• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. GINIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

02.03.2016

11:30

OTKRIVAMO! BOŠKO PLAŠI SANDU ŠEŠELJEM: Hoće da bude gazda u savezu DSS i Dveri!

Politika

OTKRIVAMO! BOŠKO PLAŠI SANDU ŠEŠELJEM: Hoće da bude gazda u savezu DSS i Dveri!

Podeli vest

Boško Obradović na sve načine pokušava da skine Sandu Rašković Ivić sa čela liste DSS-Dveri, Čak je zapretio da bi na izbore mogao i sa SRS. Šešelj: Ne pravimo koaliciju ni sa kim, pa ni sa Dverima

Lider Dveri Boško Obradović pokušava na sve moguće načine da šeficu DSS Sandu Rašković Ivić skine sa čela njihove zajedničke izborne liste i preuzme gazdovanje ovom koalicijom, otkriva Informer!

Dveri: Svima je jasno da na izbore izlazimo sa DSS

Tanjug

Srpski pokret Dveri poručio je danas da svi znaju da će na vanredne parlamentarne izbore taj pokret izaći sa Demokratskom strankom Srbije, kao i da je jasno da su vrate te koalicije otvorena i za druge patriotske organizacije pojedince koje prihvataju načela Božićnog proglasa Dveri i DSS-a iz januara prošle godine.
"Dveri i DSS imaju do sada najviši nivo zajedničkog koalicionog funkcionisanja i vladaju odlični međuljudski odnosi. U pitanju je bio samo još jedan bezuspešan pokušaj režima da kroz medijsko spinovanje naruši vrlo uspešnu saradnju Boška Obradovića i Sande Rašković-Ivić, čije će stranke na predstojećim izborima biti veliko pozitivno iznenađenje i osveženje u Skupštini Srbije, nasuprot identičnoj evrofanatičnoj i kolonijalnoj politici režima SNS-a i SPS-a i lažne opozicije DS-a i SDS-a", navodi se u saopštenju tog pokreta.

Obradović je, tvrde naši odlično obavešteni izvori, Ivićevoj čak zapretio da bi na predstojeće izbore mogao da izađe sa radikalima Vojislava Šešelja.

Šef Dveri je čak i sam u javnost, preko svojih novinara, pustio nezvanične informacije da se sa Šešeljom sastao već tri puta ne bi li zaplašio Sandu koja zna da DSS bez Dveri ne može da preskoči cenzus.

Upućeni tvrde da je pravi razlog Obradovićeve igre njegovo ranije obećanje Sandi Rašković Ivić da će ona biti nosilac izborne liste. Sad se, međutim, predomislio...

- Boško je na početku pregovora Sandi obećao da će biti nosilac liste. Međutim, sad misli da je prebrzo popustio. Ubeđen je da je rejting Dveri veći od DSS, zbog čega smatra da on treba da vodi glavnu reč... Kako bi sebi podigao cenu, Obradović je čak pustio informaciju da tajno pregovara sa Šešeljem i da je dogovor moguć. Misli da će zbog toga Sanda na kraju morati da popusti... - prenosi naš sagovornik.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Boška Obradovića, koji tvrdi da "gubimo vreme".

- Sa DSS postoji potpuna ravnopravnost i podela mandata je jednaka. A Šešelj je još na početku izjavio da nema predizbornih koalicija, već da će patriotske stranke ići u dve kolone - ističe Obradović.

Ivićeva, međutim, indirektno potvrđuje naše informacije, ističući da je savez SRS-Dveri na nivou priča rekla-kazala. Prema njenim rečima, od Obradovića je dobila uverenja da ostaje u savezu:

- Boško i ja smo nosioci liste. Istina je da sam na prvom mestu, ali to je bio dogovor. Obradović me je uverio da nema dogovaranja sa Šešeljem. A "buva" je mogla biti puštena i od nekog sa strane...

BROJKE

5,7 % PODRŠKE IMA SAVEZ DSS-DVERI
6 % PODRŠKE IMAJU SRPSKI RADIKALI

* poslednje istraživanje agencije "Faktor plus"

Lider SRS Vojislav Šešelj, s druge strane, ističe da sa Obradovićem nije pregovarao o koaliciji.

- Dvaput smo se sastali i pričali na različite teme, ali pregovora o savezu nije bilo. I to je istina. Poznato je da na listu stavljamo isključivo članove, kao i da ne pravimo predizborne koalicije - podvlači Šešelj.

I analitičar Đorđe Vukadinović veruje da nema ništa od saradnje DSS i radikala.

- Neće biti koalicije SRS-Dveri, mada smo se nagledali kako već objavljene koalicije pucaju, a sklapaju se neke druge... - zaključuje Vukadinović.

PREDIZBORNO ISTRAŽIVANJE FAKTOR PLUSA: Vučiću i SNS i dalje veruje pola Srbije!

(FOTO) STROGO POVERLJIVO! Ovi dokumenti su DOKAZ da je DSS pustio NATO pakt u Srbiju!

TOTALNI FIJASKO KOALICIJE DVERI-DSS! Na skup u Gračanici im došlo 40 ljudi!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Фала Богу...Па "ДВЕРИ" су као партија и основане да се Радикалима "узме" 3% бирачког тела ДЕСНИЦЕ...(што је успело! ) да не би ушли у Скупштину...!! Па то и "Ћорав види"...да је програм "Двери" само мали парцијални програм СРС....Исто то се и данас ради против Радикала,оснивањем некакве партије Генерала Дикића ( Партија ветерена Рата!)и оснивањем тзв " Руске Партије" Слободана Николића иза које стоји ЦИА, да би се забунило бирачко тело ДЕСНИЦЕ и одузео макар 1% гласова за Радикале...То је подла превара западних обавештајних служби - са нечасном намером да се разбије патриотски фронт Србије...и помогну "проевропске" снаге Резон је ако Радикали и уђу у Скупштину, да уђу са што мање мандата како би њихов утицај на политичка збивања у Србији био што мањи....

BOKI

pre 8 godina

Izgleda da mu tetka nije dala .... pa joj preti Šekijem.

srdjan

pre 7 godina

E pa sad ste se usrecili dssovci! Doneli ste NESRECU srbiji

clan biblioteke

pre 7 godina

Obradovic-covek koji se prodao radi vlasti i Sanda zena koja je izdala narod radi popularnosti (proglasila genocidnim) zajedno ispastaju svoju glupost, to je SRPSKA kletva!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija