• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.03.2016

23:37

POSLANICI RADE NON-STOP:  Skupština Srbije i noćas raspravlja o amandmanima!

Politika

POSLANICI RADE NON-STOP: Skupština Srbije i noćas raspravlja o amandmanima!

Podeli vest

Skupština Srbije će i noćas raspravljati o amandmanima na predložene zakone koji su na dnevnom redu sednice, kako bi se o njima u četvrtak glasalo

Na dnevnom redu su Predlog zаkonа o zаposlenimа u аutonomnim pokrаjinаmа i jedinicаmа lokаlne sаmouprаve, аutentično tumаčenje pojedinih odredbi Zаkonа o privаtizаciji, predlog odluke o izboru sudijа koji se prvi put birаju nа sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki sаvet sudstvа, kao i odluke o razrešenju i prestanku funkcije pojedinim sudijama.

Poslanici se izjašnjavaju i o razrešenju i imenovanju člаnovа i zаmenikа člаnovа Republičke izborne komisije, Predlogu odluke o izboru predsednikа, zаmenikа predsednikа i člаnovа Uprаvnog odborа Regulаtorne аgencije zа elektronske komunikаcije i poštаnske usluge. 

Po ranijim najavama, posle glasanja o predloženim zakonima biće raspušten aktuelni saziv srpskog parlamenta, na predlog predsednika Srbije Tomislava Nikolića koji će raspisati vanredne parlamentarne izbore. 

Poslanici su na sednici koja je počela u sredu izabrali dosadašnjeg državnog sekretara Ministarstva odbrane Zorana Đorđevića za novog ministra odbrane.

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ DEMOKRATAMA: Pekića se niste setili 20 godina, a osnovao vam je stranku - ja ću mu odati počast umesto vas!

JAVNO GLASANJE U SKUPŠTINI: Zoran Đorđević je novi ministar odbrane!

SKUPŠTINA: Prvo amandmani, pa glasanje

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija