• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2016

12:03

MILIĆEVIĆ: Nećemo sa DOS, već sa SNS!

Politika

MILIĆEVIĆ: Nećemo sa DOS, već sa SNS!

Podeli vest

Šef poslanika SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da socijalisti ne razmišljaju ni o kakvoj saradnji sa "nekakvim novim DOS", istakavši da su odnosi SPS sa SNS odlični i da će zajedno sigurno dobiti podršku građana za nastavak realizacije proklamovanih ciljeva

- Odnosi sa SNS su odlični, veoma dobri. Veoma je važno da postoji potpuna saglasnost u realizacji onoga što su proklamovani ciljevi vlade. Ubeđen sam da ćemo dobiti podršku, da će nam građani ukazati poverenje da nastavimo sa njihovom realizacijom - rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Milićević je dodao da se socijalisti ne plaše okupljanja opozicije, navodeći da formiranje novog DOS nije pokušaj da bi se stvorila ozbiljna alternativa vlasti, već da bi se politički preživelo.

- Verujemo da će građani na pravi način sagledati rezultate vladajuće koalicije i da će nam dati poverenje i podršku da nastavimo sa realizacijom takve politike - rekao je Milićević.

On je dodao da su rezultati rada vlade prepoznati i vidljivi, da je SPS ponosna na sve što je učinjeno i da su ubeđeni da će građani dati poverenje da sa koalicionim partnerima nastave takav put.

- Danas se izbori u Srbiji dobijaju na osnovu poverenja i rezultata, a rezultati su na strani vladajuće koalicije - zaključio je Milićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lav

pre 8 godina

" Nada uvek, postoji..".svako ima pravo, da se menja na bolje*............

pedja

pre 8 godina

Ovi iz sps-a mesto da rade švrćkaju se s pajtićem na hrvatsko primorje

Stasa

pre 8 godina

Ovome je mesto u Lazi....ili na nervnom B u Valjevu...kao i onima koji za njega glasaju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija