• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.01.2016

20:28

BAHATI PROSTAK! Ješić: Novinari su polusvet!

Politika

BAHATI PROSTAK! Ješić: Novinari su polusvet!

Podeli vest

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić prostački je izvređao novinare, nazivajući ih polusvetom!

Pajtićev prvi saradnik je, komentarišući novogodišnju konferenciju za novinare premijera Aleksandra Vučića u vili "Bokeljka", na svom Tviter profilu doslovce napisao:

(FOTO) EVO KAKO SE PRAVE AFERE U SRBIJI: Novinar BIRN špijunira slike po 'Bokeljki'!

"Obožavam kada im Vučić drži predavanja... novinarski polusvet..."

Pošto su na konferenciji za novinare i prigodnom prijemu bili i glavni urednici i direktori svih važnijih novina, televizija i agencija u Srbiji, pitali smo Ješića da li je svestan da je gotovo kompletnu srpsku medijsku elitu nazvao polusvetom.

On nam je odgovorio novim optužbama i uvredama.
- Vi i vaš list ste primer nevaspitanja, sramote i poltronstva! Još kad vam poture ćevape, onda ste komplet! - nastavio je da besni Ješić.

 

 

Ovakav sramotan ispad nije naišao na osudu predsednika NUNS Vukašina Obradovića, koji je uporno ignorisao naša pitanja.


(FOTO) HIT U VILI BOKELJKA! Vučić novinare i fotoreportere lično služio ćevapima!

S druge strane, urednik "Pečata" Milorad Vučelić ističe da takav stav govori o političkoj nekulturi i primitivizmu samog Ješića, ali i nervozi celokupnog DS.

- Videćemo hoće li neko od udruženja osuditi ovaj postupak ili će epitet "polusvet" shvatiti kao pohvalu i kompliment - kaže Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Zbog ovakvih me sramota sto sam vojvodjanin.

Dera

pre 8 godina

Kazes cevapi , pa dobro sta ti jedes kad si tako zadrigo ? A i nesto si se izbecio , kanda ti nije nesto dobro .

mrsomud

pre 8 godina

vidi ovog nabreklog genija sto je posle petog oktobra na foru dobio diplomu poljoprivrednog fakulteta, on nasao nekom da drzi pridike. Oj Srbijo medju sljivama!?!\n

Dragana

pre 8 godina

Pa što bi njega Obradović i njemu slični osuđivali? Obradović ne krije da radi za žute. O Ješiću su sve reči davno potrošene jedino još čudi kako se ovaj čovek još uvek nalazi naslobodi sa koje laje i laje.

banat1952

pre 8 godina

Izgleda kao preparirani mrtvak,odvratna faca,ali na nasu zalost imamo ich jos u Vojvodini,Pajtic,Kostres,Canak,Vasin...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija