• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.02.2016

14:14

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Mrkonjiću, zašto ne odvedeš Bekutu na autoput koji si ti izgradio?

Politika

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Mrkonjiću, zašto ne odvedeš Bekutu na autoput koji si ti izgradio?

Podeli vest

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović poručila je počasnom predsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću da je ponovo pokazao da ne može da prihvati činjenicu da je aktuelna vlada završila i završava sve one infrastrukturne projekte koje on za pet godina koliko je bio ministar za infrastrukturu nije umeo ili hteo da završi

- Ovog puta, pozvao je u pomoć i partnerku Anu Bekutu kako bi joj slikovito objasnio kako je železnička stanica Prokop samo "okrečena", da "nije gotova", ali i da je on najzaslužniji što je prva faza Prokopa završena. Kad se već hvali svojim delima, mogao je gospođi Bekuti i da pokaže deo autoputa Ub – Lajkovac koji je izgradio dok je bio ministar, a koji je nadaleko poznat po tome što povezuje dve njive! Tu je mogao da se pohvali da je taj projekat plaćen 70 miliona evra, više nego što košta gradnja autoputa - navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona je reagovala na intervju Mrkonjića za nedeljnik Vreme u kome je kazao da u Prokop treba uložiti još najmanje 160 miliona evra.

- Vodio sam pre neki dan Anu Bekutu tamo, nije verovala da ne može da se siđe dole. Za dva sata koliko smo tamo proveli, nijednog putnika nismo videli. Kažu "završeno", a nema stanične zgrade, nema pristupnih saobraćajnica, nema ljudi... Daleko je to od završenog - rekao je Mrkonjić.

MRKONJIĆ OPET PROVOCIRA: Vodio sam Bekutu u Prokop i tamo nema nikoga - daleko je to od završenog!

Odgovarajući na te primedbe, Mihajlović je navela da je Mrkonjić mogao i da "provoza Bekutu i po onih 7,7 km autoputa koliko ih je sagradio u prvoj godini mandata".

- Tokom te kratke vožnje imao je vremana da prizna da je za pet godina teškim radom uspeo da izgradi duplo manje kilometra autoputeva nego što smo mi izgradili samo prošle godine. Možda bi i priznao da gotovo nijedan kilometar pruge nije obnovio. Zato i ne čudi što je Mrkonjiću bolje išla organizacija koncerata nego izgradnja Srbije - kazala je Mihajlović.

Ona je ocenila da je "nakon najnovijih optužbi počasnog predsednika SPS zaista je teško poverovati u iskrenost lidera socijalista Ivice Dačića, koji nas sa naslovne strane uglednog dnevnika uverava kako se na izborima neće udružiti sa ostacima DOS".

- Bez obzira na Mrkonjića i ostale "mrkonjiće" iz SPS, mi ćemo nastaviti da gradimo puteve i pruge po Srbiji - istakla je Mihajlović koja je i funkcioner Srpske napredne stranke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko SH

pre 8 godina

SNS mora znati da je njima najveci neprijatelj br.1 SPS a ne DS ili DSS itd..

Zilex

pre 8 godina

Zasto ova osoba koja podrzava britansku rezoluciju o srebrenici koja ocrnjuje Srbe i osoba koja vredja Rogozina i dalje ima pravo da bude u vladi? Napolje iz vlade.

toma

pre 8 godina

Sta je Mrkonjic izgradio narocito posle bombardovanja Srbije , Zorana nebi mogla ni da okraci.

pera

pre 8 godina

Za koga Zorana radi i ko je podrzava najbolje ce vam reci njen partijski kolega Vlada Djukanovic.

lav

pre 8 godina

Gos. Zorana"* Vlada* i Vi vaš deo posla, radite energično savesno brzo efikasno , to se ceni....Rad ,brzina rezultat ! GOS.?Mrkonjić " neka plače na ramenu Ane Bekute....

bane

pre 8 godina

Zorana svi ste isti zato cuti i drz se amerikanaca

Deda Trifun

pre 8 godina

"Mrkonjiću, zašto ne odvedeš Bekutu na autoput koji si ti izgradio?"Ne moze,jer nema na raspolaganju helikopter,a posto se radi o autoputu "iz njive u njivu",drugacije se tamo ne moze ni doci.

Dule Republika Srpska

pre 8 godina

Ti ćeš mu reći,skulo jedna napirlitana.Kad je on pravio puteve i mostove tebe nije bilo ni u mu...a.

koka

pre 8 godina

Cela Tuzla jednu kozu muzla izreka je od davnina.Za jednu devojku ne bese mesta i spremise je nama u Beograd.Po starom obicaju ko god dodje taj i ostane.Danas beogradzanka plus neka brucka u vlad Srbije.Cestitam.

bubasvaba

pre 8 godina

Da je pametan nema spora njega bi volela i porodica nebi se smucao sa nekim pevaljkama koju isto tako odbacila svoja porodica . toliko o ovom dvojcu ali samo jos jedna sitnica dok je bio minisrar koliko njih su ga unosili iz kola do stana tako pod dejstvom raznih destilata.

Vlada

pre 8 godina

Ono sto je Mrkonjic uradio posle bombardovanja Srbije od vasih prijatelja vi za 100 godine nece da uradite.On nije imao dinar kredita ili zajma,a vama vasi prijatelji koji su nas bombardovali daju kredite i zajmove samo da bi ste bili uz njih,slusali njihova naredjenja i opstali na vlasti.Ziveo Mrkonjic jedini pravi SPS-ovac.

GAGA

pre 8 godina

Министарка воли да се прави важна.Волела бих да ми поклони један ред воње са станице у Прокопу

UFOLOG

pre 8 godina

Samo su stavljali novac usvoje džepove a ništa nisu radili. Čak su i sastanke Vlade odrađivali telefonski. Pa to nema ni u Zanzibaru. I sad bi ti kao on hteli opet da vladaju. Šta su radili, ništa, doveli zemlju do bankrota. Srećom se jedva izvukosmo sa teškom mukom. Napravili bi oni gore stanje nego što je sada u Grčkoj ili kod nas 1993. god.

ane

pre 8 godina

Vazno je da se njih dvoje prepucavaju preko nasih ledja I primaju debele koverte od nasih para. Neka ih bude sramota I da imaju I malo obraza cistili bi se sa politicke scene jer za politiku I boljitak nasoj zemlji trebaju obrazovani I sposobni kadrovi a ne prostaci kao njih dvoje

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija