• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

29.02.2016

13:52

(VIDEO) ŠEŠELJ OTKRIVA: Nisam hteo da koristim marihuanu - rak sam ubio cijanidom!

Politika

(VIDEO) ŠEŠELJ OTKRIVA: Nisam hteo da koristim marihuanu - rak sam ubio cijanidom!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj otkrio je gostujući u emisiji "Lični stav" koja se emituje na Jutjubu, kako je uspeo da se izbori sa opakom bolešću zbog koje su u Haškom tribunalu mislili da će brzo umreti

Dok je lider radikala bio u Hagu u Srbiju su iz dana u dan stizale informacije o njegovom stanju i da se Šešelj bori za život, a one su išle do te mere u kojima se tvrdi da su mu i “dani bili odbrojani”.

Šešelj za “Lični stav” otkriva kako se izborio sa ovom opakom boljkom koja ima veoma visok stepen smrtnosti i kako je uz pomoć alternativne medicine uspeo da sačuva život.

-  Ja zamalo nisam umro zbog srčanih problema i sad imam ugrađen defibrilator sa pejsmejkerom. Sad mi je srce sanirano. Daću vam potpunu informaciju. Imao sam rak debelog creva koji je operisan. Nastupile su metastaze, probijen je zid creva i krenule su metastaze na jetri, izvadili su mi 20 limftnih čvorova, od toga 4 ili 5 nisu bili zahvaćeni metastazom.

– Što se jetre tiče ja sam odbio da primim hemioterapiju u Hagu. Primio sam je jednom i onda umesto da idem na sunce posle nje i da družim se sa ostalima da popravim raspoloženje, u Hagu su me zatvorili u neki bunker i držali izolovanog celu nedelju. Zbog toga sam odbio da idem na nove hemioterapije. Pošto sam to odbio lekari su procenili da će se metastaze na jetri ubrzo razvijati i da ću do jula umreti. To je možda bio jedan od razloga zašto su me izbacili iz Haga. Ja sam ovde pristupio lečenju kako konvencionalnom tako i alternativnom, a šta je više doprinelo to ne mogu da vam kažem. Poslednji put kada sam bio na pregledu ustanovljeno mi je da se metastaze nisu povećavale, jedna je 5 milimetara, a druga 9 - rekao je Šešelj.

Lider radikala otkrio je kojim se alternativnim vidovima lečenja podvrgnuo:

- Primenio sam više vidova alternativnog lečenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i to da probam. Međutim, po savetu mog lekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod lečenja. Svako jutro i dalje uzimam 3 – 4 gutljaja soka od sibirske aronije. Svako jutro pijem 2 dl soka cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Onda sam uzimao sušene semenke kajsije, pa sam uzimao vitamin B17, to je cijanid ili je zasnovano na cijanidu u količinama nedovoljnim da ubiju čoveka, a on mnogo lakše ubija bolesne ćelije zahvaćene karcinomom u organizmu. Taj vitamin uzimam npr 100 dana, pa pauza i opet ponovim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
čupakabra

pre 8 godina

Kad si Ti preziveo Haski kazamat, ziveces jos dugo, dugo sto ti od srca zelim.

skyhos

pre 8 godina

MOja zena je apotekarka, cim se kod nas pojavio B 17 u prodaji i kada je na prezentacijama videla koliko je delotvoran i ona i ja ga pijemo preventivno, 3 meseca pa onda pauza mesec dana pa opet. Skup je ali nije preskup, mnogi su dolazili da se zahvale, kazu metastaze miruju mesecima, kod nekih se i smanjuju. Ne smeju da ga reklamiraju da ima ta svojstva zbog toga sto to ne sme da se sazna da postoji nesto delotvorno a nije citostatik, hemoterapija i slicno, zato malo ko zna za njega.

Zubati Gmaz

pre 8 godina

Klovn ostaje klovn. Na zalost zbog njegovog budalesanja i licnih interesa njegovog debelog dzepa mnogo je mladih ljudi stradalo i sa nase i sa njihove strane. Premijer i Predsednik Nikolic su na vreme videli sa kakvim sarlatanom imaju posla i otisli od njega i njegovih suludih ideja i poveli nas evropskim putem prosperiteta.\n

evgenija

pre 8 godina

Šešelj je natprosječno inteligentan čovjek i ja sam znala da će njegov um pobijediti bolest.I ovaj način liječenja koji je na zapadu zabranjen jer nigdje ne možete kupiti B17 je njegova borba protiv svjetske farmaceutske mafije.Živio orlova vijeka!

Dragomir

pre 8 godina

Hvala bogu ne boluješ ti od ničega!Samo su te tamo držali više od decenije zbog tvog poganog jezika.Zbog toga si i robijao u Bosni pre nego što su te dovukli u Srbiju.Ta tvoja fora da svojim izuzetno lošim ponašanjem nateraš mnoge da te puste samo da te više ne gledaju.Tako si na mufte ,,pre vremena završio fakultet,,?A bio si osrednji srednjoškolac sa jedinicom iz vladanja!Tri puta dnevno molim boga da tvoja propala stranka SRS ne uđe u Skupštinu.Prišljamčio bi se SNS a onda preuzeo celokupnu komandu?I time bi polako Vučićeva karijera polako propadala!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Што не обиђеш виноград..? Видиш како је лепо време...душу дало...

Miša Zemun

pre 8 godina

Kada ti budeš napisao stranica nekog teksta koliko je po tebi glupavi Šešlja napisao knjiga, onda komentariši njegovu glupost i nesposobnost!

Bane

pre 8 godina

Izrazito pametan covek i kao takav opasan za mase idiota na nasim prostorima.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Преживео си Војводо ЦИЈУ...а сада се лечиш - ЦИЈАнидом..? Мени је то "врло сумњиво"....

Lala iz Banata

pre 8 godina

ЦИЈА га убијала 12 година, а ЦИЈАнид - излечио...? Сумњиво...!!

ljubomirac

pre 8 godina

Hercegovac je cudna vocka kalemljena na nas nacinSarajliji dr Seselju zelim dobro zdravlje i dug zivot.Zivot bi nam bio dosadnije da nije dr i njegovih veselih prica.Vesela sveska nekad davno bese nas skolski list i vidi se kada se kalemis u komunizmu.Ceo zivot ti prodje u veselju alji prvo moras da poludis i ne beri druze brige.

Goran Belojević

pre 8 godina

Velika je šteta za pravnu nauku što je prof. Šešelj nepravedno izbačen sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogadu. Njegova predavanja su bila najposećenija i smetao je drugim profesorima zbog toga. Studenti koji polažu kod mene na medicini kažu mi da je njegov sin, Nikola ako se ne varam, briljantan student prava i da ima dar za govorništvo kao njegov čuveni otac. Šešelj je potpuno uništio Haški tribunal i lažnu optužnicu sopstvenom odbranom koja će ući u anale pravne nauke.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija