• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.01.2016

16:37

GOJKOVIĆ: Čemu smena, Bečić dobro radi!

Politika

GOJKOVIĆ: Čemu smena, Bečić dobro radi!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je danas da potpredsednik skupštine Igor Bečić dobro vodi sednice parlamenta, a da je pitanje demokratije da li će predlog opozicije o njegovoj smeni biti na dnevnom redu

- Bečić dobro vodi sednice parlamenta, čak i neki potpisnici inicijative tvrde da nisu svojeručno potpisali taj predlog. Mi ćemo to ispitati, a pitanje demokratije je da li će predlog o smeni ući u dnevni red sednice parlamenta - rekla je Gojković za televiziju B92.

Upitana da prokomentariše navode da je skupština postala "ispostava Vlade Srbije", predsednica parlamenta je kazala da verovatno iskustva prethodnih poslanika koji su sada opozicija podstiču na takvo razmišljanje.

- Mi smo dobar partner Vlade Srbije - dodala je ona.

Poslanici opozicije, njih 33, podneli su 16. decembra 2015. godine Skupštini Srbije inicijativu da se potpredsednik parlamenta Igor Bečić iz Srpske napredne stranke po hitnom postupku razreši te funkcije, jer smatraju da tokom predsedavanja sednicom ozbiljno krši prava poslanika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 8 godina

Gospodin Bečič odlično vodi parlament.Ništa tu ne treba menjati .Opozicija je puna besa , ne tolerancije,vulgarnosti.Nedaj Bože da dođu na vlast..

gaga vuk

pre 8 godina

Pa naucio covek posao od Gordane Comic, doduse nije je jos dostigao ali ima vremena, da vi hocete demokratiju uveli bi strucno lice da vodi sednici, kao stalan posao, a ne da se o npr. povredi poslovnika glasa, najveca budalastina do sada.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija