• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2016

12:06

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ko, zašto i za čiji račun pokušava da stvori HAOS U SRBIJI!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ko, zašto i za čiji račun pokušava da stvori HAOS U SRBIJI!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u Jutarnjem programu TV Pink otkrio je ko stoji iza lažnih optužbi protiv policije za navodno praćenje i prisluškivanje novinara i kome je i po čijem nalogu stalo da u Srbiji izazove potpuni haos...

Šta je sve Vučićević rekao, pogledajte na ovom snimku:

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI I OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Svaka cast za juce i danas sto si reko za pametnog dosta za budalu da se prica tri dana nema efekta .Sad me interesuju tih 50 000 evrica kad i ko ih odneo i ubacio u kanalizaciju kako sam ja shvatio .Do kraja sa istinom sad se nesme stati .

Ne u EU i NATO

pre 8 godina

Све је то тако, и народ то види, сва западна штампа, портали и новинари који су као пијавице константно скачу на премијера, председника и државне институције. Ја мислим да је најефикасније средство против таквих хапшење и прекид Сорош фонда који храни такве људе који се понашају као да им је Америка отаџбина а не Србија.

Vuk Milivojevic

pre 8 godina

Definitivno je u pravu sve sto govori, samo mislim da Vucic nije nimalo naivan on sve ovo dobro zna i upravo preko informera i nekih medija razotkriva sve lazi koje se plasiraju i na taj nacin je uvek korak ispred.

Rajko Zoric

pre 8 godina

Da, bravo. Sve si u pravu. Mudro razmisljanje.Svaka cast.

PAVLE Prvi

pre 8 godina

Ljudi moji da li vi pratite svakodnevne pa I dnevne izjave, u jednom danu kaze se :zapad radi o glavi Premijeru, a onda zapad nas ocekuje rasirenih ruku, zapad nam zeli uspeh, zapad nan cestita na sveme i svaceme. To je potpuno LUDILO, koje ni sam premijer ne prati, svaka sledeca izjava potire onu predhodnu, ko to ne vidi slep je, sve ovo lici na totalni HAOS. Za plasiti se da ce Premijer za vrlo kratko vreme postati Premijer, neke samo njemu poznate tvorevine. Svi oni pre njega bili su niko i nista, ali ovo kako radi Vučić jos nije vidjeno. Premijeru smiri strasti I okreni se ka nasim problemima I tvojim obecanjima iz 2012 god. Neka nam je BOG u pomoci, ali ni on ne moze pomoci onima, koji sami sebi ne rade dobro.

Dusan Martinovic

pre 8 godina

Bravo Sine ovako mator vristim od smeha u ovoj tropskoj noci vidim komsije se bude a zena me grdi. Cestitam kako si onog masnokosog priterao uza zid i cestitam kako si onu glavatu "Montenegrinku" iz Zrenjanina koja nezna da je Staro Sajmiste bilo na teritoriji NDH-azije ali zato zna kako se testraju madraci komunistickih podlaca a sada liberalnih kapitalista obogacenih na grbaci srpske sirotinje svercom duvana. Dusan Martinovic B.Sc M.Sc MBA P.Eng

Posmatrac

pre 8 godina

Covek da se iskida od smeha. Ako su bezbednosne sluzbe spale da prisluskuju takve face mi smo u zescoj buli.

Kikica

pre 8 godina

Treba im lova , misle da su nasli budale koje ce trositi na naoruzanje umesto na sadnju organske hrane , ako se Hrvati prime a morace jer su u NATO onda ce to biti jako tuzno , ovo ce onda biti po ko zna koji put da im Hrvati sluze samo za istrebljenje Srba , samo je pitanje ako bi se tako nesto i desilo ko bi koga ovog puta istrebio

markonibg

pre 8 godina

Pa najveca je sramota sto taj policajac trpkovic nije jos uvek uhapsen.U njegovoj krivicnoj prijavi je jasno sam priznao UCENJIVANJE zarad dobijanja bolje radne pozicije i to oca ministra policije"kaze u kp ako zadrzi mesto cutace ako ne onda krivicna".Napisao genije krivicnu prijavu koja ga 100% tera u zatvor ako tuzilastvo radi svoj posao. Bilo koja ozbiljna drzava bi ga corkirala u istom danu cim je pozvao i pokusao da uceni ministra za poziciju svog radnog mesta.Cela afera koja se servira povodom te prijave je smesna i jeste cirkus a sve to je sam zato sto drzava ne reaguje na vreme -ama corkiraj ucenjivaca odmah isti dan-sta ceka tuzilastvo UCENA je jasna kao dan.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija