• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.02.2016

11:19

(FOTO) OPET KRENUO SRBIN NA SRBINA! Sukob nacionalista i komunista zbog rehabilitacije Milana Nedića!

Politika

(FOTO) OPET KRENUO SRBIN NA SRBINA! Sukob nacionalista i komunista zbog rehabilitacije Milana Nedića!

Podeli vest

Ispred suda u Timočkoj ulici u Beograda, u kome je toku postupak rehabilitacije ratnog premijera Srbije Milana Nedića, sukobili su se desničari i neokomunisti

S jedne strane okupilo se oko 50 neokuminista, a s druge oko 30 ekstremnih desničara.

Tanjug

Jedni mašu crvenim komunističkim zastavama i zastavama SFRJ, dok drugi nose obeležja organizacije "Zbor" i zastavu sa likom Dimtrija Ljotića, osnivača tog pokreta.

Tanjug

Skupu prisustvuju i tri sveštena lica u mantijama, a tu su i članice organizacije "Žene u crnom" koje su se pridružile komunistima.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
perosevic

pre 8 godina

Комунистичка партија је СЕКТА која је толико нанела ЗЛА СРБИМА и оволика присутност је доказ да у њима нема слуха за НАПАЋЕНЕ.

Milance

pre 8 godina

Mozda je Nedic zeleo najbolje za narod.Uvek imamo one koji pragmaticno misle i onih drugih sa golim dupetom trnje da mlate.Ako Nedic nije za vreme okupacije tlacio svoj narod neg ga gledao zastititi,onda on nije zlocinac.A to sto je imao drugacije misljenje od komunista ga ne cini malim Ante Pavelicem.Pa komunisti su duhovno unistili nas narod.Oni nemaju veru ni naciju a najvise ih je zapaceno kod nas.Pa da smo bar Drugi svetski rat preskocili bilo bi nas 12 miliona bar.

DJovan

pre 8 godina

KOMUNISTI NISU SRBI. ( po drugi put, sta je ovde neistina napisi pomentar urednice, nadam se da ces ovaj tekst pustiti, ako jesi SRBIN) Da li su KOMUNISTI (Srpski ) SRBI? Kako to dokazati; prvo licnim priznanjem, drugo cinjenicama. Sta na pr. Italijana cini Italijanom, Turcina Turcinom, Hrvata Hrvatom, Srbina Srbinom itd. Nas interesuje ovo zadnje: Srbina Srbinom cini SRPSTVO. Sta je Srpstvo: to je osecaj pripadnosti Srpskom narodu, vera u BOGA, Srpsku crkvu, Pravoslavlje, Svetosavlje,Srpsku istotiju,Srpska Svece , Svetitelje I Svetinje ( srpsku KRUNU, nije obavezno ), Srpsku kulturu, slave I obicaje I jos toga. Dakle , Srbin kao covek je vernik, on veruje u BOGA, ide u crkvu, svoju decu krsti u svojoj crkvi, sveti svoje Svece I Svetitelje, slavi svoje Slave I postuje obicaje I ima drzavu svoju po svome imenu. A sta Srpskog Komunistu cini da nije SRBIN, pa sve sto je suprotno SRPSTVU: Po ideji on je Internacionalista – dakle nema osecaj pripadnosti Srpskom rodu, po narodnosti on je Jugosloven, po veri ateista- nevernik, on ne veruje u BOGA, ne ide u crkvu, ne krsti decu u crkvi, ne sveti Srpske Svece, svetitelja I svetinje, grozi se pri pomisli na Srpsku KRUNU pa stim u vezi I na Srpsku istoriju, izuzev one od 1945 god. Srpske slave I obicaje ceni kao mogucnost da se dobro najede I napije, a ne kao Duhovne institucije, sto one pre svega I jesu. Cinjenice govore: Srpski Komunisti su poseban narod.Najveci neprijatelji Srpskog naroda su Ustase – Hrvati, a najveca opasnost su Srpski Komunisti. Prvima je cilj ocistiti Hrvatsku od Srba – unistenjem ili progonom I uspeli su, drugima je cili zatrti Srpstvo. Krajnji rezultat je opasniji od prvoga. Setomo se: U Prvom svet, ratu svi smo bili Srbi, a u Drugom? To je malo vremensko rastojanje, a pogledaj te u sta smo pretvoreni. Namera autora ovoga teksta jeste da izazove polemiku I onih ZA I onih PROTIV Drzim da su cinjenice najjace oruzje, a onaj ko misli da ima jace, neka ih suprotstavi iznetim ili dopuni I ojaca navedano u tekstu.

vox

pre 8 godina

Naslovbi bio tacan pod uslovom da su neonacisti ljudi u smislu humanih vrednosti, pa bi tek onda bili casni Srbi. Isto vazi i za djenerala i rodjaka mu Mitu.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija