• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2015

21:49

ŽUNJIĆ I DROBNJAK OSTAJU U PRITVORU! Viši sud šestorici uhapšenih odredio zadržavanje do 30 dana

Politika

ŽUNJIĆ I DROBNJAK OSTAJU U PRITVORU! Viši sud šestorici uhapšenih odredio zadržavanje do 30 dana

Podeli vest

Vlasniku "Beohemije" Željku Žuniću i Bojanu Drobnjaku Viši sud u Beogradu je večeras na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana

 

Sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u slučaju boravka na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, rekla je Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.

Žunić i Drobnjak se sumnjiče da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgvoornog lica, a na saslušanju u tužilaštvu su se branili ćutanjem.

Viši sud u Beogradu je odrediopritvor do 30 dana i bivšem predsedniku opštine Mladenovac Dejanu Čokiću, kao i za još troje odgovornih osoba iz te opštine koje su jutros uhapšene u velikoj policijskog akciji zbog sumnje da su zloupotrebile službeni položaj.

ŽUNIĆ SE BRANIO ĆUTANJEM! Vlasnik "Beohemije" zanemeo u tužilaštvu posle hapšenja!

Osim Čokića, osumčeni su za sada poznati samo pod inicijalima D.T, M.C, i J.M.

Čokić i ostali se sumnjiče da su od decembra 2012. do oktobra 2013. godine imovinu GO Mladenovac - više objekata kompleksa "Koraćićka banja" preneli u vlasništvo preduzeća "Komerc javor" Kovačevac. 

Na taj način su oštetili opštinu Mladenovac za iznos od 29.458.850 dinara i za isti iznos pribavili protivpravnu imovinsku korist preduzeću "Komerc javor".

STEFANOVIĆ NAJAVLJUJE: Biće još hapšenja, veliki broj istraga je pri kraju!

(FOTO) ONI SU PLJAČKALI SRBIJU! Ko su ljudi koji su nam oteli milione?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sonja

pre 8 godina

Strasno kakva je to organizovana zlocinacka banda.Valjda ce biti osudjeni,kao i svi dosada uhapseni u spektakularnim akcijama nasih beskompromisnih boraca protiv kriminala.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17