• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjjug

27.02.2016

00:11

EPILOG HAOSA U PRIŠTINI: Uklonjeni šatori opozicije, povređen 21 policajac i jedan novinar

Politika

EPILOG HAOSA U PRIŠTINI: Uklonjeni šatori opozicije, povređen 21 policajac i jedan novinar

Podeli vest

Kosovska policija saopštila je da je tokom nasilnih demonstracija u petak veče u Prištini povređen 21 policajac i jedan novinar

Iz bezbednosnih razloga, uklonjeni su šatori sa centralnog trga u Prištini, u kojima su prethodna tri dana kampovale pristalice opozcije.  Saopšteno je, takođe, da je uhapšeno pet demonstranata.

Policija na svom sajtu navodi da su demonstranti koji su bili sa fantomkama na glavi nerede započeli nešto pre 17 časova kada su "Molotovljevim koktelima", flašama sa farbom i kamenicama počeli da gađaju u pravcu skupštine gde su bili rasposređeni pripadnici Kosovske policije. 

Kosovska policija navodi na svom zvaničnom sajtu da je na tri lokacije u Prištini, uključujući i šatoree u kojima su kampovali demonstranti, pronašla 39 flaša sa "Molotovljevim koktelima" i 38 flaša sa bojom

Prema proceni policije, na početku protesta koji je bio organizovan u petak u Prištini bilo je prisutno oko 2.500 demonstranata da bi se broj smanjio tokom dana kada je počela da pada kiša i kada ih je u blizini kosovske skupštine ostalo oko 500. 
 

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO/FOTO) GORI PRIŠTINA: Uz haos na ulicama, Tači izabran za predsednika Kosova!

NAJAVA HAOSA U PRIŠTINI? Kosovska policija upozorava na moguće nasilje 17.februara


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grmija

pre 8 godina

Krvnik koji prodaje ljudske organe srba došao na vlast zahvaljujući srbima.Kakav smo mi narod_

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija