• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2016

21:21

OPOZICIJA U RATU DO ISTREBLJENJA! Pešić: Pre bih odsekla ruku nego glasala za Radulovića!

Politika

OPOZICIJA U RATU DO ISTREBLJENJA! Pešić: Pre bih odsekla ruku nego glasala za Radulovića!

Podeli vest

Vesna Pešić ušla u žestoku kampanju protiv lidera "Dosta je bilo" Saše Radulovića, i to samo zato što njegova stranka kritikuje DS! Dragan Šutanovac optužio Radulovića da je uzeo pare da bi napadao demokrate!

Opozicione stranke koje u javnosti stalno govore o potrebi formiranja "širokog antirežimskog saveza" i najavljuju da će na izbore ići u jednoj ili dve kolone iza kulisa, na društvenim mrežama vode međusobni rat do istrebljenja!

Radulović tuži Informer i Pink?!

Koliko je haotično stanje u opoziciji, pokazuje i činjenica da je jučerašnji tekst u Informeru razljutio i samog Sašu Radulovića, koji je najavio da će nas tužiti, iako smo u integralnoj verziji preneli pismo funkcionera DJB Ivana Kuljića?!
"Pripremamo tužbu protiv Informera zbog laži na naslovnoj stranici. Vođa je malo nervozan, pa svašta objavljuje", napisao je Radulović na Tviteru, da bi to kasnije "obrazložio" u stranačkom saopštenju:
Najoštrije osuđujemo falsifikovanje i manipulaciju kojoj su, koristeći autorski tekst našeg člana, pribegli poznati Vučićevi blatoidi Pink i Informer. Pink je izvukao samo delove "Pisma" da bi lažno prikazao nekakav izmišljeni sukob u opozicionim redovima, a Informer je falsifikatorski tuđu rečenicu pripisao lideru pokreta DJB.

SAŠA RADULOVIĆ OPLEO PO OPOZICIJI: Ovi iz DS su prosvećeni lopovi!

Ogorčeni funkcioneri i simpatizeri raspale Demokratske stranke tako su juče na Tviteru "razapeli" lidera pokreta "Dosta je bilo" Sašu Radulovića, i to zato što je na internetu objavio pismo stranačkog kolege Ivana Kljajića u kome ovaj demokrate naziva "oholim pljačkašima" i "prosvećenim lopovima".

"Vučićev ministar"

Čim je Informer preneo tekst Radulovićevog stranačkog kolege pod nazivom "Pismo bivšeg belog listića", žestoko je reagovala sociološkinja i bivša predsednica Građanskog saveza Vesna Pešić, koja je 2012. podržavala iste te "bele listiće" (?!), ali i dežurni "tviter-demokrata" Dragan Šutanovac optuživši Radulovića da je uzeo pare da napada DS?!

Tanjug/Zoran Sinko

Pešićeva je najpre sa svojim pratiocima na Tviteru podelila našu naslovnicu i ironični komentar jednog tviteraša: Neprosvećeni Vučićev ministar, da bi kasnije dodala i ovo:

POSVAĐANA OPOZICIJA Radulović ušao u rat s Pajtićem!

Ne mogu da verujem, pa Saša navija za sebe i AV (Aleksandra Vučića prim. aut). Sad znam, za njega ne bih glasala ni po cenu ruku da mi odseku! DJB se ispisao iz pristojnog sveta!

Na opasku jednog od učesnika u Tviter debati da "DS jeste uspostavio lopovski, medijski i bespravni

Tanjug/Zoran Sinko

sistem", sociološkinja je odmah stala u odbranu demokrata.

- Svi su učestvovali, i URS, i DSS, i Ljajić, i DS, a sada samo DS, da mu se uzmu glasovi - napisala je Pešićeva.

Novac i potpisi

U raspravu se ubrzo uključio i Šutanovac, podsetivši na nečiji raniji tvit u kome stoji da "neki simpatizeri DJB više napadaju DS i Novu nego vlast i da su oni namenska opozicija", uporedivši ih sa Julom Mire Marković. Komentarišući našu naslovnu stranu, Šutanovac je napisao:

Šta sve o DS piše u pismu
funkcionera 'Dosta je bilo'

* Način na koji su stranke razorile budžet Republike Srbije u prethodnom periodu, a pogotovu pod Tadićem, sa Đilasom i Šaperom kao udarnim pesnicama medijskog pljačkanja i ubijanja u pojam građana Srbije, skandalozan je
* Jako me boli što ste nas umorili na ovakav kardinalan način, što ste postali oholi pljačkaši, što ste se izrodili u kompletnu suprotnost svim idealima za koje smo se zajedno borili
* Jer da ste vi ostali onakvi kakvi ste bili i ovakvi kakvi se niste promenili, mučili biste nas još godinama, do jadnika kome biste poslednju paru iz džepa, koja mu ostade za koru leba, uzeli da napunite rezervoar vašeg "audija"
* Sad kad vidim da se ponovo okupljate u kolone, jašući na ideji manjeg zla, ili da to nazovemo pravim imenom, prosvećenog zla, dođe mi da vas "sočno" srpski opet oteram tamo gde i 2012. godine!


SVI PROTIV VUČIĆA: Hoće li se u Srbiji ponoviti scenario - DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA?!

- Sutrašnji Informer! Treba skupiti novac i potpise za listu. Dosta nisko, ali ne iznenađujuće...

Vesna Pešić i Dragan Šutanovac juče nisu bili raspoloženi za komentar. Na drugoj strani, funkcioner DJB Aleksandar Stevanović pokušao je da spusti loptu.


SAMO ŠTO SE NISU POBILI! Ništa od novog DOS, takozvana opozicija ide u četiri izborne liste

- Ljudi se bave senzacijama, umesto da razgovaraju. Svi znaju šta je bilo sa DS, i Vesna Pešić i ostali, ali to je sad manje važno. Ključni problem je što nema dijaloga ni između vlasti i opozicije, ni unutar opozicije - ističe Stevanović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 8 godina

Vesna bi htela da se ocese za još jedan Meksiko.n

Bobo

pre 8 godina

Dobrovoljno se javljam da izvrsim njenu zelju pa makar ne glasala za Radulovica.

Mile

pre 8 godina

Sta koga briga za koga ce ona da glasa. Mnogo dosadna zena. \n

Novosadjanin

pre 8 godina

Sta ste vi Pesicko u zivotu korisno uradili , ja sam recimo posadio tridesetak razlicitih vocki na mom placu koje danas uspesno radjaju , dok vi samo sisate dusu ovog naroda na slamku za velike pare i mislite da ste uspesni u zivotu i korisni nekome , kome ste korisni , mozda meksikancima , pokrite se tim klempavim usima i cutite , valjda imate malo stida ?

Furtula

pre 8 godina

Bled pokusaj da ispadnes duhovit. Smesan jesi, bez brige...

Nikola

pre 8 godina

Šprdačina! Ista je to družina. Dekretom moramo zabraniti izbore. Izbori su cirkus, koji su katolici smislili za sluđivanje masa..,

Wallter

pre 8 godina

S velikim poštovanjem cenim demokratske osvrte i rad gospodje Pešić ali gospodjo sve u svoje vreme.Verovao sam Vama i 5.oktobru ali i Vi sami vidite da je to bila velika laž i obmana napaćenog naroda u Srbiji.Nažalo st 6.oktobar nije osvanuo a Bogami i Vašoj asistenciji,što namernoj što nenamernoj.Iz toga razloga,ako mislite dobro Srbiji,povucite se u tihu ilegalu i pustite mladje da nešta urade što Vi i vaša bratija niste uspeli.Po savetujte sada,dok ste još u snazi,i ove junoše,mladje,da malo zakoče i da se na taj način,ne može vratiti vlast,Ovo shvatite kao dobro nameran savet Vašeg bivšeg studenta.

Mito

pre 8 godina

Ispušeni "političari" bi ponovo na scenu. Tužno....

Vidoje

pre 8 godina

Buduca ministarka spoljnih poslova i buduci ministar finansija...

srbo

pre 8 godina

ne znam čiji je radulović al sve što je rekao je čista istina.a ova matora dilindara neka se i dalje druži sa onim što mnogo šmrče.

vera

pre 8 godina

Vesna molim te, idi u penziju ostavi lom iza sebe.....

Božidar

pre 8 godina

Bio sam član GSS uz to član Glavnog odbora. Gospodja Pešić je uništila gradjansku Srbiju. Ona je bila pobornik belih listića, koji su direktno bili usmereni protiv DS, a danas brani DS. Uz to podržavala je Aleksandra Vučića i garnituru na vlasti. Sve je to radila radi svoje lične promocije, ali ovaj put se preigrala. Sve ovo što sam napisao lično dobro znam jer i gospodju Pešić veoma dobro znam, ali i ona mene. Nisam ni za Radulovića, jer to nije ono što ja kao gradjanin očekujem od naših političara.

Marija

pre 7 godina

E moja Vesna baš si nasela na provokaciju...Nekad sam te držala za misleću ženu...Od belih listića ,mislim da si zrela za penziju i odgovorna za sve ovo što nam se dešava...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija