• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2016

23:44

EVROPSKI PARLAMENT: Mekalister odložio posetu Srbiji zbog izbora

Politika

EVROPSKI PARLAMENT: Mekalister odložio posetu Srbiji zbog izbora

Podeli vest

Poseta delegacije Evropskog parlamenta koja je bila planirana za kraj marta i početak aprila, odložena je nakon vesti da će ovog proleća biti održani prevremeni parlamentarni izbori u Srbiji, saznaje Danas u Evropskom parlamentu

- Poseta će se svakako biti upriličena do kraja godine, najverovatnije na jesen- naveo je izvor beogradskog lista.  

SRBIJA KORAK BLIŽE EU: Poslanici EP pozvali na brže otvaranje poglavlja 23 i 24

Sagovornici iz diplomatskih krugova u Briselu navode i da Dejvid Mekalister, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, "najverovatnije neće posećivati Srbiju pre izbora".  

SEBASTIJAN KURC: Ova godina još bolja za evropske integracije Srbije

List podseća da je Mekalister nedavno izrazio uverenje da prevremeni izbori neće usporiti proces pridruživanja Srbije Evropskoj uniji i ukazao da će biti "značajno nastaviti reforme uoči i neposredno nakon održavanja izbora kako bi se održao zamajac".  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BRITANAC PREDSTAVNIK IZ NEMACK

pre 8 godina

O Nemci ne saljite ga vise u Srbiju resite ga se!! Ako vec mora neko da nas bije sa Devemportom i americko britanskom ambasadom Nemci su poslali ovog skota Mekalistera da se bar malo iskupe jer je i njima nametnut.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija