• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

21.01.2016

23:46

HAG ZOVE VOJU: Šešelj mora nazad pre izbora u Srbiji?!

Politika

HAG ZOVE VOJU: Šešelj mora nazad pre izbora u Srbiji?!

Podeli vest

Haški tribunal doneće presudu u postupku protiv predsednika SRS Vojislava Šešelju do kraja marta.

To znači će Šešelj morati da ode u Hag usred izborne kampanje u Srbiji, prenosi list Večernje novosti.

Komentarišući te navode, lider radikala je ponovio da "sigurno neće dobrovoljno" ići u Hag kao i da ga "apsolutno ne interesuje" kada će sudsko veće Tribunala doneti presudu.

Šešelj, koji je optužen za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, od 1991. do 1993. godine, od novembra prošle godine čeka presudu Tribunala na privremenoj slobodi u Srbiji. 

U pritvoru Tribunala bio je od februara 2003. godine, kada se dobrovoljno predao

PROČITAJTE JOŠ:

ŠEŠELJ BEZ PARDONA: Ako budu izbori radikali osvajaju 20 odsto glasova!

ŠEŠELJ: SNS da prestane da šlepa male stranke, za koje ni njihova rodbina ne glasa!

ŠEŠELJ U SVOM STILU: Nerešiva sam enigma za Obamu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SasaV

pre 8 godina

Iz ovoga postupka haskog tribunala,presude Oliveru Ivanovicu,napada po medijima demokratskih lopova vise je nego jasno i nepismenom i slepom i gluvom sta je cilj medjunarodne zajednice i onih finansijskih centara moci......

Lala iz Banata

pre 8 godina

...Једино - ако ОНИ дођу по њега...?! "Хвала на ПОЗИВУ - не треба"...!! ...После срамне пресуде Оливеру Ивановићу - доста нам је клевета и лажи...Сатанизације и понижавања..! Судите борцима за слободу а криминалци - ТРГОВЦИ ЉУДСКИМ ОРГАНИМА- СА ЖИВИХ ЉУДИ слободно Вам шетају ослобођени оптужби - "због недостатка доказа"... Море гоните се у пизду материну - сви заједно...!!

Crna trojka

pre 8 godina

S obzirom da ste rezimski list, ne verujemo da cete ovo objaviti: AJD SAD VUCICU!! STA CES SAD? MORAS DA PREDAS OVOG LAZNOG VOJVODU! DA JE LAZAN TO BAR MI ZNAMO, PRAVI CETNICI, IZ KNINSKE , DJUJICEVE KRAJINE!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

... Та како те није - СРАМОТА...?... Да се потпишеш...!? Та јел имаш Ти, наприлику, "представу" ...шта је то - стид...?.... Е да имаш, реко би ти: - Стиди се... Ал* овако.... не знам шта би ти реко....

vera

pre 8 godina

Gdesi pošao dragi moj........................................................................

Dragomir

pre 8 godina

Sada je svima jasno da je sud u Hagu prava zezancija a da sudije ni sami ne znaju čime služe!Dobiju naređenja da oslobode zločince šiptare,albance ili hrvate?Da se oslobode tarifa je tolika i tolika?Podmukli englez Bler je autor bombardovanja Srbije a zločince šiptare i albance branila je njegova supruga!Prokleta porodica koja kažu da imaju pet deteta?To što su pustili odotud Šešelja jer nisu mogli da ga osude pa ga sada pozivaju unapred znajući da im neće otići je farsa i maltretiranje naše Srbije.Šešelj se tamo ponašao izuzetno neodgovorno i praktično je kaznu odslužio.Ja sam poznat po tome da vodim akciju raskrinkavanja da šešelj nije nikakav doktor i pitam se kako je to on pre vremena završio fakultet a bio je osrednje loš đak poznat po nevaspitanom ponašanju?

vuk

pre 8 godina

ako ga izruce stvarno smo izdajicai i poltroni kakva istorija ije zabelezila

Lala iz Banata

pre 8 godina

Једино да Ви дођете по њега...."Техничка Влада" не сме да - хапси...!!

banat1952

pre 8 godina

Tako je,mada mi tu nesto smrdi,jer ako se to dogodi usred predizborne kampanje,time ce mu samo podici rejting.

Mahnit Besan

pre 8 godina

Jel ti to svom alter egu repliciras?!? Kakav blam...

banat1952

pre 8 godina

O cemu ti to,ako samo ovlas procitas moje komentare i komentare Lale iz Banata,videces da su to dve razlicite licnosti. Ono sto nam je zajednicko je da smo obojica iz Banata cime se ja posim. Toliko o tvojoj "ostroumnosti".

Ivanka

pre 8 godina

Panika u Hagu...! Od aprila Šešelj stiče poslanički imunitet!! I šta će onda? Ko će onda da ga uhapsi?

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija