• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.02.2016

21:26

VUČIĆ O TRAGEDIJI U LIBIJI: Tražimo odgovornost za pogibiju diplomata!

Politika

VUČIĆ O TRAGEDIJI U LIBIJI: Tražimo odgovornost za pogibiju diplomata!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija traži odgovornost za pogibiju dvoje otetih službenika ambasade u Libiji, istakavši da sve tragične posledice i uzroci moraju biti ispitani

Vučić je u Londonu o pogibiji srpskih državljana razgovarao sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Hojtom Jiem, od koga je zatražio informacije do kojih su SAD do sada došle. 

MRAČNA TAJNA AMBASADORA: Potežica bio prava meta otmičara zbog neraščišćenih računa sa kriminalcima?!

- Razgovarali smo sa Hojtom o američkim bombama koje su usmrtile naše državljane, naše sugrađane i diplomate, ali šta god bih više o tome rekao, plašim se da bih samo neke ljude više povređivao i da bi ličilo na sticanje političkih poena, a to zaista ne podnosim - rekao je Vučić za RTS.

VUČIĆ PORUČIO IZ LONDONA: O Srbiji se govorilo lepše nego što sami o sebi mislimo!

Premijer je naveo da već ima dovoljno ljudi koji ne zaslužuju da im neko, bilo ko, bilo šta odgovori, jer jedini način da dobiju poverenje građana to je da "budu nekrofili i da svoj politički život zasnivaju na nečijoj trageđi i nečijoj smrti".

- O tome neću da govorim. Tražim odgovornost, tražimo da vidimo šta se dogodilo i sve odgovore čini mi se dobijamo - rekao je Vučić.

(VIDEO) VUČIĆ NA SAMITU EBRD: EU više nije najlepši san, ali mi ostajemo posvećeni tom cilju!

Vučić je kazao da su to stvari "koje se u životu jedne države i jednog naroda na svakodnevnom nivou dešavaju, ali sve tragične posledice, odnosno uzroci, i te kako moraju da budu ispitani".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija