• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.02.2016

22:28

BORKO STEFANOVIĆ: Pajtić, Čeda i Tadić neće u koaliciju jer se nisu dogovorili oko podele mandata!

Politika

BORKO STEFANOVIĆ: Pajtić, Čeda i Tadić neće u koaliciju jer se nisu dogovorili oko podele mandata!

Podeli vest

Levica Srbije ocenila je večeras da Liberalno demokratska partija (LDP), Socijaldemokratska stranka (SDS) i Demokratska stranka (DS) nisu postigle dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima zato što nisu mogli da se dogovore ko će koliko mandata dobiti

- Okupljanje samo zbog cenzusa, a onda i razlaz jer nije postignut dogovor o tome ko će koliko mandata dobiti, pokazuje da je Levica Srbije bila u pravu kada je predočavala da je okupljanje onih koji su se već jednom rastali, potpuno besmisleno - navela je Levica Srbije u saopštenju.

Kako je navela Levica Srbije, opozicione stranke nisu mogle da se dogovore i da usaglase stavove o tome da li su se uopšte dogovori jer njihovi predstavnici nisu razgovarali o programu i konkretnim merama za poboljšanje života.

- Jasno je da pitanje programa i konkretnih mera za poboljšanje života nije ni bilo na stolu- navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da su gradjani Srbije prethodnih dana mogli da se podsete zbog čega su se razočarali u takozvanu "proevropsku opoziciju koja se predstavlja kao jedina alternativa režimu Aleksandra Vučića".

- Levica Srbije poručuje gradjanima da pre nego što se opredele za koga će glasati na ovim izborima dobro pogledaju šta im koja stranka nudi i ne podlegnu predstavama za javnost 'punim dramaturškog naboja' koje prikazuju da postoji Vučić, koji otima plate i penzije, dok se ljudi oko njega bogate i 'dve kolone' koje bi radile to isto, samo malo elegantnije- dodaje se u saopštenju.

Kako je navedeno, program Levice Srbije predlaže konkretna rešenja za koja će kao garant da će biti sprovedena od svojih funkcionera tražiti da, za pet najbitnijih tačaka iz programa, garantuju ličnom imovinom.

- Gradjanima nudimo nov program i nove ljude jer je dovoljno razočaranih u petooktobarske promene, a čiji akteri imaju bogatstvo jednako SNS bogatašima - piše u saopštenju.

Prethodnih dana predstavnici LDP-a i SDS-a razgovarali su sa predstavnicima DS-a o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima. Predsednik DS-a Bojan Pajtić ranije danas izjavio je da ta partija neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore u koaliciji sa SDS-om i LDP-om.

PROČITAJTE JOŠ:

PREGOVORI ZAPELI NA PRVOM KORAKU Opozicija ne zna u koliko kolona ide na izbore

RASTAVILI SE, PA SE OPET SASTAVLJAJU: Tadić, Pajtić i Čeda idu na izbore na jednoj listi?!

SKLEPAN NOVI DOS! DS, SDS i LDP idu zajedno na izbore

NOVI DOS SE RASPAO PRE NEGO ŠTO JE I SKLEPAN: Ništa od koalicije DS, LDP i SDS! Pajtić: Idemo u dve kolone!

OGLASIO SE I TADIĆ: Pitajte DS zašto opozicija ne ide u jednoj koloni na izbore!

ČEDA O KRAHU OPOZICIONOG DOGOVORA: Razočaran sam, ali nisam ljut!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

"Гладни пси " се увек "туку" око - једне "коске"... !?

Siniša

pre 8 godina

Jednostavno uživam u ovom rijaliti programu koji nam priređuje DS sa svim svojim frakcijama.

vera

pre 8 godina

Svi ste Vi izgubljeni u magli ,Vaši potezi su prevara.!!

ja

pre 8 godina

nude svoju imovinu kao garant koju onu koju su uneli u politiku ili onu koju su opljackali njihovom politikom

pedja farma

pre 8 godina

A ti bi Borko sam da se lagano bogatiš,što bi rekao velja pomalo da kraduckaš

Lala iz Banata

pre 8 godina

Даљу ражањ...А "зец", не само да није у "шуми", ...Већ отишао на - зимовање, на - Малдиве..!!

Posmatrac

pre 8 godina

Borko je u suficitu u vizijama, pozitivnoj energiji... I u deficitu po pitanju znanja iz ekonomije.Lopov nije - sto je najvaznije.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija