• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2016

14:47

DAČIĆ POTVRDIO: Libijske službe kažu da su oteti državljani Srbije dobro!

Politika

DAČIĆ POTVRDIO: Libijske službe kažu da su oteti državljani Srbije dobro!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da libijske službe bezbednosti tvrde da je dvoje otetih službenika ambasade Srbije u toj zemlji dobro i da će slučaj biti brzo rešen



- Mi smo napravili odmah tim koji referiše premijeru Vučiću vezano za tu situaciju, ali nismo imali nikakav zvaničan kontakt, niko nam se nije obratio od otmičara. Svi naši kontakti su išli preko libijskih službi bezbednosti i u ovom trenutku ono što službe govore je da su naši građani dobro i da će sve biti brzo rešeno - rekao je Dačić. 

DRAMA OTETIH SRBA U LIBIJI: BIA očekuje da ih kidnaperi neće ubiti nego tražiti otkup!

Odgovarajući na pitanje poslanika o sudbini dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, koji su oteti početkom novembra, Dačić je kazao da će Srbija probati političkim putem da uradi šta god treba i da to ostaje prioritet.

- Hteo sam i lično da idem tamo, ali nemate sa kim da razgovarate - rekao je Dačić.

Libija se već godinama nalazi u ratnom i političkom haosu nakon svrgavanja i ubistva dugogodišnjeg predsednika Moamera Gadafija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

- Hteo sam i lično da idem tamo, ali nemate sa kim da razgovarate - rekao je Dačić. Pa sa kime je onda razgovarao, ko mu je javio, hehehehehe...odlepio...

pedja 62

pre 8 godina

Ako ti i tvoj resor vodite to od toga nema ništa,zato što ti i ružić nemate od toga niš....

mirko

pre 8 godina

KAKO MOZE DACIC TOLIKO DA LUPETA KAKO MOGU LJUDI KOJI SU OTETI DA BUDU DOBRO ,NEK SE ON ZAMENI SA NJIMA

RAJKO

pre 8 godina

Zbog tih otetih sluzbenika Dacic bi trebao da da ostavku ,jer su sve zemlje osim Srbije povukli svoje sluzbenike iz Libije

branko

pre 8 godina

COVEK OGREZO 25 GODINA U NERADU I NEKOMPETENTNOSTI NEZNA CAK NI ENGLESKI A SVAKO DETE OD SEST GODINA DANAS IGRAJUCI IGRICE I KOMPJUTER ZNA ZTA VISE RECI

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija