• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2015

22:37

PREMIJEROV INTERVJU NA TV PRVA: Ivan Ivanović priznao da u Srbiji nema cenzure!

Politika

PREMIJEROV INTERVJU NA TV PRVA: Ivan Ivanović priznao da u Srbiji nema cenzure!

Podeli vest

Voditelj Ivan Ivanović javno je priznao da u Srbiji nema cenzure! On je u emisiji na TV prva u kojoj je gostovao premijer Srbije Aleksandar Vučić doslovno rekao da mu nikada nije sugerisano koja pitanja može da postavi ili kojim temama može da se bavi...

Nakon što je u pustio seriju snimaka sa izjavama predsednika Vlade u kojima se na svoj način šalio na račun premijera, Ivanović je konstatovao:

U januaru novi ministar odbrane

Novi ministar odbrane biće postavljen u januaru 2016. godine, najavio je Vučić. 

On na TV Prva nije rekao ko će na funkciji ministra obrane zameniti Bratislava Gašića, niti tačan datum kad će to biti urađeno.

Gašić će biti smenjen jer je uvredio novinarku b92.

- Kada sam se spremao za ovaj intervju, rodbina, prijatelji su me ispratili kao da ćemo se videti poslednji put, što je mene jako i iznenadilo, pošto verujem, da ovo može slobodno da se radi što na neki način i dokazujem - doslovce je rekao Ivanović i dodao:

- Ja moram da kažem da od mene niko nije tražio da pokažem pitanja koja sam spremio - podvukao je Ivanović, jasno obarajući tezu koju forsira deo javnosti a po kojoj u Srbiji postoji strašna cenzura.

S druge strane, u delu intervjua u kome je sumirao rad Vlade, premijer je istakao da je ponosan na to što su u 2015. godini postavljeni temelji za oporavak Srbije.

Gostujući na TV Prva, srpski premijer je rekao da ti rezultati "nisu dovoljno dobri da bi narod bio srećan", ali da postoji "unutrašnje zadovoljstvo posle završenog posla".

Vučić: Dnevno kontrolišemo investitore kojima dajemo subvencije

Na pitanje da li proverava kompanije koje su subvencionisane, premijer je rekao: 

- Zovu me pogrdnim imenima. Zovu me od Atile do zlikovca, ali nisam lud da im dajemo pare, pa da ne proveravamo da li su uradili ono što smo se dogovorili - rekao je Vučić. 

Vučić je najavio i dolazak dve američke kompanije iz auto-industrije u Novi Sad, sa dve fabrike i ukupno 5.000 ili 6.000 radnih mesta. Kako je rekao, u pitanju su delovi za automobile.

- Uspeli smo da spasemo Srbiju, jer ljudi ovde zaboravljaju u kakvoj smo zemlji živeli i šta je to sa čim smo se uhvatili u koštac. Zadovoljan sam radom, napornim radom, i to je ono što ću da pamtim kada je reč o ovoj godini. Ali, kao što Andrić kaže, unutarnje zadovoljstvo je značajnije od priznanja i nagrada - istakao je premijer.

Premijer je najavio da će sledeće godine države pokušati da nađe partnera za kupovinu Luke Bar, što je, kako je objasnio, važno zbog industrijalizacije zemlje ali i rada Železare Smederevo.

- Mislim da možemo da kupimo i Luku Bar i tome sam razgovarao i sa premijerom Kine Li Kećjang, jer mi ne želimo nikakvu vrstu neprijateljskog preuzimanja. Želimo da to radimo po tržišnim uslovima, želimo da budemo vlasnici Luke Bar i mislim da političkih problema neće biti, a ako nađemo partnera neće biti ni finansijskih - rekao je premijer.

VELIKI USPEH SRPSKE PRIVREDE! Elektromreža Srbije kupila deo Elektroprenosa CG!

Prema njegovim rečima, velika je stvar završetak radova na rehabilitaciji i izgradnji infrastrukture u zemlji, jer je to ono što je važno za investitore.

Nećemo prodavati zemlju strancima

Govoreći o poljoprivredi, premijer kaže da Vlada Srbije neće prodavati zemlju, ali će je davati u dugoročan zakup onima koji će da nam daju milion, milion i po svinja i koji će to da rade sa građanima Srbije, dakle, da rade sa kooperantima.

- Ubucuće svi ćevapi, sve to što vam se prodaje po Nemačkoj ili Moskvi biće označeno da je napravljeno u Srbiji. Imaćemo ogroman rast posle ne znam koliko godina u poljoprivredi - rekao je premijer i ispričao. 


On je ponovio plan da za nepune tri godine, do aprila 2017, bude izgrađeno više puteva nego u periodu od 1968. do 2014.

To je slučaj i sa železnicom, završićemo Koridor 10, kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru, i Koridor 11, od Čačka do Preljine, i to su za nas veoma važne stvari, rekao je premijer.

On je podsetio na kupovinu gotovo 11 odsto elektroprenosnog sistema Crne Gore, te primetio da se, ekonomski, polako širimo u regionu.

Govoreći o poreskim prihodima, Vučić je rekao da "nikada nije zadovoljan" naplatom poreza i da "uvek može bolje".  

printscreen

Vučić je istakao i da je za 7 od ukupno 17 preduzeća u restrukturiranju nađeno rešenje, a da "ćemo sa još deset preduzeća nastaviti da se mučimo". 
 

Pomozite da privatizujemo Zvezdu, Partizan...
 

Vučić priznao je da ne zna kako da privatizuje fudbalske i košarkaške klubove u Srbiji i pozvao građane da mu u tome pomognu.

- Iz sveg srca želim da se oporavi FK Partizan, evo, kupite. . . , Ko god hoće neka kupi, ko hoće da uloži svoj novac - rekao je premijer i dodao "ja ne znam kako to da uradim, a oni svi troše naše pare". 

Zato je potrebno privatizovati Telekom, rekao je, jer strance baš briga ko će šta da piše po novinama.

- Ne kažem da su Srbi manje sposobni, ali postoje stvari gde pritisak nismo u stanju da izdržimo", naveo je i podsetio na to o čemu se sve pisalo - da Vučić hoće da uzme pare od prodaje Telekoma.

 

Najveći problem je RTB Bor, rekao je Vučić za Prvu tv, dodajući da vlada traži strateškog partnera, ali da niko sad ne može da pomogne, jer se svuda u svetu, zbog niske cene bakra, zatvaraju rudnici.

Vučić je rekao da RTB Bor već četiri meseca nije platio struju, ali da vlada ne može da zatvori to preduzeće, jer će veliki broj radnika ostati na ulici. 

- Ne možemo da izbacimo radnike Bora na ulicu, da ugasimo istočnu Srbiju, da nam niko ne živi tamo - upitao je Vučić. 

Vučić je rekao i da će od zamenika premijera Rusije Dmitri Rogozina u januaru, prilikom njegove posete Srbiji, tražiti da ruska armija kupi gas maske srpskog Trajala. 

- Obavezali smo se da sprovodimo teške reforme - rekao je premijer na pitanje na šta se Srbija obavezala otvaranjem poglavlja sa EU i dodao da nas čekaju teške odluka oko Kosova.

Premijer je naveo da Srbija još uvek nema kandidata za mesto generalnog sekretara UN.

- Ali kada ga Srbija bude imala, taj će imati 70 odsto šanse da pobedi - podvukao je premijer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
geras

pre 8 godina

e, kamo lepe sreće da su rezultati tog "rada" za ponos ! drugim rečima - prodiktivnost - nikakva !

bubamara

pre 8 godina

Zaista je tako! 2015 godina je presudna. To je i EU uvidela.

Marija

pre 8 godina

Bila je dobra godina, ali 2016. godina mislim da ce biti jos bolja.

sima

pre 8 godina

Reforme koje Vucic sprovodi su osnov bolje buducnosti.

Eva

pre 8 godina

Rezultati jesu za ponos nikad niko vise nije uradio za Srbiju koliko je Vucic uradio

Lala iz Banata

pre 8 godina

Економичност рада, повољна, Продуктивност - подношљива, али најважније - РЕНТАБИЛНОСТ НУЛА, што ће рећи - бадава Вам посо..!

nikica

pre 8 godina

Prica o cenzuri je izmisljotina i ds njome pokusava da izvuce koji politicki poencic.

Opijum 1

pre 8 godina

Premijer je posvećen svojoj zemlji što je najbitnije.

Bane

pre 8 godina

Muka mi je više da slušam ove hvalospeve koji su potpuno bez osnova i u suprotnosti sa realnošću.

Borka

pre 8 godina

Ove godine su postavljeni temelji ,od sledece godine idemo dalje. Za Srbiju je bitno da je nesto pocelo da se menja, tesko je za godinu dana osetiti neki boljitak. Ako smo procerdali tolike godine , sta ce nam biti da sacekamo samo jos malo?

TVRDJAVA

pre 8 godina

nisui u pravu i ocigledno zalis za ovima sto su nas krali i koje danas hapse.

bakica

pre 8 godina

Rezultati rada premijera i cele Vlade postaju vidljivi i niko ne može da ih ospori!

sanja

pre 8 godina

Aleksandar Vučić, pametno zbori, ali osim toga ga krasi apsolutna posvećenost svome poslu.

Milica

pre 8 godina

Obzirom da su nas demokrate potpuno dokusurile, ovi napori su bili neophodni i sada imamo temelj na kome možemo da gradimo bolju budućnost!

profesor

pre 8 godina

Kraj 2015. i neverovatne stvari koje su se desile tad,nam daju za pravo da se nadamo da će 2016. biti još uspešnija

rastko

pre 8 godina

Velike promene su se dogodile u 2015., promene nabolje i zato hvala Vucicu na radu i trudu.Povedimo se njegivim primerom i brzemo oporaviti zemlju!

BeliOrao

pre 8 godina

I građani su ponosni na Vaše zalaganje za Srbiju, samo napred!

Wesnik

pre 8 godina

Srbija je krenula napred,ostvarili smo veliki napredak.

Marko

pre 8 godina

Bez jakih temelja za privredu sve ostale gradnje su nepouzdane i zato su postignuti rezultati veliki uspeh.

Eros

pre 8 godina

Ova vlada je imala zaista dobre rezultate i to sve napornim radom cele prethodne godine koja polako odlazi i dolazi nova naporna godina za sve nas,ali ce nam doneti bolje sutra.

sara

pre 8 godina

Sprovodjene su teske reforme koje su donele pozitivne rezultate.Ulozen je veliki trud i to treba pohvaliti.

Mario

pre 8 godina

Pravi čovek na pravom mestu sa pravim idejama i pravim planovima. Uz Vučića smo na sigurnom putu.

miki

pre 8 godina

I to zdravi temelji na koje sada može da se vrši nadogradnja.

Sara86

pre 8 godina

Premijer je najzaslužniji za postignuti uspeh Srbije.

inna

pre 8 godina

Pa realno nikad vise stvari nije pokrenuto, nikad vise fabrika otvoreno, nesto smo zarad budzeta morali da istrpimo ( i to zahvaljujuci prethodnima), ali ce nam sledeca godina biti mnogo laksa!

Dušan

pre 8 godina

Samo iskrenim i istrajnim radom mogu da se postignu ovako visoki rezultati kao što je postigla ova vlada na čelu sa premijerom Vučićem! Sve pohvale i čestitek, samo tako nastavite!

inna

pre 8 godina

Pa realno nikad vise stvari nije pokrenuto, nikad vise fabrika otvoreno, nesto smo zarad budzeta morali da istrpimo ( i to zahvaljujuci prethodnima), ali ce nam sledeca godina biti mnogo laksa!

Stanko

pre 8 godina

Moze li neko da mi odgovori? Imamo li novinara koji je dorastao zadatku ili samo priucene voditelje i spikere?

Mica

pre 8 godina

Imamao čime da se ponosimo. Od države pred bankrotom došli smo do države koja investira u velike projekte.

Goran

pre 8 godina

Ova godina je bila prekretnica za Srbiju, pomerili smo se sa dna i u narednim godinama snazno idemo napred, pocev od 2016..

Mare

pre 8 godina

Ova Vlada je svakako postigla mnogo dobre rezultate u ovoj godini, koje mnoge vlasti pre njih nisu uradile za ceo svoj mandat. Rezultati su i te kako vidljivi.

Niki

pre 8 godina

U 2016. rezultati Vlade Srbije ce bitlji još bolji

izi

pre 8 godina

Sve pohvale za Vladu Srbije i premijera,iz dana u dan Srbija napreduje.

gutic

pre 8 godina

Pa 2015god ce obeleziti razvoj zemlje i ekonomska stabilnost

Loza

pre 8 godina

Rezultati postignuti od strane Vlade Srbije i njenog premijera mogu se smatrati jednim malim čudom.

Mirko

pre 8 godina

Zahvaljujući sprovedenim ekonomskim merama Srbija danas ne strahuje od bankrota već je finansijski potpuno stabilna.

Obilic

pre 8 godina

Mi smo takodje ponosni na vas i na vasu Vladu.

root

pre 8 godina

Tužno, jedva da nešto proizvodimo, a i to nije naše, štaviše država subvencioniše strance... sa svim zemljama imamo deficit, više uvozimo nego što izvozimo... gradi se na osnovu kredita i to u Beogradu, na ostatak Srbije ne ide ni 12% sredstava.. centralizacija i medijski teror... mrak!

Mace

pre 8 godina

Rezultati u 2015. su bili odlicni , a nadamo se da ce u 2016. biti jos bolji.

Tata

pre 8 godina

Premijer ima čime da se ponosi,postigao je više nego svi premijeri do sada.

Laka

pre 8 godina

Kao sto kaze Vucic dosta toga je uradjeno a i dalje se radi.Nadam se da cemo u predstojecoj godini osetiti bolji zivotni standard.

Filip

pre 8 godina

Naporan trud i rad Alesandra Vučića je više nego očigledan. Nikakvo hvalisanje nije u pitanju, nego realnost.

Vladimir C

pre 8 godina

Cinjenica je da je 2015. godina bila prelomna po mnogo cemu, ali je realnost da privreda jaca i da se Vucic zalaze za ekonomski prosperitet!

jelena5

pre 8 godina

Činjenično stanje u Srbiji jeste napredak na svim nivoima, to niko ne može da ospori, sav trud i rad se vidi.

slaki

pre 8 godina

Teska godina ali smo trpeljvi jer shvatamo u kakvom paklu smogodinama bili.

Sveta

pre 8 godina

Vlada Srbije obavlja odlican posao, a oni koji su godinama unistavali Srbiju to ne mogu da oproste i plasiraju besmislene price o cenzuri, a mediji slobodno rade svoj posao

nemanja5

pre 8 godina

Samo vrednim i odgovornim radom, Vucic i njegova vlada ce imati jos bolje rezultate u sledecoj godini...

Damjan

pre 8 godina

Srbija iz dana u dan napreduje i to je samo po sebi uspeh, sve što smo uradili sad je već prošlost i postavljen temelj za danas, a na nama svima je da to danas pretvorimo u još bolju budućnost!!!

Djura

pre 8 godina

Naravno da nema cenzure, pa ivanovic svaki petak prosipa fore o premijeru i emisija opstaje. To su fore opozicije i pajtica da dobiju koji glas vise da preguraju cenzus.

kiki9

pre 8 godina

Nadam se da će Ivanova izjava staviti tačku na priču o cenzuri u Srbiji.

Danica

pre 8 godina

Mnogo toga je ostvarno u 2015-oj. Samo treba nastaviti sa napornim radom.

Radiša

pre 8 godina

Prestanite da se čudite,počnite da živite u ovom životu.Srbija je krenula u svet ,ljudi nam dolaze,gradi se radi se,bolje nam je!

hana

pre 8 godina

koliko je Vucic uradio za Srbiju, ne treba samo on biti ponosan nego i mi!

Nesa

pre 8 godina

Covek je posvecen i daje rezultate za razliku od prerhodnika.

Jovana

pre 8 godina

I ja sam jako ponosna na ovog coveka. Ljudina.

nikola

pre 8 godina

Svi smo ponosni ali sledece godine idemojos vise!!!

Zverka13

pre 8 godina

Za vreme vladavine premijera Vucica nema nikakve cenzure, niti ce je biti. Danas u Srbiji vlada sloboda govora i demokratije.

mima

pre 8 godina

Niko nemoze da kaze da u Srbiji nije bolje puno rada i truda je ulozeno i rezultati su vidljivi.Tako treba nastaviti .

muki

pre 8 godina

Rezultati jesu bolji nego ranije al moze jos bolje. Samo napred

Andrea

pre 8 godina

Što se mene tiče ovo su dva velika srpska čoveka.

Bata prorok

pre 8 godina

Polako uteže se država ,ono jes ima dosta njih koji ničim nisu zadovljni ,samo blebeću a garant nisu počistili ispred svoje kapije.Čekaju Vučića ...

Mica

pre 8 godina

Vucicev rad je vidljiv, daje rezultate! Srbija je krenula napred i svaki dan je ocitije. On je covek koji voli svoju zemlju i svoj narod i nesebicno daje sve od sebe kako bi realizovao zacrtane ciljeve! Podrska da istraje!

tale

pre 8 godina

tokom ove godine bilo je puno turbulencija, od ekonomskih, preko političkih kroz brojne ucene i šok -amandmane, pa sve do bezbrdnosnih pretnji. na svu sreću, sve se polako sredilo, došlo na svoje mesto i krenulo u pozitivnom pravcu po našu zemlju. misli da nam u 2016.g.preostaje da ubiremo plodove rada i zalaganja dosad

desa

pre 8 godina

obrni, okreni za ovu godinu moze da se kaze da se zavrsila veoma uspesno za srbiju.

ana

pre 8 godina

Ja kao obi;an gledalac nisam nikada primetio da se Vučić ili neko od njegovih mešao u neku od uređivačkih politika.

Maki

pre 8 godina

Nema sumnje da su postavljeni dobri temelji za bolju budućnost Srbije.

NenadM

pre 8 godina

Dosta toga je uradjeno u ovoj godini. Iskreno da kazem nisam ocekivao. Bilo je i gresaka, mozda je moglo i vise da se uradi, ali sve kada se sumira vlada Srbije na celu sa premijerom uradila je mnogo. Svaka cast. JA sam prijatno iznenadjen, samo tako nastavite i u 2016.godini.

Dragan 30

pre 8 godina

Rezultate Vlade niko ne moze da ospori! Premijer je zasluzan za uspeh Srbije!

Tomislav Cvetković

pre 8 godina

Cenzure u Srbiji nikada nije ni bilo...

lelica

pre 8 godina

kad su temelji dobri, kuća je stabilna a ukućani se u njoj dobro osećaju

Dzoni

pre 8 godina

Sve je tacno, apsolutno sam uverena da ce biti jos bolje.

Ljuba

pre 8 godina

U ovoj godini su zapoceti mnogi projekti koji ce u sledecoj godini kada budu realizovani dati nova radna mesta i bolji standard gradjanima

srecica

pre 8 godina

Ivanovic je pokusao da isprovocira na perfidan nacin Vucica, ali nije uspeo.Vucicev intelekt i inteligencija nadmasuje ovakve tzv.voditelje!

partizan

pre 8 godina

Samo napred u privatizaciju oba kluba, ili da isto dobijaju svi, pa ko je bolji neka pobedi!

uske

pre 8 godina

Ma koliko se razni mrzitelji svega sto je pozitivno u ovoj nesretnoj zemlji trudili- stvari se krecu na bolje hteli ili ne hteli to da priznaju.

Realan

pre 8 godina

Da li ste vi ljudi normalni ili ja zivim u nekoj drugoj Srbiji?

Dane

pre 8 godina

U zemlji u kojoj gotovo svi mediji bezrazlozno omalovazavaju rad vlade najbesprizornijim lazima i obmanama , blago receno nema cenzure .

Dragan76

pre 8 godina

Niko nemoze da ospori rezultate rada vlade i premijera jer su toliko vidljivi da bi ih i slep covek video.

basong

pre 8 godina

Pa covek i ima cime da se ponosi radio je cele godine, a ne kao ove babe iz DS-a da samo kukaju i da se samo zale

Mare

pre 8 godina

Koja cenzura?Pa ne zna se ko od ovih kvazi novinara vise pljuje Vucica?To im je vajda `normalno` u njihovim krugovima.Inace sam Ivanovic se navukao par puta.Pa kao`nestrenacki opredeljen.A kako ga je kulrturno spusti Vucic sa `Kada neko hoce vecu gledanost ili skuplji ugovor kaze Vucic me zabranio`A to je Ivanovic upravo radio.Samo guta knedle.E Srbijo kakvih malih ljudi velikog jezika od 2000-te se nakotilo.

Mare

pre 8 godina

Rezultati su počeli da budu vidljivi. Treba nastaviti i još igrati pametniju polititku.

srle

pre 8 godina

Naravno da je svaka pitanja mogao da postavi premijeru sem onih vulgarnih

Nina

pre 8 godina

Za kratak vremenski period napredak je evidentan i niko to ne moze da ospori.

Dragan

pre 8 godina

Ako Ivanović,koji je simpatizer DS-a kaže da nema cenzure,onda je to zaista tako !

Ljuba

pre 8 godina

Smatram da bi retko ko od političara priznao narodu da nešto ne zna kako da uradi i pozvao ga da mu pomogne. To puno govori o njemu. Jer "svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek".

Dejan

pre 8 godina

Mnogo toga se uradilo u ovoj godini i za to treba cestitati Premijeru!

Bojan

pre 8 godina

Svi trebamo da budemo ponosni na Srbiju a posebno na vladu

Jovan88

pre 8 godina

Kao sto rece premijer u ovoj godini Srbija je uspela da napravi siguran temelj koji ne moze da poljulja ni zemljotres,sigurno jedna od uspesnijih godina u ovom veku,nadajmo se da ce svaka sledeca biti jos bolja.

sanja

pre 8 godina

Ponosni smo na rezultate postignute u ovoj godini, samo napred, covek koji zna sta radi i koji svojim radom i trudom moze samo doprineti razvitku nase zemlje.

MILORAD

pre 8 godina

Rad i marljivost je ono sto nam moze doneti samo dobro bez ikakve sumnje to je jedina garancija sto nas moze izvuci iz krize i sto daje rezultate.Vlada Srbije nam je pokazala da se radom dolazi do sve boljih rezultata.

Marko

pre 8 godina

Sada je valjda svima jasno da nema cenzure kada je Vučić u pitanju.

Petrica

pre 8 godina

'Ej, botovi disite malo... Covek ovde stice utisak da se dopisujete sami medju sobom. Je li i vi kao i nas premijer retko spavate?!

Tomica

pre 8 godina

Mislim da je sada stavljena tacka na pricu o cenzuri i vrsenju pritiska na novinare.

lola

pre 8 godina

Priča o cenzuri se plasira samo da bi se nanela šteta premijeru.

Zoka

pre 8 godina

Dobri temelji su najbitmiji za napredak i ekonomsku stabilnost.

Dragomir

pre 8 godina

Ја сам јасан када напишем ... Мислили смо да смо добили мађионичара а оно испало ХИПНОТИЗЕР!

Tirion

pre 8 godina

Eto, i Ivanovic koji je najveci provokator vlasti priznao je da u Srbiji nema cenzure.Molim lepo.

Nale

pre 8 godina

Odlican dosadasnji rad naseg Premijera, nadamo se da ce tako biti I u buducnosti.

kiki

pre 8 godina

Srbija znacajne rezultate i jos bolje ce raditi u 2016 godini

roki

pre 8 godina

To je evidentno, to se vidi... odnosno svi koji su iole realni vide i hvale Vuciceve napore za poboljsanje Srbije

Marica

pre 8 godina

Samo uz rad,red i disciplinu i sprovodjenje reformi mozemopostici cilj.

Goran

pre 8 godina

Kakva cenzura. Sve je to bez veze. Histerija za malu decu.

Dragan

pre 8 godina

Mislim da je patriotski orjentisan , voli svoju zemlju na dobrom je putu , najveća mu opasnost preti od zapada , ako tu uspe da odradi u skladu sa opisom poslova i radnih zadataka svakako ući će u istoriju kao jedan među najboljim vladaarom , treba ga grdit , A TREBA MU I VEROVAT .

vesna

pre 8 godina

Najbolji premijer u srpskoj istoriji! Samo napred, majstore, Srbija je ponosna sto Te ima!!!!!\n

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija