• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2016

15:52

DAČIĆ SA AMERIČKIM AMBASADROM SKOTOM: SAD podržavaju proces evropskih integracija Srbije!

Politika

DAČIĆ SA AMERIČKIM AMBASADROM SKOTOM: SAD podržavaju proces evropskih integracija Srbije!

Podeli vest

Novoimenovani ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot pohvalio je danas u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem doprinos Srbije očuvanju regionalne stabilnosti i njen konstruktivan odnos prema migrantskoj krizi

Skot je takođe ukazao da SAD podržavaju proces evropskih integracija Srbije i pregovarački proces u Briselu i istakao očekivanje da će se pozitivna dinamika bilateralnih odnosa nastaviti i u budućem periodu. 

Dačić je poželeo dobrodošlicu novom ambasadoru i izrazio zadovoljstvo razvojem bilateralnih političkih odnosa i dostignutim nivoom međusobnog poverenja. 

On je naglasio je spremnost Srbije da se taj pozitivan trend u odnosima nastavi i tokom mandata ambasadora Skota, navedeno je u saoštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Skot je prošle nedelje predao akreditivna pisma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

On se, nakon stupanja na dužnost, sastao i sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

VUČIĆ SA AMERIČKIM AMBASADOROM SKOTOM: SAD Srbiju doživljavaju kao faktor stabilnosti u regionu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dzaja

pre 8 godina

Najvise u zivotu mrzim ljigave ljude,postujem svakog ko ima svoj stav i ne menja ga iz dana u dan -ti dacicu to nemas.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija