• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2015

13:38

VOJVODA UZNEMIRIO "DEJLI MEJL": Srpski desničar se slikao u krvavoj kecelji pored raskomadanih životinja!

Politika

VOJVODA UZNEMIRIO "DEJLI MEJL": Srpski desničar se slikao u krvavoj kecelji pored raskomadanih životinja!

Podeli vest

Britanski portal "Dejli mejl" posvetio je danas poduži tekst lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, zgrožen zbog fotografija u krvavoj kecelji i sa nožem u ruci koje je vojvoda nedavno objavio na Tviteru...

U tekstu pod naslovom "Ko kolje zlo ne misli - srpski desničarski lider optužen za ratne zločine i etničko čišćenje slikao se u krvavoj kecelji pored raskomadanih životinja", Dejli mejl podseća političku prošlost Vojislava Šešelja uz podsećanje da Haški tibunal u procesu protiv njega još nije izrekao presudu.

screenshot Daily mail

Zgražavajući se nad Šešeljevim "koljačkim fotografijama" Dejli mejl navodi da je lider SRS bio blizak saradnik Slobodana Miloševića, tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, tokom kojih su počinjeni mnogi zločini.

(FOTO) POTPUNI HIT NA INSTAGRAMU! Vojvoda Šešelj: NIKO NE KOLJE BOLJE OD MENE!

ŠEŠELJ OBJASNIO ŠOKANTNE FOTKE: KOLJEM ZBOG DECE, da imaju šta da jedu ove zime...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malo morgen

pre 8 godina

Горњи део прегаче је крвав а доњи чист? Да му нису поставили свињу у висини јуначких груди? А тек држање ножа. И аматери би деловали професионалније. Оно што је најсмешније, читаоци "Дејли мејла" верују. И рогови имају купце.

Dr za rock and roll

pre 8 godina

Pa udara vam kontru dusmani oni najnedljuskiji. Kolonijalisti vi cete nekog da se zgrozavate , citavu zemlju ste podigli africkom i indijskom krvlju. Bravo Seki to im radi srpski domacine!!! Sto ne znaju slepci da budu domacini pa se jedu. Setaju kucice mrtvi pijani , umesto da setaju unucice i mrze citav svet kompleksasi bezdusni oni zlobni odvratni sto umesto kraj familije oni u poznim godinama umiru kraj kucica i starackim domivima .

Saša

pre 8 godina

Bas!... Verodostojni kriticari novinskog lista, nasih drzavljana... U, p***u m***r, s***m im se u kriticare... I poznavaoce, srpske tradicije i kulture... Da, bre! Zaboravih, pa mi ne izvozimo pecenu prasetinu, i ladan jelen, staropramen, hajneken, amstel, leffe... Ljubomora nista drugo... Gospodo, englezi. Nevalja kada se ohladi... Prase! A, pihtije su druga prica... Pa, kupus... Volja te vako, volja te nako... Pasulj zaprzeni... Jaooo!!! Gospodo! Englezi... Od vase \"Hajdi\" Koristi nema...\n

pegaz

pre 8 godina

Cim se pojavila ova fotografija znao sam da ce razni dousnici tajnih sluzbi u regionu napraviti skandal.Ovo i jeste pogresna slika koliko god me impresioniralo njegova intelektualna borba tamo vec..I sto je najgore bojim se da ce neko stavljati ovu sliku u uzbenike istorije i stvarati pogresan stereotip o jednoj zajednici.Iskreno ova slika je stetna.Prava slika je slika naseg najboljeg sportiste koji drzi pehar..\n

Aleksandar

pre 8 godina

Pegazu u svemu sam saglasan sa tvojim komentarom, ove slike su PREISPOLJNA GLUPOST veoma štetne pogotovu za njega, što mi i nije naročita briga, ali mi jeste zato što će zlobnici uzeti ih kao sinonim za naciju SRBE i to uz pomoć čoveka koji to i NIJE.

soko

pre 8 godina

РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ СТЕ ВИ ДИВЉЕ ХОРДЕ ИЗ ЕНГЛЕСКЕ---ПОЧИНИЛИ---ЗА КОЈЕ ТРЕБА ДА СНОСИТЕ ПОСЛЕДИЦЕ,НА КРАЈУ "АКО НЕ ВАС СТИЋИЋЕ ВАШЕ ПОТОМКЕ"

PIH

pre 8 godina

Pa da, njih ce da uzbudi slika sa svinjokolja ,mesarska kecelja i pribor a nece smrt,razaranja ,stradanja neduzne dece, naroda i rusenja nase zemlje uz bacanje osiromasenog uranijuma koji posle decenijama radi i kada je prividno mir.

XXL

pre 8 godina

Dobro kad nisu zaprepašćeni kada Oni komadaju ljude i njihove države.

olga

pre 8 godina

Čega se pametan stidi debili se ponose.Jadna propala Srbijo da li si sve sna gde si?

Saša

pre 8 godina

Koljiii !!!... Vojo, ... Voda, vri... Z****i. Sada, engleze... Steram, k***c u njihovu tradiciju... Domacina!!!\n

drago markovic

pre 8 godina

iz prilozenog i rasporeda delova od svinje u toku svinjokolja(mi Srbi imamo svinje hranjene bez GMO) sve na svom mestu,cvarci su u pripremi nije prikazano,butovi i plecke gde i treba.Jedino se moze zaključiti da Šeki zna i poslove zemljoradnika i da je i u tom poslu dobar srpski domacin. Dakle uopste ne laze kad kaze ,, da kolje od svih ustogljenih politicara nbolje.A i u Hagu je pokazao da sve sudije ne vrede , pogotovo tuzilac koliko ih placaju i da su tamo da sude Srbima ssmo.n

Bivši četnik

pre 8 godina

Na žalost moram priznati da su englezi u pravu ovaj put. Šešelj se pretvorio u klovna. Šeni pred Vučićem. Od njega nema ništa. Žao mi je što sam kao budala nekada ratovao za njega i verovao mu.n

rina trebinjac

pre 8 godina

Koljem danju-koljem nocu,koljem sele sve sto hocu!

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Сјај и беда - лицемерја без граница...!!

kentaur

pre 8 godina

A sta bi tek rekli da si za reklamu uzeo mesarski slogan Koljem po kucama

mladen

pre 8 godina

Црвени војвода! Једна од највећих подвала српском народу 20 вијека управо је овај војвода. Предпостављам да ће на крају рећи које он и ком народу припада, кад заврши своју мисију мећу нама Србима.Као ономад Стипе Месић.Момчило се у гробу окреће..

patriota

pre 8 godina

Eto njih na prolece po intervju samo da voja to malo prosusi ima da jedu da se useru ,

Dragomir

pre 8 godina

Ако треба нема потребе да вас подасећам како је ово прекодрински замлата и ДОКТОР НИЧЕГА!Баја ,,докторирао,, тако што је имао тему о милитаризму и фашизму?Так'их доктора за време Тите а и данас Србија има више него амери и руси заједно!Данас и млађи основци знају колико су фашисти били милитантни!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20