• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.02.2016

17:34

PRLJAVE IGRE ŽUTIH SPLETKAROŠA! Suzana Paunović osudila skandalozan potez demokrate Todorića!

Politika

PRLJAVE IGRE ŽUTIH SPLETKAROŠA! Suzana Paunović osudila skandalozan potez demokrate Todorića!

Podeli vest

Direktorka kancelarije za ljudska i manjinska prava, Suzana Paunović oštro je osudila skandal koji je priredio Vladimir Todorić, internacionalni sekretar Demokratske stranke. Podsetimo, on je putem svog tviter naloga napao premijera Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Austrije Sebastijana Kurca

Reagujući na izjavu Vladimira Todorića, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović izjavila je da su ovakve uvrede nedopustive na račun visokih zvaničnika dve zemlje.

- Ovakve izjave su uvredljive i nedemokratske - upozoravajući  da iskazivanje političkog mišljenja na ovakav način predstavlja govor mržnje.

- U javnom i političkom životu nužno je postojanje kulture govora i ophodenja, što predstavlja osnovu za izgradnju modernog i tolerantnog društva kojem težimo - istakla je Paunović.

NOVI SKANDAL U REŽIJI ŽUTOG OLOŠA! Jedan od lidera DS proglasio Vučića i Sebastijana Kurca za gejeve!

Podsetimo, Todorić je premijerov tvit u kojem se zahvaljuje svom prijatelju Sebastijanu Kurcu na podršci i poručuje mu da je u Srbiji uvek dobrodošao, prokomentarisao sledećim rečima:

- Hey guys, go get a room! (Momci, bolje uzmite sobu) - napisao je Todorić, sa sasvim jasnim aluzijama.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 8 godina

Danas postoji sloboda govora,i uopste nije problem reci nekom da je gej,i sam gospodin Kurc tome nebi pridavao paznju,ali problem je od koga dolaze te izjave.Kad vidite da je Todoric u pitanju uopste nije potrebno puniti novinske clanke i davati mu paznju na osnovu njegovih nebuloznih izjava.Todoric moze biti samo Todoric i nema psihologa na svetu koji moze pomoci tom cveku.Meni ga je zao,ali za neke bolesti nema leka,i to moramo prihvatiti.

Peca

pre 8 godina

Gospodin Todorić je verovatno neka vrsta seksualnog manijaka pa u prezimenu gospodina Kurca (u prevodu sa nemackog Kratki) on kao i poneke neobrazovane osobe , dovodi to prezime u vezu sa sexom. Verovatno da gospodin Todorić ima problema sa sexom ali u tom slučaju apelujem na njegovu porodicu i prijatelje da mu pomognu sto je u njegovom interesu a i u interesu posla koji obavlja. Zamolio bih i njegovu stranku da preduzme sve mere oko pravilnog zbrinjavanj Gospodina Todorica kako ovakvi ispadi nebi bili ustaljeni.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija