• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.01.2016

13:13

KOSTREŠ: Može li Pajtić da garantuje da se DS više neće cepati?

Politika

KOSTREŠ: Može li Pajtić da garantuje da se DS više neće cepati?

Podeli vest

Funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je danas da je Liga spremna da potpiše sporazum da neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom na poziv predsednika demokrata Bojana Pajtića, ali da bi volela da Pajtić najpre garantuje da se demokrate neće dalje deliti i osipati

- Naravno da smo spremni da potpišemo pošto mi ni danas ne sarađujemo sa SNS, jer da nije tako on danas ne bi bio premijer Vojvodine. Ono što bismo mi voleli je da on prvo potpiše garanciju da se DS više neće raspadati - rekao je Kostreš za agenciju Beta.

Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je da će ta partija do kraja januara ponuditi svim opozicionim strankama proevropske orijentacije da potpišu dogovor o predizbornoj saradnji koji bi podrazumevao i obavezu da nakon izbora ne ulaze u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

Kostreš je izrazio bojazan da će Pajtićev potez biti više marketinški, nego iskreni poziv na okupljanje opozicije.

- Jer, da je njegova namera ozbiljna seo bi prvo i razgovarao sa Tadićem, Jovanovićem i Borkom Stefanovićem koji su do juče bili njegove partijske kolege, pa onda kroz medije nudio savez. Ovako, i ova inicijativa će proći kao i nedavni mitinzi po Srbiji. Neslavno - rekao je Kostreš za agenciju Beta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Samo da ostane ali ostanka nema vlast je za njega proslost i za njega vise nikad dostizna vrednost .

bosa

pre 8 godina

čista trgovina,ha ha ha zamislite kao u korist naroda.ovo je čisto omalovažavanje naroda.more i sa i sa crnim đavolom bih se političari udružili samo da su u kakvoj takvoj vlasti.šta znači i kolko znači hleba bez motike.

XXL

pre 8 godina

Šta ovom onaj da potpiše da se DS neće dalje cepati? Pa DS se "cepa" k'o stare gaće po svim šavovima, a ovaj traži "robu" sa garancijom.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Е мој "Накострешени", Демократску Странку је поцепао КРИМИНАЛ и ХИПОКРИЗИЈА... који се као РЂА увукли у "гвожђе" па разједају ДС сваке године...Имали сте историјску шансу - да учините много за ову Србију и њене грађане... али Ви сте се окренули сопственом хедонизму отуђили сте се максимално од народа - и "одсекли грану" на којој сте "седели".....Морате постати свесни ДС ( или Ти "Жуте" усране - гаће ! ) су једна ружна прошлост и дебакл политичке сцене Србије.... Амин...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija