• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2016

11:49

ŽUTI BUJKE NASTAVLJA DA KREIRA HAOS! RTS ne odustaje od laži o suzavcu u Beloj Crkvi!

Politika

ŽUTI BUJKE NASTAVLJA DA KREIRA HAOS! RTS ne odustaje od laži o suzavcu u Beloj Crkvi!

Podeli vest

Direktor RTS Dragan Bujosević u narodu poznat kao Žuti Bujke nastavlja da se bavi političkom propagandom u korist žute ološ elite!

Urednici Javnog servisa nastavili su i danas da objavljuju vesti o incidentu u Beloj Crkvi u kojima divljake iz DS i LSV izjednačavaju sa žrtvama.

(VIDEO) NOVI SKANDAL ŽUTOG BUJKETA! Izjednačio napadače i žrtve u Beloj Crkvi!

Što je najstrašnije, RTS nastavlja da insistira na tvrdnji da je tokom sukoba u ovoj opštini bačen i suzavac iako su to sve strane demantovale.

- Bujke je naredio da se ne odustaje od te priče. Rekao je da SNS mora da se prikaže kao kriminalna organizacija - kaze za Informer jedan od urednika Javnog servisa.

(VIDEO) DIVLJANJE ODBORNIKA DS I LSV! Izgubili vlast u Beloj Crkvi pa hoće da biju!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kuki

pre 8 godina

Sta hoce bre ovaj crv,ceo vek nam dosljaci kreiraju drzavu,od komunalca do kralja.Malo sutra cu da ti platim rts pretplatu,da mozes zesce da pljujes po ovom narodu...

Spomenka

pre 8 godina

Zar nije vise dojadio samom sebi i njegovim arogantnim provociranjima pa i prevarama. Neznam zbog cega vi toliko dajete prostora za ovakve, zar ih ne treba ignorisati, izbrisati. Ovakvi se hrane ako vide sebe u medijima. Tako ja smatram.

miso

pre 8 godina

Gospodjo, Ako nemate sta reci onda ne treba da gledate ko je stavio upitnik,a ko ne. Ako ste prosvetni radnik onda te pridike drzite u skoli,a nemojte samo traziti vece plate i strajkovati svakih mesec dana.

goran

pre 8 godina

Posto RTS finansira vlada srbije onda ne vidim problem da se on odmah smeni kao i njegovi saradnici

milos

pre 8 godina

svi znamo ko radi u rts-to su svi olosi i zato ih treba sve najuriti i isterati jer unistavaju rts,napravili su je na privatnu javnu kucu\n

XXL

pre 8 godina

Najbolje rešenje je da se RTS privatizuje i proda pa neka rade šta hoće, a novim zakonom propisati da svaka privatna TV stanica odvoji po jedan kanal za nacionalnu frekfenciju i mrežu koji će biti na usluzi građana bez nadoknade i to samo tv kuća koja želi.

XXL

pre 8 godina

Da znaš da jesam. Nego ako se kitiš titulom @Dr da nemaš bolji predlog? Il' si kratke pameti pa 'ajd nešto da napišem, il' si hteo da budeš vickast? Pozz.

Bratislav Rancic

pre 8 godina

RTS treba ugasiti. Sta ce nam kad vec imamo PINK koji nas objektivno i profesionalno informise o uspesima vlade i premijera.\n

aleksandar milanovic

pre 8 godina

pun mi Vas je k. iskljucivo - Srbi iz srbije na glavnim drzavnim i javnim funkcijama. KRAJ.

Petar Golemi

pre 8 godina

I pokojni MItevič i kasnije S(o)pomenka , Komrakov, Lenard.....Branili su Milošavića tj.režim koji ih je postavio........A ovi ??? Koga oni brane????svoje strane mentore i još traže, 150 dinara od svake pretplate na struju.....Eto narode, takvi su ,,oni'' koji hoće da sruše Vučića....Pod Vučićevom,,diktaturom'' nam otimaju 150 dinara, krše naša ljudska prava ( pravo da kupim struju ali ne i da kupim TV pretplatu)...Pa kakvi će nameti biti ako ne daj Bože , dodju na vlast, što je srećom , nemoguće.....

penzioner

pre 8 godina

Ovog zutaca pod hitno smeniti. Imam jedan predlog: da se na sledecim izborima bira i tv. koja ce biti nacionalna i da je placamo koja ce izvestavati istinito i objektivno. TV koje zele da se pripreme o radu i programima i da se prijave na izbor pa ko pobedi. Sva dokumentacija rts i zgrade da pripadnu novom Javnom servisu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17