vlascu odusevljenih Srba.....

Siniša

pre 8 godina

"Ne smemo da ćutimo", potpuno je tačno. Zato pitam kada će Ružica Đinđić da bude uhapšena?

Saša

pre 8 godina

Idemo, prema... MILIONU!!!... Dusmani nek\' puknu... Čestitam!... Uredniku lista, .Gos! Draganu J. Vucicevicu... I naravno osoblju istog... Doslo je vrema. Za neke ozbiljne preokrete u drustvu i sistemu. Kome se to naravno ne svidja, u zemlji... Zna se! \"Putuj igumane. Ne zal\' manastire\"... Zivi mi bili i ostali... Svako dobro!... S\' postovanjem... Gradjanin,. Republike Srbije... Saša\n

Digi

pre 8 godina

Podrzavam sve napisano do zadnjeg slova sto napisa Dragan J. Vucicevic kao i komentar "Lale iz Banata" koji po meni tacno odslikava ono sto nam je zapad "nasi veliki prijatelji" organizovao uz pomoc lopovskog zutog preduzeca pod nazivom "demokratska stranka". Klasicna pljacka jedne drzave uz pomoc instaliranih neprijateljskih elemenata pod nazivom "demokratska stranka" i njeni sateliti "ldp", "liga socijaldemokrata Vojvodine" i ostali. Mi gradjani ove drzave jesmo bili za promene ali ne i za pljacku i unistavanje nama jedine drzave koju imamo, Srbije. Ova vlast mora da ucini sve moguce i nemoguce da vrati oteto i od domacih i stranih lopova pa makar nikada ne usli u EU.

pera

pre 8 godina

broj prodatih novina ne mora da znaci automatski kvalitet novine. ako se miskovic tereti za nesto sto u nijednoj normalnoj demokratskoj drzavi onda je to problem. ne shvatas o cemu se radi ne kaze se da je miskovic ok nego nadji ozbiljnu optuzbu; ozbiljne dokaze i to je to ne ono udbasko mrzim te pa mogu za bilo sta da te optuzim

Zoran

pre 8 godina

"I nisam ovo ovde napisao da bih se hvalio ili kolumnu zloupotrebio u reklamne svrhe." Zasto se vi u Srbiji izvinjavate kada se hvalite za nesto sto je casno i posteno uradjeno? Sramota je krasti, pa hvaliti se, lagati, pa hvaliti se, muckati i hvaliti se time. A hvaliti se uspehom u skoli, poslom,...bilo cim sto je casno i posteno steceno je preporucljivo za moral jednog drustva.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija