• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2016

13:12

EKSKLUZIVNO! Istina o razlazu SPS i PUPS - Dačić izbacio penzionere iz koalicije!

Politika

EKSKLUZIVNO! Istina o razlazu SPS i PUPS - Dačić izbacio penzionere iz koalicije!

Podeli vest

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić odlučio je da raskine koaliciju sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije, saznaje Informer!

Kako nezvanično saznajemo u vrhu SPS, Dačić je odlučio da izbaci PUPS iz koalicije jer mu izlazak na predstojeće izbore s njima ne bi doneo više glasova:

- Dačić je dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja koje pokazuje da nam koalicija sa PUPS ne bi donela bolji rezultat - tvrdi naš izvor i dodaje:

- Uprkos tome PUPS je tražio više mesta na zajedničkoj izbornoj listi, što je za nas neprihvatljivo.

I sam Dačić, regajujući na vest o odluci PUPS da napusti koaliciju, izjavio je da odlazak penzionera neće oslabiti SPS:

- Svako ima pravo da odlučuje kako želi. Ne možemo da prihvatimo da neko na listi ima više nego što ima u realnosti - rekao je Dačić.

OTKAČILI IVICU! PUPS napušta koaliciju sa SPS - hoće sporazum sa Vučićem i naprednjacima!

DAČIĆ O ODLUCI PUPSA: Neće nas oslabiti, hteli su VIŠE NEGO ŠTO IM PRIPADA!

Podsetimo, Predsedništvo PUPS saopštilo je danas sa je jednoglasno odlučilo da se obrati premijeru Aleksandru Vučiću kako bi otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Bravo Ivice..! Dođe i Ti najzad - do pameti...!!

FOSILI KIRKOBABICI

pre 8 godina

Bravo Dacicu izbacis jos Ruzica, Mrk i Palmu pa kom obojci kom opanci.

Miša Zemun

pre 8 godina

Pa SPS ne bi nikad bio u koaliciji sa bilo kojom partijom da može da osvoji jedno 20% glasova i onda bude u svakoj vlasti koalicioni partner i da na veoma pokvaren način ucenjuje većinskog partnera u vlasti sa mestom predsednika vlade, brojem ministara ili direktora u javnim preduzećima. Pokvarenost se ogleda u tome što ti zahtevi nemaju veze sa izbornim rezultatima! Sada, odjednom su se našli u čudu i uvređeni kada PUPS sa njima se ponaša kao oni prema SNS! Pa s' kim si - takav si. Izvinite, kako se to u narodu zove? Ne bih da navodim jer mi komentar ne bi bio objavljen...

nedja

pre 8 godina

E bas se raduje,znam na nasem lokalu da su u penzionere,dosli neokaljani ljudi,koji ni sad nisu clanovi ,ali su penzioneri,pa su na listi,za nas lokal tvdim bice belaja,,,za sps,licno kao mlad covek radujem se razlazu,zasto da penzioneri ispastaju lopovinu ,ovih drugih,,,

Furtula

pre 8 godina

E,toliko su odvratni i jedni i drugi i njihova bolesna jagma za foteljama da mi je muka vise. Pih...

mica

pre 8 godina

Pokopao si se Dacicu i ovako i onako.Nema vise izvlacenja iz Dunava,Glenike,Srbijagasa... ...

dusko sko

pre 8 godina

Socijalistima se najvise svidja zivot u foteljma u vlasti i posle Slobe tesko da cete ih oterati,Vucko otvori oci teraj to iz vlade

komunista u SPSu

pre 8 godina

Krkobabic treba da ima u vidu da su u PUPSu vecina bivsih komunista i da im je po ideologiji blizi SPS, nego bivsi radikali, ili DOSovci.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija