• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2015

15:25

STEFANOVIĆ: Iskustvo i uspešan rad preporučili Rebića za direktora policije

Politika

STEFANOVIĆ: Iskustvo i uspešan rad preporučili Rebića za direktora policije

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je, na njegov predlog, Vlada Srbije za vršioca dužnosti direktora policije izabrala dosadašnjeg načelnika Uprave sabraćajne policije Vladimira Rebića, umesto Milorada Veljovića

 

 

- Dvadeset i tri godine profesionalnog rada u policiji, iskustvo na rukovodećim mestima i uspešan rad u Upravi saobraćajne policije, opredelili su me da Rebiću poverim ovako težak i odgovoran zadatak, i Vlada je to, naravno, prihvatila - naglasio je Stefanović. 

Ministar je istakao da od Rebića očekuje da iskoristi iskustvo i znanje i da na novoj funkciji pomogne u reformama policije, kako bi bila efikasniji i uspešniji sistem.

- Da građanima ulije poverenje da policijski službenici mogu još bolje da rade i da sa njima ostvare bolje rezultate po pitanju bezbednosti u čitavoj zemlji - kazao je Stefanović.

VUČIĆ: Lična odluka da Veljović bude moj savetnik!

Prema njegovim rečima, odlukom Vlade Srbije dosadašnji direktor policije Milorad Veljović razrešen je dužnosti, odlazi u penziju, a nakog toga će biti savetnik premijera za poslove regionalne i nacionalne bezbednosti.

Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora policije Rebić rekao je da je imenovanje na tu funkciju doživeo kao svojevrsnu potvrdu dobrog rada saobraćajne policije, koja je u prethodnih godinu i po dana napravila značajan pomak u oblasti bezbednosti saobraćaja.

- Očekujem da ću na novoj funkciji doprineti da se izvrše potrebne reforme policije i da ćemo učiniti da građani Republike Srbije budu bezbedni - naglasio je Rebić.

ZVANIČNO! Veljović savetuje Vučića, novi v. d. direktora policije Vladimir Rebić!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaga vuk

pre 8 godina

Odlicno je obavljao svoj posao, ali u saobracajnoj policiji, zar nije trebao da dodje covek drugih sposobnosti.

gaga vuk

pre 8 godina

Izvinite za komentar ako je tacno da je radio na raznim rukovodecim mestima.

djuka od velingtona

pre 8 godina

mili boze cuda velikoga kad se ..........

karadjoglu

pre 8 godina

Da mu onaj Rebić ministar prosvete neki rod.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija