• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2015

21:02

STEFANOVIĆ NAJAVLJUJE: Biće još hapšenja, veliki broj istraga je pri kraju!

Politika

STEFANOVIĆ NAJAVLJUJE: Biće još hapšenja, veliki broj istraga je pri kraju!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras, govoreći o velikoj policijskoj akciji u kojoj je uhapšeno 80 osoba, da je još jedan veći broj krivičnih istraga u završnoj fazi i da će biti još dosta akcija u borbi protiv krminala i korupcije

 

- Još jedan veći broj krivičnih istraga je u završnoj fazi i izvesno je da ćemo ovakvih akcija imati još dosta - rekao je Stefanović za RTS.

On je dodao da je epilog današnje akcije MUP-a 80 privedenih za najteže malverzacije u oblasti finansijskog kriminala, da se traga za četiri osobe i da je podneto još 39 krivičnih prijava.

- Nećemo dozvoliti da nas korupcija pojede, država Srbije će se obračunati sa korupcijom i kriminalom - poručio je Stefanović.  

ŽUNIĆ SE BRANIO ĆUTANJEM! Vlasnik "Beohemije" zanemeo u tužilaštvu posle hapšenja!

Nećemo dozvoliti da nas korupcija pojede, država Srbije će se obračunati sa korupcijom i kriminalom

Nebojša Stefanović, ministar policije

Prema njegovim rečima, današnja akcija je sprovedena po zakonu, na najozbiljniji način i pribavljaju se dokazi za svaki predme zbog čega su istrage trajale mesecima.

On je istakao da su dokazi protiv osumnjičenih veoma ozbiljni i naveo primer bivšeg ministra poljoprivrede Slobodana Milosavljevića.

- Oni su osumnjičeni da su poljoprivredno zemljište na 15 različitih parcela koje nije u gradskoj građevinskoj zoni, čija je vrednost 13 miliona dinara, menjali odlukom ministra poljoprivrede za građevinsko zemljište u Novom Sadu, čija je vrednost milijardu i 54 miliona dinara. Razlika je u gotovo 10 miliona evra - objasnio je Stefanović.

On je rekao da postoji još 39 dodatnih krivičnih prijava u redovnom postupku, gde je šteta oko 2,1 milijardu dinara.

Stefanović je zahvalio svima koji su radili na ovom poslu, kao i na podršci gradana.

- Državni organi će nastaviti da rade svoj posao. Videli smo kada krenemo u obačun sa kriminalom, uvek postoje neki pritisci - rekao je on.

(FOTO) ONI SU PLJAČKALI SRBIJU! Ko su ljudi koji su nam oteli milione?!

VELIKA AKCIJA MUP: Pohapšeno 80 ljudi, među njima i Slobodan Milosavljević i Željko Žunić!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan Tesic

pre 8 godina

Све је то како треба, надам се искрено, али да бих Вам стварно поверовао у неселективну борбу против корупције требали би да проверите пословање ДП Београдски сајам последњих 15-ак година и након тога скидам капу!

gaga vuk

pre 8 godina

Niko nebi bio srecniji od gradjana Srbija, kad bi Dinkic, Ceda , Vlahovic, Labus, Koferce, Kostic, Pajtic i ostali bili procesuirani, ali mrka kapa, malo ko u to veruje, jer ovo sto je sad uradjeno je sitno u odnosu na navedene, a ima ih jos.

Cvele

pre 8 godina

Samo se nadam da ce svi lopovi zavrsiti iza resetaka i da ce njima i njihovim blizim i daljim ,biti oduzeta imovina

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija