• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.02.2016

13:27

SNP osudio napad u centru Beograda

Politika

SNP osudio napad u centru Beograda

Podeli vest

Srpska narodna partija osudila je nasilništvo koje se u utorak dogodilo u centru Beograda, koje, kako tvrdi ta stranka, nagoveštava "novi talas nasilja i krize"



U centru Beograda je sinoć jedna žena napadnuta i otet joj je telefon, a napadač je potom ranio policajca koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.

U saopštenju SNP-a se navodi da je napadač migrant iz Iraka, te da oni već mesecima, poučeni iskustvom brutalnog terorističkog udara na Pariz i masovnog silovanja žena u Kelnu, upozoravaju na mogućnost ovakvih događanja.

SNP izražava zabrinutost da posle tog napada, više ni jedan građanin Srbije ne može da bude siguran od mogućih pljačkaških i seksualnih nasrtaja migranata, navodi se u saopštenju.

Ovakve pojave, dodaje SNP, mogle bi da postanu još češće ukoliko se ne promeni dosadašnja politika prema migrantima.

"SNP još jednom zahteva da Srbija hitno postavi barijere i uputi vojsku na granicu s Makedonijom, kako bi se zaustavio nekontrolisani priliv i nagomilavanje migranata na našoj teritoriji", navodi se u saopštenju.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DD

pre 8 godina

Ukoliko ne zelimo da se ovo ponovi, trebalo bi podici zid na granicama i uvesti stozu kontrolu.

Rade

pre 8 godina

Odavno je trebalo da podignemo zid i ovakve stvari se ne bi dešavale!

Uroš

pre 8 godina

Oni koji je trebalo da brinu o nacionalnoj bezbednosti, brinuli su o tome šta će reći EU ako se budemo ponašali kao oni. Epa ovo su posledice. I plašim se da će se stanje pogoršati.

Jelena

pre 8 godina

Mene počinje da bude strah. Kako žene mogu da se zaštite od ovih napada? Kad nas država ne štiti i baš je briga da li se osećamo bezbedno pored toliko migranata.

Marko

pre 8 godina

Užas, zar je ovo trebalo da se desi. Nismo mislili na vreme i vec se desavaju nemiri. Hoće li sad neko reagovati.

Zoran

pre 8 godina

Sad će tek da krenu da pljačkaju i otimaju, a mi se igramo i ne kontrolišemo granice.

Anastasija

pre 8 godina

Ja osudjujem bilo koji napad, ali cinjenica je da je nasa bezbednost ugrozena sve dok nam granice nisu zasticene.

Zoran

pre 8 godina

Ispade na kraju da ste bili u pravu, a svi su govorili da sirite paniku, cak sam i ja mislio da preterujete. Bolje ipak spreciti nego leciti, treba zato da kontrolisemo ko ulazi u nasu drzavu.

Bojan

pre 8 godina

Polako dolazi do izrazaja sve one silna upozorenja koja si nam stizala od pravih patriota jednostavno previse nas je da bi smo ziveli normalno sa migrantima...Pitanje je samo vremena kada ce mo da podignemo ogradu..

Jovica

pre 8 godina

Naravno da je za osudu, čovek je izboden nožem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija