• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.01.2016

12:45

ŠEŠELJ: Izbori će biti referendum za i protiv EU!

Politika

ŠEŠELJ: Izbori će biti referendum za i protiv EU!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je danas da je najava raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora "jedina ispravna i jedina moguća u ovako teškoj situaciji"

- SRS je spremna za te izbore i mi smatramo da će oni biti svojevrsni referendum. Da će se narod opredeljivati između pobornika EU, a to su Aleksandar Vučić i naprednjačka stranka i SRS, koja je kategorički protiv ulaska u EU i za integracije sa Rusijom - rekao je Šešelj agenciji Beta.

Šešelj je dodao da će ti izbori biti odlučivanje između "prozapadne i proistočne opcije".

On je rekao da će radikali na izbore izaći samostalno, jer smatraju da cenzus ima smisla i da ne treba praviti matematičke kombinacije da bi se on izbegao.

- To je i pitanje časti... Prema svim istraživanjima mi odavno imamo više od 20 odsto glasova, a ostavljamo narodu da odluči - rekao je Šešelj na pitanje koliki procenat glasova na izborima očekuje.

(VIDEO) VUČIĆ OBJAVIO IZBORE: Neću vlast po svaku cenu - bez volje naroda nećemo da vladamo!

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas, na sednici Glavnog odbora stranke, da je odlučio da se ide na vanredne parlamentarne izbore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mire

pre 8 godina

To ste u pravu a konacno ce srbija dobiti jaku opoziciju da radikalima.\n

Lazar Lazarevic

pre 8 godina

Upravo zato treba malo i ,,zazmiriti,, na pojedine osobine i Seselja i njegovih pajtosa i glasati za SRS da bi se sprecila NATO integracija Srbije a posle cemo da vidimo... Valjda ce se pojaviti neki NOVI SRBI ...

Ivanka

pre 8 godina

Ne brini Vojvodo! "Dok ovaj raspiše izbore, pa dok mi izadjemo na izbore, pa dok se posle izbora formira postizborna koalicija Evropa će se sigurno razići!

Ajdeeebre

pre 8 godina

Malo je krupan zalogaj takav naslov,,,kako god da ispadne referendum će morati da se održi i to će nas opredeliti.Izbori su samo korak dalje od EU,,Bogu hvala.

Vaske Niš

pre 8 godina

Samo napred Vojo! Ako da Bog prebacujemo da uzmemo dovoljno poslanickih mesta da ne mogu bez nase podrske da donose pogubne odluke i zakone,a posle ko zna za godinu dve juris na prvu radikalsku vladu! :-) Svako ko je protiv NATO,EU,smanjenja plata i penzija,diktature,parada,mora da glasa za radikale! Ne bacajte svoje glasove propaloj opoziciji oko DS. Srbija nece u EU,Srbija hoce savez sa Rusijom! Napred radikali

PAVLE Prvi

pre 8 godina

Nazalost Seselju nisi u pravu, ja sam protiv EU, kao I protiv Vucica, ali cu glasati za njega, jer je ON, NAJBOLJI MEDJU NAJGORIMA, a za EU -stasku morace raspisati REFERENDUM,sve drugo je prevara naroda, koji je 70% protiv EU_stasije.

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Војводо, Хоћемо ли на Косово... С пасошем, или... - с* топом...?

vera

pre 8 godina

Vojvodo tvoj fazon je ratno stanje.... tu plivaš najbolje.Radikali braća moja .svi napred "jA *ću............ malo zakasniti.................................

Dr za rock and roll

pre 8 godina

Na kraju ti i vucko ostadoste 2 najaca politicara i na tome vam svaka cast ali dok se narod jednom ne slozi i ocisti lopova domacih izdajnika i stranih placenika ne pomazu ni kozne gadje. Kad posten Srpski narod bude vodio zemlju onda ce mo progledati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17