• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2016

09:19

MLADENOVIĆ: Sanda je sklopila pakt sa đavolom!

Politika

MLADENOVIĆ: Sanda je sklopila pakt sa đavolom!

Podeli vest

Lider Samostalnog DSS Andreja Mladenović, čija stranka će na predstojećim izborima nastupiti zajedno sa SNS, za Večernje novosti kaže da su od "starog DSS ostali samo tabla i pečat" u rukama Sande Rašković Ivić, te da je ta straka "sklopila pakt sa đavolom"

- Nema više ni onih ljudi ni one politike. Stranka krši statut, telefonski odlučuje i o savezu i sa Dverima. Pomerili su politiku ka ekstremu, kritikuju vlast radi kritike, bez argumenata, a Pajtića u Vojvodini ne napadaju - naveo je Mladenović.

Ističe da je ta stranka postala volšebno popularna u medijima koji su sastanizovali DSS i njenog bivšeg lidera Vojislava Koštunicu.

- Sklopili su pakt sa đavolom - kaže Mladenović, koji je i zamenik gradonačelnika Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
danicica

pre 8 godina

TI SI SKLOPIO PAKT SA DJAVOLOM A NE sANDA ,SRAM TE BILO

andrea

pre 8 godina

Kako je lepo kad se zavališ u vlast, pa makar sa crnim đavolom. Sram te bilo Mladenociću. Nije bitna stranka, ni ideologija, bitno je da si se ti uvalio i da gledaš svoj đžep, svoj lični interes. Sve drugo nije bitno. sram te bili, bezlični čoveče.

andreja

pre 8 godina

Ovaj čovek je primer kako se čvrsto drži fotelja. On nešto priča o DSSu i Sandi Rašković. Čovek koji je zarad vlasti i ličnog interesa napustio i stranku, i ideologiju. Za koga nije ništa bitno , osim vlasti. Stoga može i sa crnim đavolo, samo da nedam fotelju. To je obraz, moral.

Aca Akademik

pre 8 godina

Младеновић је склопио пакт са СНС-ом а не Санда и ДСС са "ђаволом"! Он је пример малог човека који, зарад ситних личних интереса и неке "фотељице", пљује ДСС и легално изабрану предњеницу. Да ли пљује самостално или по налогу? Када се боље погледа, није ни битно...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija