• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

26.02.2016

09:13

BEZUMLJE! ZAGREB OPET PUSTIO USTAŠE DA DIVLJAJU: Hrvati sanjaju novi rat sa Srbijom!

Politika

BEZUMLJE! ZAGREB OPET PUSTIO USTAŠE DA DIVLJAJU: Hrvati sanjaju novi rat sa Srbijom!

Podeli vest

Hrvatski poslanik Pero Ćorić, generalni sekretar proustaške Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević, inače članice vladajuće koalicije, pozvao je državu da hitno vrati služenje vojnog roka zbog novog rata sa Srbijom!

 

Reči razdora

Takvim govorom mržnje širi se strah u hrvatskom narodu i pogoršavaju odnosi između naših država
Miodrag Linta, Savez Srba iz regiona

Ćorić je bezumno optužio Srbiju i njenu vlast da agresorski prete Hrvatskoj, koja se trenutno nalazi u poziciji Izraela (?!?).

- Ne mogu reći da se s porodicom osećam sigurno. Pitanje je da li će se Srbija držati određenih normi i hoće li se prikloniti nekom drugom savezu. Mi smo, kao i Izrael, u čudnom okruženju. Pre 25 godina svi su smatrali da je nemoguće da se dogodi tragedija u Vukovaru, pa se dogodila... - izjavio je Ćorić na sednici Odbora za odbranu hrvatskog Sabora.

Komentarišući novu ratnohuškačku poruku iz Zagrebu, šef Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da je za hrvatsku vladajuću većinu Srbija očigledno remetilački faktor.

Informer

mojugao

IGOR BEČIĆ

ODBOR ZA ODBRANU

Ovo ugrožava hrvatsko-srpske odnose. Premijer i Vlada su pokazali da su faktor stabilnosti u regionu, a Srbija će znati da zaštiti svoje interese

- Ćorićeva stranka je otvoreno proustaška i zalaže se za rehabilitaciju Ante Pavelića. Oni tvrde da u Srbiji postoji velikosrpska politika sa osvajačkim pretenzijama. Ovakvim govorom mržnje proustaški političari u Zagrebu šire strah u hrvatskom narodu i tako pogoršavaju ne samo odnose Hrvata i Srba već i odnose dve države - podvlači Linta.

Vojni analitičar Ljubodrag Stojadinović smatra da priča o vojnom roku ima veći značaj za unutrašnje potrebe Hrvatske nego što može da našteti Srbiji.

- Njima nije u interesu da rasplamsavaju žarište na Balkanu. Ovo je više neka vrsta sterilne agresivnosti koja ne može uticati na naše odnose - zaključuje Stojadinović.

NOVA ŽESTOKA HRVATSKA PROVOKACIJA! Ustašku kapu uporedili sa - SRPSKOM ŠAJKAČOM!

NOVA STRAŠNA PROVOKACIJA PREDSEDNICE HRVATSKE: Kolinda poslala USTAŠU na pomen pobijenim Srbima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vidan

pre 8 godina

Ludi Hrvati !!!!!Propao je treci rajh -a kako rade propasce im i ovaj cetvrti !!\n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Докле год постоји задњи Србин у Хрватској ( па и у Свету..!) Хрвати ће се увек осећати као мали бедни фрустрирани народ - поред Срба, јер својом Антихришћанском вером и односом према великом ЗЛОЧИНУ ГЕНОЦИДА на којем су градили - "своју срећу" баца их у очај...Јер не могу пред Богом добити ОПРОСТ ТОЛИКИХ ГРЕХОВА почињених над Србима, а све у име тог истог Бога, који - зна Истину...А истина је оно што Хрвате највише боли...Сваки пут када виде Србина на улици или чују српску реч...Тада патологија мржње добија - кулминацију...!!! Све оно што нису...часни, поштени, истинољубиви...виде у Србима..!!!

kutuzov

pre 8 godina

Pero Coric!\nCisto hrvatsko ime i prezime.\nOna stara se pokazala tacna:gde je Turcinu ruka krvava do lakata,tu je poturici krvava do ramena.\n

Boogeyman

pre 8 godina

Stalno čačkaju mečku dok jednom za svagda ne budu dobili po guz.ci pa će biti postavljeni na "svoje mesto"

mikas

pre 8 godina

Da,da,sve nas strah,bolesnici,imaju paranoju od Srba.Samo ovaj put vam Amerika nece vuse pomoci,kao sto nesme pomoci ni Turcima,iako su u Nato.Samo se vi silite.Da vam nije bio zapad,nikada nebiste sami postali nezavisni,i vi to znate.

zora

pre 8 godina

Hrvatska u poziciji Izraela????U toj poziciji je bila Srbija jer su njeni gradjani bili unistavani od hrvata isto kao izraelci.Hrvati su SIZOFRENICARI i uvek se kobajagi plase onoga sto ustvari oni misle da urade.

Pametnjakovic

pre 8 godina

Ni jedan narod se ne oseca sigurno ako ubije milion pripadndika drugog naroda, ako deo pokrsti, a ostatak protera. Ne treba Hrvatima niko, dovoljni su sami sebi. Postali su najnenaseljenije podrucje na svetu, a natalitet im je katastrofalniji od naseg. Germanima je trebalo toplo more, i zbog toga Hrvatska postoji. Radujem se Germanima na nasim zapadnim granicama.

sekula

pre 8 godina

Pravi ujkica nema sta, sto se ne kace sa nekim drugim u lepu materinu vise

miki

pre 8 godina

pa letovaće kod njih trećina BG .Živi bili pa videli

Mane

pre 8 godina

Vi ste zadnji koji mogu da se upoređuju sa Jevrejima.Vaša vlast je ona koja propagira ksenofobiju i najpribližnija je ustaškoj vlast iz vremena drugog svetskog rata.U Srbiji niko ne spominje rat pa čak i kad bi smo se priklonili drugom savezu.Što se naše vlasti tiče,vi bi ste trebali da budete srećni jer je ona najumerenija koja postoji!Verovatno se tako ponašate jer ste nesposobni da rešavate vaše ekonomske probleme ,pa daj onda nešto bombastično da narodu skrenemo pažnju.Moguće je isto da vas "neko"huška protiv nas kao vid pritiska.

Dragan

pre 8 godina

Lepo je reko moj general,to je izrod ljudski koji se nicim zajaziti ne moze.

Darlinka

pre 8 godina

To što se ne oseća bezbedno i sigurno u svojoj zemlji, to je samo stvar njegova i njegove porodice. Očigledno se tu nešto drugo krije. Neka malo preispita sebe i svoje postupke, a potom neka ih objasni porodici.

Borti89

pre 8 godina

Pozivam sve preostale Srbe u Hrvatskoj da se momentalno presele u otadžbinu Srbiju! Ko zna šta će još sve da bude u Hrvatskoj, ne može se živeti sa monstrumima! Doduše ovaj poziv važi i za sve Srbe iz Makedonije, Albanije, Mađarske.

petar

pre 8 godina

Lepo bi bilo, lepo mislis, u Srbiji ima mesta za sve Srbe. Samo ne znam da li bi pridosli Srbi bili potpuno srecni u sredini gde mnogi Srbi izbeglice nazivaju Siptari, ustase itd.

srbin iz hrvatske

pre 8 godina

pusti ti mene na miru meni je lijepo uz plavo more da nam niste pomagali devedestih svima bi bolje bilo

Neko iz mase

pre 8 godina

Ma kakve pretenzije od strane Srbije. Nema za šta pas da nas ujede a kamoli da vodimo neke ratove. Ova nazovi vojska služi samo za parade i uredjenje travnatih površina i sličnih komunalnih poslova. Mirno spavaj Hrvatsko!

boki

pre 8 godina

Ajd vishe bre da nema vesti iz te bolesne zemlje, a i ovi Srbi napacene dushe koje vole croatsko primorje nek se bre isele iz Bg , sta bre pishete o bolesnim nacijama, dajte nesto lepo napishite.

iscander

pre 8 godina

U Hrvatskoj od mladeži vrlo malo ljudi želi u vojsku i nije im do ratova a ovaj lik nema puno veze sa stvarnošću zato mu ne pridavajte važnosti...Također da napišem da nisu svi hrvati ludi sigurno...Ovaj lik predstavlja minornu stranku...

ja

pre 8 godina

Dokle visevo ratu .zabranio bi politicare koji pozivaju na osvajanje i satro branjenje teritorija . Zar nema lepsih stvari od dokazivanja ciji je narod inferiorniji?

dragan

pre 8 godina

А , Нарцис Манекен и онај што Шутира Новац су нам уништили војску. И ником ништа. Сада смо као пубертетлија окружен недоказаним момцима жељним доказивања.

Duško

pre 4 godine

Poslanik govori kako se sad "lijepa njegova" nalazi u položaju u kom je Izrael. Pa kad je to Izrael imao koncetracione logore? Tako je to kad nije kažnjena kao sluga nacističkoj Nemačkoj. Zar je EU slepa i gluva i ne vidi kako se agresivno povampiruje nacizam?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija