• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2016

11:24

JOVIČIĆ: Građani će uskoro reći šta misle o DS!

Politika

JOVIČIĆ: Građani će uskoro reći šta misle o DS!

Podeli vest

Građani će uskoro stati na put tiraniji korumpiranih kako na opštinskom, tako i na pokrajinskom nivou, poručio je danas poslanik SNS Aleksandar Jovičić u odgovoru demokrati Balši Božoviću

- Da li će u zatvoru završiti oni koji su krali od dece ometene u razvoju, iz razvojnih fondova, koji su podstrekivali divlju gradnju i pravili najskuplje mostove na svetu kako bi sebi napunili džepove, ili mi koji donosimo Srbiji i Beogradu projekte koji će oživeti ne samo prestonicu nego čitavu građevinsku industriju, proceniće nadležni sudski organi - istakao je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

Iz DS je ranije danas saopšteno da je Božović predao Skupštini Srbije Predlog zakona o prestanku važenja leks specijalisa o izgradnji "Beograda na vodi", za koji smatra da je izuzetno štetan i da je "prevara u kojoj je za javni interes proglašeno to što će neko sebi na tom prostoru da sagradi šoping mol, hotel i kafanu".

Funkcioner SNS je naveo da je Božović navikao na vreme kada je DS postavljala sudije i tužioce, pa se i danas zanosi dajući ovakve izjave.

- Sa druge strane, građani će svoj sud o ovome dati već na predstojećim izborima. Da li žele ponovo na vlasti da gledaju ljude koji su pravili trosruko veće deficite kako bi svojim firmama nameštali poslove i ispumpavali pare građana za sebe, koji su ugasili 400.000 radnih mesta, ali zato kupovali sebi pašnjake u centru grada, ili nas koji svakodnevno stajemo na put korupciji i odgovorno gradimo novu budućnost Srbije - ističe Jovičić.

On poručuje da odgovor nije težak i da će građani uskoro stati na put tiraniji korumpiranih kako na opštinskom tako i na pokrajinskom nivou.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 8 godina

Mi građani, čekano to odavno, hoću da verujem ,da neće biti* Pričalo se " Zaboravilo se***** Svi treba da odgovaraju.............................

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija