• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.02.2016

12:42

SNP: Zaštitimo one koji nas štite!

Politika

SNP: Zaštitimo one koji nas štite!

Podeli vest

Odbor za bezbednost Srpske narodne partije pozvao je nadležne organe, medije i javnost da pruže podršku policajcu Slobodanu Arsiću koji je u utorak napadnut u centru Begrada, kao i da zaštite sve policajci

Predsednik Odbora za bezbednost SNP Velimir Marjanović u izjavi za medije navodi da je Arsića napao migrant i ocenjuje da takav napad ne treba da se relativizuje i minimizira kako bi se izbeglo stvaranje panike od migranata u našim gradovima.

On ukazuje i da se u drugim državama napad na policajca tretira kao napad na državu.

- Tako je u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, svim članicama EU, Rusiji, tako mora da bude i u Srbiji. Zaštitimo one koji nas štite - poručio je Marjanović.

On je ocenio da policajci u Srbiji već besmisleno stradaju na fudbalskim utakmicama, paradama, demonstracijama i da , kako kaže, ne treba da budu "glineni golubovi za migrante".

Odbor za bezbednost SNP insistira da migranti imaju status kao i bilo koji drugi građani, a to znači da ne mogu da ulaze u Srbiju bez odgovarajućih dokumenata i da se njihovo kretanje kontroliše.

U centru Beograda je u utorak jedna žena napadnuta i otet joj je telefon, a napadač je potom ranio policajca koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 8 godina

Mnoge su zemlje dokazale da je zid rešenje pitanje je samo vremena kada će mo i mi to morati da uradimo...

Uroš

pre 8 godina

Odmah treba da reagujemo ovo ne sme da se ponovi..

Meda

pre 8 godina

Svaka cast policajcu. Malo je takvih. Ovo sto se desilo treba da nam bude upozorenje.

Maja

pre 8 godina

Sta jos treba da se desi da bi ovi na vlasti reagovali? Ako se svi migranti zadrze ovde u Srbiji bez mogucnosti da nastave dalje poludece od besa i ko zna sta ce se desiti.

Prezime

pre 8 godina

jedino resenje je da poostre kontrole i da policija bude tamo gde se krecu migranti.

Kolibri

pre 8 godina

Ово ће наша власт да заташка...

Ledena kocka

pre 8 godina

U Americi kada se desi napad na policajca ili pokušaj, sumnja ako samo postoji, policajac napadača odmah oladi svojim pištoljem.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija