• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

27.02.2016

20:38

RASTAVILI SE, PA SE OPET SASTAVLJAJU: Tadić, Pajtić i Čeda idu na izbore na jednoj listi?!

Politika

RASTAVILI SE, PA SE OPET SASTAVLJAJU: Tadić, Pajtić i Čeda idu na izbore na jednoj listi?!

Podeli vest

Demokratska stranka Bojana Pajtića, Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića i Liberalno demokratska partija Čedomira Jovanovića postigle su dogovor o izlasku na izbore na jednoj listi, piše B92...

Kako navodi portal B92, postignut je dogovor da prvi na listi bude Dragoljub Mićunović, kao prvi predsednik DS-a. Lista će nositi naziv Demokratska Srbija-DS-LDP-SDS.

Sastanak je održan u prostorijama Liberalno demokratske partije. 

Predsednik te stranke Čedomir Jovanovic nije želeo za da govori o detaljima sastanka, samo je kratko rekao da će o izlasku na izbore on, Tadić i Pajtić govoriti u ponedeljak na zajednickoj konferenciji za novinare.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Sve MOJ DO MOJEG od zla oca i jos gore majke dali su im vratili krpice i sad ce da se igraju zajedno.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Никако да прихвате - да су "БИВШИ"...и да је њихово - прошло...!!

dule

pre 8 godina

jadni ste do jaja,fali vam onaj debeli sto je bio ministar policije (najgluplji od svih)

SasaV

pre 8 godina

Da nije tragicno bilo bi komicno,od svih njih koji se godinama bave politikom za nosioca liste stavili su matorog jarca sa Golog otoka...

Boki

pre 8 godina

E bas mi je drago sto su se dogovorili, svi lopovi na jednoj listi. Posle ovih izbora cemo se konacno resiti zla koje nas je trovalo 16-est godina. ZUTI ISPOD CRTE!

sasA

pre 8 godina

Iz tvojih usta u bozije usi! Ima jos mulja na politickoj sceni Srbije ali da bi se pocelo s ciscenjem ova trojica bi zaista morala nestati, a kud ces bolje nego ih eliminisati jednim potezom. Ucinimo to ne ostavljajmo zlo da se povlaci decenijama. Predano su radili na unistavanju ove zemlje - istrosoli su se - treba im pomoci. Visegodisnja "corka" bi bilo idealno mesto da malo odmore!!!

Siniša Škarica

pre 8 godina

Nikako ne mogu da se odlučim da li me podsećaju na Maratonce ili Alana Forda?

radivoje

pre 8 godina

Novi film ! Naredio ujka Sem da se braca Dalton okupe i krenu u novu pljacku ali ce se na njihovom putu naci Talicni Tom , epilog ce mo videti posle izbora ! Film radjen u koprodukciji CIA & MI6

miiki

pre 8 godina

U najmanju ruku mene bi bilo sramota da se pojavim u ovakvom drustvu!Ali lepo je za Srbiju da su svi na jednom mestu,doduse fali jos koji ali i ovo je ok.prava gomila.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija