• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2016

13:15

SNS: DS Srbiju neće vratiti u prošlost!

Politika

SNS: DS Srbiju neće vratiti u prošlost!

Podeli vest

Srpska napredna stranka poručila je danas opozicionoj Demokratskoj stranci da neće uspeti da Srbiju vrati u prošlost i da neće moći da zaustavi potrebu građana da žive normalanim životom

Naprednjaci u saopštenju ističu da razumeju da je, usled nedostatka političkog programa i vizije za budućnost, a pre svega zbog kriminalnih navika brojnih funkcionera DS i novog DOS, Bojan Pajtić, pod palicom svog šefa Zorana Živkovića, primoran da svaki dan vodi ogoljenu politiku mržnje, laži i obmana prema predstavnicima medija i svakom građaninu koji misli drugačije od njih.

"Zato nas ni ne čudi to što Demokratska stranka, čiji funkcioneri otvoreno vređaju novinarke i sve žene, nastavlja da vrši, na najgrublji način, pritisak na medije, navodi se u saopštenju.

Oni, koji u imenu svoje stranke licemerno i dalje čuvaju reč demokratija, a koja za njih predstavlja isključivo model ličnog bogaćenja i pljačke građana, grčevito se trude da Srbiju vrate u prošlost, i nije im dovoljno što su građanima ukrali više od decenije normalnog života dostojnog čoveka, već nastavljaju borbu da Srbiju vrate u mulj.

"Srpska napredna stranka im poručuje da u tome neće uspeti. Borba za modernu i razvijenu Srbiju je počela i nikakvi lažovi i kriminalci neće moći da zaustave potrebu građana da žive normalnim životom", navode naprednjaci.

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da SNS nikoga neće ni uplašiti ni ućutkati lažima i uvredama svojih protivnika koje objavljuje na naslovnim stranicama medija.

"Nemaju sopstveni uspeh pa su stoga primorani da na naslovne strane medija stavljaju laži o političkim protivnicima i uvrede na njihov račun i račun njihovih porodica, jer ne mogu da se hvale ni otvorenim radnim mestima, ni uspesima u privredi ni u bilo kom drugom polju života", naveli su iz DS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvele

pre 8 godina

u koju proslost?kad ste,dok ste bili radikali,u saradnji sa sps-om,doveli srbiju na dno bezdana?naravno da niko nece takvu proslost!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija