• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

14.01.2016

22:49

ŠEŠELJ U SVOM STILU: Nerešiva sam enigma za Obamu!

Politika

ŠEŠELJ U SVOM STILU: Nerešiva sam enigma za Obamu!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da je nerešiva enigma za američkog predsednika Baraka Obamu i njegovu administraciju

- Svaki ozbiljan političar na svetu je nečiji Šešelj, pa je tako Donald Tramp američki! Obama odlično zna ko sam ja, kao što to zna svaki obrazovan čovek na svetu ili svako ko je bar jednom ušao na internet! Ja sam nedavno na Tviteru pozvao Srbe u Americi da glasaju za Donalda Trampa, vrsnog političara koga Obama prezire, a za kog sam uveren da će pobedi na izborima u SAD. A kad on pobedi, sa Putinom će uspostaviti potpuni mir u svetu - rekao je Šešelj komentarišući to što je novinar Zoran Kusovac nedavno rekao da je Obama u svom poslednjem obraćanju Kongresu poručio Trampovim glasačima da ne glasaju za "američkog Šešelja".

 

 

- Sve poruke su bile upućene Donaldu Trampu i svi su to prepoznali. Direktno se obraća i njegovim glasačima rečima 'ne dajte da vas zavara ovaj ludak'. Tramp je američki Šešelj, zasniva sve na mržnji i prvi viče 'vuk' iako vuka možda i nema. Zato im Obama kaže 'ne dozvolite sebi da upadnete u zamku da glasate za ekstremistu koji će vas iskoristiti na štetu Amerike - rekao je tada Kusova navodi Kusovac.

ŠEŠELJ POZVAO SRBE U AMERICI: Braćo, svim svojim snagama podržite Donalda Trampa!

Radikali su ovu njegovu izjavu dočekali sa oduševljenjem. Nemanja Šarović na svom Fejsbuk profilu ocenio je da je "Šešelj za dva dana dobio potvrdu da američki vrh od njega strahuje dok ga ruski voli", očigledno aludirajući na nedavnu posetu ruskog vicepremijera Dmitrija Rogozina radikalima.

Kako B92 javlja, Barak Obama je u svom poslednjem obraćanju Kongresu upozorio amerikance da ne glasaju za Donalda Trampa... Posted by Немања Шаровић on Wednesday, January 13, 2016

Vjerica Radeta na svom Tviteru je konstatovala da je Obama pročitao pomenuti Šešeljev tvit i poruku glasačima da glasaju za Trampa.


(FOTO) ROGOZIN KOD ŠEŠELJA: Vicepremijer Rusije posetio srpskog vojvodu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

... - На предстојећим изборима ако гласате за Шешеља знајте да је он "амерички"- Доналд Трамп ...!? Е, баш свашта..У овом Белом свету...?!

Aleksa

pre 8 godina

Posto je Tramp u Americi isti cirkus ko i ti u Srbiji, veliki Vojvodo! Za Obamu si enigma posto nije siguran ni gde je Srbija , a ti si mu ko crno ispod nokta ... ajde, ne lupaj, nego idi , setaj unuke!

Nemir

pre 8 godina

Pa kad ne znaju gdje je Srbija,zašto onda spiskaše milijarde dolara da nas bombarduju?

Aleksa

pre 8 godina

Bombardovali su nas zbog svoje predizborne kampanje i zato sto im je trebao dezurni krivac, a to smo mi bili.

Zoran

pre 8 godina

Obama je jedan neopevani sarlatan, nesposban za sve. Uostalom pogledaj gde se Amerika nalazi posle njegovih 7 godina vladavine. Niko je ne ceni, sve manje je se i plase, a sve ih je vise koji bi da joj vide ledja. Obama je digao porez bogartima, oni iselili firme iz Amerike i sada Obama ima manji porez. Covek je katastrofa nebeskih razmera.

Filip

pre 8 godina

Kakav je on vojvoda? O cemu pricas? Ovaj cirkuzant je gori od Vucica i Tadica zajedno!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija