• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2016

09:00

ŠEŠELJ OTKRIVA: Kakav Haški tribunal - hoću da mi Vlada Srbije dodeli nacionalnu penziju!

Politika

ŠEŠELJ OTKRIVA: Kakav Haški tribunal - hoću da mi Vlada Srbije dodeli nacionalnu penziju!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovio je jutros na Tviteru da mu ne pada na pamet da se vrati u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala zbog izricanja presude koje je zakazano za 31. mart i otkrio šta namerava...

- Kakav Haški tribunal? Spremam se da uskoro Vladi Srbije podnesem zahtev da mi dodeli nacionalnu penziju za vrhunski doprinos kulturi - napisao je Šešelj na Tviteru.

HAŠKI TRIBUNAL: Presuda Šešelju 31. marta!

ŠEŠELJ O HAŠKOJ PRESUDI: Dobrovoljno se ne vraćam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati gmaz

pre 8 godina

U pravu je, treba mu dati penziju za doprinos cirkuskoj umetnosti. Takvog klovna svet nije video...\n

Misa_Belgrade

pre 8 godina

Kada bi ti imao samo 1/1000 deo njegove pameti ne bi pisao ovakve gluposti! Ako si ikada gledao i jedan prenos njegove odbrane iz Haga, da li si uopšte u stanju da zaključiš za čega se on borio? Ako imaš bar minimalne intelektualne kapacitete zaključićeš da se on zalagao i još zalaže za stav da neko ko zaključi politički brak i osnuje novu državu, nakon raspada tog braka ili države, ima prirodno pravo da uzme ono što je uneo u taj brak! Ali ti i tebi slični to ismejavaju i pozdravljaju samo otimačinu u zaštiti velikih sila. Ako si kojim slučajem srbin onda se stidi svog komentara! Za hrvate to ne važi jer oni su tim brakom debelo profitirali.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Не може..! Захтев се одбија....Не знаш да певаш ...- "Миљацку"....!!!

vera

pre 8 godina

Prvo" seljaci treba da da dobiju, nacionalnu penziju ! .Šešelj kada dođe na red....

Lala iz Banata

pre 8 godina

A seljanke..? One ne trebaju da - dobiju...?

Radikal

pre 8 godina

Zasto i Seselj nebi dobio nacionalnu penziju.Bio je najmladji doktor nauka i zrtveni jarac Titovog rezima.Isporucen je blagoslovom novih demokrata na tacnu Haskog tribunala gde umiru nasi heroji.Istovremeno pevaljke,glumci zbog navodnih zasluga dobijaju nacionalne penzije.Ako je Tito placao a i danasnja vlast jos isplacuje boracke penzije u odnosu na njih Seselj je najveci borac i branioc nasih interesa.Istorija ce pokazati ko su izdajnici a ko heroji naslednici Jugovica,Karadjordjevica i Nemanjica.

SM

pre 8 godina

Nikako da dokucim da li ovi smo mrze mrze iz ubedjenja ili po nalogu.

Dragomir

pre 8 godina

Од када је доведен са робије из Босне ми у Србији због Шешеља трпимо.Од малена је био склон проблематичном понашању.Како то да осредњи ђак на факултету добије диплому пре времена?ДА ГА НАЈУРЕ!Он нема српско држављанство.Зашто Хаг не пита Републику Српску у вези Шешеља.Па,бре,овдашњи лоби босанских срба увелико се понаша као да смо једна држава.Зар да буде уједињење на мала врата?Да се ми срби из Србије не питамо?Зар да и то доживимо и да нам живота нема.Преузели би власт и по удаљеним селима.

mica

pre 8 godina

Dragomire! Prvo moras na kurs opismenjavanja, pa tek onda da srocis nesto pametno.

ivan

pre 8 godina

Dzaba je naj mladji doktor nauka kad je proveo 20 godina po zatvorima umesto da je gledao kako mu deca rastu,dobijaju petice,zaljubljuju se,slavio slave i decije rodjendane. Pa za cega je u opste ziveo?

Aco

pre 8 godina

Dragi narode,ovo je jedan od najineligentnijih ljudi na ovoj planeti!!! Svako dobro ,puno uspijeha u svemu ,puno srece u zivotu ,Kralj si Kraljeva, Bog Bogova!!!

Dragomir

pre 8 godina

Ацо,није могуће да не знаш да је Шешељ био осредњи средњошколац са јединицом из владања?Био је изузетно бахат и неваспитан.Просто речено прави безвредни замлата!И неко ће мене да убеди да је он зафршио факултет пре времена.Још је био најмлађи доктор а тема му је била доктората ,,Милитаризам и фашизам,,?Што би мој деда рекао ... Опет добро!Није баш тако али нешто слично!

srecko

pre 8 godina

Mislim da nema pametnijeg covjeka u Srbiji od njega,takav je zato sto su takve okolnosti jednostavno covjek nemoze prihvatiti na silu nametnut od zapada novi svetski poredak,a sto se tice njegovog robijanja on je robijao da bi zastitio tog istog poretka Stbski narod.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija