• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2016

22:07

SNS O BELOJ CRKVI: DS laže, ugovor o iznajmljivanju obezbeđenja postoji

Politika

SNS O BELOJ CRKVI: DS laže, ugovor o iznajmljivanju obezbeđenja postoji

Podeli vest

Srpska napredna stranka odbacila je danas tvrdnju Demokratske stranke da ne postoji ugovor o iznajmljivanju obezbeđenja u skupštini opštine Bela Crkva, ocenivši da demokrate nastavljaju "sa lažima i izmišljotinama"

- Demokrate, koji ne prihvataju načela demokratije, a hvale se nazivom svoje stranke, iz petnih žila trude se da obmanu građane Srbije, iako postoji Ugovor o iznajmljivanju FTO, kao i izjava načelnika Opštinske uprave data policiji - ističe se u saopštenju.

SNS dodaje da su iz DS ovaj put "izmislili da ne postoji ugovor o iznajmljivanju fizičko-tehničkog obezbeđenja, misleći da će tako građani zaboraviti sramne video-snimke na kojima se jasno vidi divljanje odbornika DS i LSV i njihovo nasilničko ponašanje u Beloj Crkvi".

U saopštenju se dodaje da će građani, "još jednom, crno na belo", imati prilike da vide da oni koji danas vode DS nemaju ništa drugo da ponude građanima "osim laži, izmišljenih afera i banditskog ponašanja".

- Srpska napredna stranka moli DS da nastave sa svojim dosadašnjim ponašanjem jer će tako i njihovi članovi jasnije videti da oni koji danas predstavljaju DS nisu ništa drugo nego obični lažovi i nosioci najvećih korupcionaških afera u Srbiji- piše u saopštenju.
 

(VIDEO) NOVI SKANDAL ŽUTOG BUJKETA! Izjednačio napadače i žrtve u Beloj Crkvi!

STEFANOVIĆ: Batinaše u Belu Crkvu nisu doveli naprednjaci, već demokrate i ligaši!

(VIDEO) DIVLJANJE ODBORNIKA DS I LSV! Izgubili vlast u Beloj Crkvi pa hoće da biju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 8 godina

Belo Crkvani su dobri ljudi.,nisu oni batinaši. Ali,kada se gubi fotelja , sve je moguće" Pajtić se pita "biće gusto.............................

banat1952

pre 8 godina

DOS-ovci su u panici i odavno su izgubili kompas,tako da ce sami sebe pobediti na izborima. Kad ih vidim tako jadne povraca mi se.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija