• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.02.2016

11:30

ANTIĆ: Dogovor o koaliciji SPS-PUPS-JS do kraja nedelje!

Politika

ANTIĆ: Dogovor o koaliciji SPS-PUPS-JS do kraja nedelje!

Podeli vest

Dogovor o zajedničkom izlasku na izbore Socijalističke partije Srbije, PUPS-a i Jedinstvene Srbije trebalo bi da bude postignut do kraja nedelje, izjavio je danas zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić

Antić je izrazio očekivanje da će PUPS, koji se još nije izjasnio o tome, ponovo odlučiti da na izbore izađe u koaliciji sa socijalistima i Jedinstvenom Srbijom Dragana Markovića.

- JS se po tom pitanju izjasnila i bez bilo kakvih prethodnih razgovora, dogovora i pregovora i definisala kao svoj politički cilj da izađe na izbore u toj koaliciji. Očekujemo da će takav odgovor dati i PUPS - rekao je Antić.

SVI PROTIV VUČIĆA: Hoće li se u Srbiji ponoviti scenario - DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA?!

Antić je rekao je da će lider socijalista Ivica Dačić u toku nedelje razgovarati sa predsednicima PUPS i JS Milanom Krkobabićem i Draganom Markovićem i definisati izborni format i koaliciju sa kojom će te stranke izaći na izbore.

(VIDEO) PREMIJER O NEREALNIM OBEĆANJIMA OPOZICIJE: Ja nudim težak rad i marljivost! Ko to neće, eto mu PRODAVCI MAGLE!

- SPS, kao što je već više puta rekao i Dačić, ima ideju i nameru da i na predstojeće izbore izađe u formatu kako smo to radili od 2008. godine, u koaliciji sa JS i PUPS, pre svega polazeći od toga da se ta programska koalicija dokazala i da je dala rezultat - rekao je Antić.

On dodaje da ta koalicija i u budućnosti može da očekuje veliku podršku građana.

LIDER SOCIJALISTA ZAVRŠIO NA VMA! Ivici Dačiću zbog Mrke šećer skočio na 17!

Antić kaže i da SPS nije potreban partner da bi postigla dobre izborne rezultate, s obzirom da, kako ocenjuje, ima značajnu podršku građana i veliko biračko telo, te da je druga najjača politička stranka u Srbiji.

- To za nas nije pitanje matematike - rekao je Antić i dodao da je za SPS ta koalicija pre svega stvar političkog formata, jer socijalisti smatraju da svi zajedno daju najbolje rezultate.

I Lider JS Dragan Marković rekao je da će se do nedelje znati sve i da on misli da će ova koalicija na predstojećim izborima zajedno.

- Ja mislim da će to biti u redu, da će naša koalicija izaći na izbore zajedno. Do nedelje će se znati - rekao je Marković.

LJAJIĆ: Ne spremajte ražanj, dok je zec još u šumi - ovi izbori neće biti ni malo laki!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pedja 62

pre 8 godina

PUPS sa vama, vi sa PUPS-om vi svi zajedno ste PROŠLOST 90-ih ne trebate nikom a ni nama

penzioner komunista u SPSu

pre 8 godina

PUPS je blizi SPSu , nego bivsim radikalima, jer su u PUPSu vecina bivsi clanovi SKS.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija