• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

15.01.2016

21:57

(VIDEO) TAJNI RAZGOVOR MILOŠEVIĆA I KARADŽIĆA: Alija nek se nosi u p....lepu materinu, ako oće da se bije tu smo!

Politika

(VIDEO) TAJNI RAZGOVOR MILOŠEVIĆA I KARADŽIĆA: Alija nek se nosi u p....lepu materinu, ako oće da se bije tu smo!

Podeli vest

Na internetu je osvanuo snimak telefonskog razgovora između nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića i lidera Srba u BiH Radovana Karadžića

Oni razgovaraju o lideru Bošnjaka Aliji Izetbegoviću na čiji račun su iznete psovke, očigledno osnovano jer nije moglo doći do dogovora sa Alijine strane tokom građanskog rata.

Razgovor Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića obavljen je telefonom septembra 1991. godine, a istom predsednik SRJ kaže da „Alija Izetbegović može da se nosi u p…. lepu materinu“!

- A u p…. materinu, ako on neće neka ne pristupa, neka se nosi u p…. materinu – rekao je Milošević.

- E to volim da čujem. Sad smo na istoj liniji - odgovorio je Radovan Karadžić i dodao da mu je Alija sada veoma jasan i da ga je razočarao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ali Šele

pre 8 godina

Autor teksta u naslovu napisao građanski rat, a predsjednik druge države podržava i prijeti kako će se biti u drugoj državi, po ovome je bila agresija na BiH sa jednim djelom jednog naroda koji živi u Bosni

jojo

pre 8 godina

zaboravljas da je 91 bila jedna drzava,sukobi unutar jedne drzave=gradjanski rat

marijaM

pre 8 godina

To care!!! i sa onog sveta uputi citav arsenal.... osuj paljbu po svima!!!

Sever

pre 8 godina

Ne kaze se "osuj" nego "ospi" paljbu, nepismena marjioM. Ali to je tako, kakvi obozvatelji takav vodja i takva stranka. Polovni. Upropastitelji srpstva.

Sever

pre 8 godina

Da, bas herojski je to Sloba odradio, samo sto nas je to preskupo kostalo! Ne mnogo: gubitak vekovnih teritorija, milijarde dolara i destine hiljada zivota!

sekira

pre 8 godina

i opet smo tu,dobrovoljci,patriote,obilcevi osvetnici,s.u.d..ne damo srpstvo,kosovski zavet i nacionalno jedinstvo.

Todor

pre 8 godina

Kako koja godina prolazi odkriva se sve "lepse od lepseg". Pa nije ni cudo sto smo skoro sa svim narodima u Regionu i dalje u nesporazumima i sto se malo malo "izvinjavamo".Razocaran sam vec odavno nasom ulogom u svemu tome.

Vlada

pre 8 godina

Ниси ти Тодор ти си неки Стипе Месић

Todor

pre 8 godina

Bas je lepo je tebe sto citas moje komentare koji te ocigledno interesuju. Hvala ti! Sve osralo nije bitno,

PAVLE Prvi

pre 8 godina

Uporedi velikog PUTINA i "velikog" SLOBU, kako izgleda stabilan i u sebe siguran covek i labilan i nesiguran, koji vice histericno, sto je osobina nesigurnih ljudi.

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Мож* мислити - нашли му тајне разговоре...А тајне рачуне - НИШТА..? Где су "тајни рачуни" - то мене занима а не "празни" - "тајни-разговори"

Zeljko

pre 8 godina

A sto je Milosevic trebao da ostavi Srbe na milost i nemilost neprijateljima pa da im se ponovi 41.Na kraju krajeva rat u Bosni je poceo tako sto je Hrvatska izvrsila agresiju na BiH tako sto su okupirali B.Brod i Kupres (i pritom masakrirali desetine Srpskih civila) a ne Srbija.Tragedija je da mnogi gradjani Srbije ovo ne znaju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17