• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.01.2016

14:51

PAJTIĆ: Ne mogu sam da smenim Vučića!

Politika

PAJTIĆ: Ne mogu sam da smenim Vučića!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da je oko 20 stranaka pozvano na dogovor o zajedničkom opozicionom bloku u utorak, 19. januara i da nijedna od tih stranaka nije odbila poziv

- Koliko znamo, doći će svi. Pozitivna vest je da su LDP i SDS prihvatili tu vrstu inicijative i mi ćemo sa zadovoljstvom biti domaćini u utorak - rekao je Pajtić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je naveo da je jedini uslov za stranke da neće ući u koaliciju sa liderom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem ni pre ni posle izbora.

- Toliko se zlo nadvilo nad Srbijom da punog srca, sa čistim namerama i praznog papira ulazimo u razgovore, sa najboljom voljom da se dogovorimo kako da smenimo Aleksandra Vučića i taj režim - dodao je lider DS.

On je naveo da je DS svesna da sa oko 11 odsto ne može sama da pobedi Vučića.

- Nemamo ništa protiv Aleksandra Vučića kao čoveka. Nek je on živ i zdrav, ali ne treba da vodi državu, jer očito to ne ume i uveo je jedan princip koji je neprihvatljiv, a to je koncentracija vlasti u jednim rukama. Da su to najbolje ruke na svetu, to je potpuno neprihvatljivo i zato moramo da menjamo i ekonomski i politički sistem u Srbiji - kazao je Pajtić.

Upitan da li je uslov za opoziciju da on bude kandidat za premijera, Pajtić je odgovorio da to nije bitno, jer prvobitna ideja mora biti da pobede na izborima i smene Vučićev režim.

DS je pozvala sve stranke koje ne žele da saraĐuju sa Vučićem i koje su proevropski orijentisane, kao i programski slične sa DS-om da zajedno nastupaju na narednim izborima, ali da potpišu da neće sarađivati sa SNS nakon izbora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DUSAN

pre 8 godina

NISTA TI TO NECE POMOC-GOTOV SI-ZAVRSIO SI TI SA VLADANJEM

Lala iz Banata

pre 8 godina

..Даћу ти сигуран рецепт...!! Почни и Ти да "роштиљаш"..? Си разумо..?

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Та јест*, да нећеш још да му однесем и - гибаницу с маком..?! Мислим , на тај њихов.. - "Богојављански" - Сабор ... !!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Та и Гибаницу с маком - има да му однесем...за - "Богојављење"....

Starlet

pre 8 godina

Ti se pojavljujes pod dva imena... Provaljen si.

Nenad

pre 8 godina

Treba spreciti i samu pomisao da bi DOS mogao da se vrati na vlast.Takva ideja se mora saseci u korenu jer je to najveca pošast koja nam se moze desiti..

Nero

pre 8 godina

Ha, ha, ha, koja komedija ni svih 20 nece proci cenzus, ovi imaju smisao za humor, pre bi glasao za Seselja nego za te idiote.

djokica

pre 8 godina

Što je Pajtić ljući i jadniji to je nama Vučko miliji i draži.

vesna

pre 8 godina

Odsvirali ste vi svoje odavno... samo jos neko da vas obavesti....\n

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija