• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2015

15:03

SRBIJA I TURSKA OSNIVAJU SAVET za još bolju saradnju i napredak obe zemlje!

Politika

SRBIJA I TURSKA OSNIVAJU SAVET za još bolju saradnju i napredak obe zemlje!

Podeli vest

Srbija i Turska osnovaće na najvišem nivou Savet, koji će voditi dvojica premijera, kako bi se ostvarli saradnja u najvažnijim oblastima, a čiji je cilj napedak obe zemlje, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić



Vučić je, u izjavi za medije posle bilateralnog sastanka sa premijerom Turske Ahmetom Davutogluom, rekao da je na sastanku bilo reči o svim važnim bilateralnim i regionalnim pitanjima, kao i da su dogovoreni mehanizmi saradnje dveju zemalja koje bi trebalo da donesu napredak.

- Osnovaćemo savet na najvišem nivou, koji će da vode dvojica premijera, iz oblasti u kojima imamo najveću i najupečatljiviju saradnju. Vodiće ih ministri iz tih oblasti, a gotovo stalno ćemo da se stastajemo - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima Turska ima takvo telo sa Bugarskom i Grčkom.

- Imaće i sa Srbijom, jer mislimo da možemo mnogo toga da zajednički napravimo i uradimo - rekao je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DOBILI SU ONI LEKCIJU OD SRBA

pre 8 godina

To mim je za vek velova da ne zabadanju svoj govnjivi nos na Balkan. Sta se cudite do juce je taj isti Turcin od CIA imao iluzije da je sve njegovo do Bosne i Beca. A sad je dobio od Rusa k....c da izbije oci. Ode Turska na dobos.

Ljuban

pre 8 godina

Ah nemoj tako pa cuveni srbi su na turskim brodovima napadali hriscansku Evropu ....Imas tu sramotu u Vatikanskom muzeju.....Srbi su produzena turska ruka ,to I Rusi znaju..zato je gas najskuplji u srbiji.....Otvori se zemljo otvori se nebo sin me oslepi Otac me udavi......Mi Crnogorci smo najgora zemalja na svijetu,Samo je Srbija gora do nas.......

zlaja

pre 8 godina

Ka sto ste vi Crnogorci nema gorijeh u svet.Srbija je za vas uvek bila obecana zemlja.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija