• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.03.2016

06:53

SUNČANO PA KIŠA! Danas do 16 stepeni!

Politika

SUNČANO PA KIŠA! Danas do 16 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će ujutro i pre podne biti suvo uz postepeno naoblačenje. Sredinom dana na zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima kiša, na visokim planinama sneg

Vetar slab i umeren, na planinama i u košavskom podrucju povremeno jak, a na jugu Banata olujni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 4 C, a najviša od 11 do 16 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti vetrovito i suvo uz postepeno naoblačenje. Posle podne i uveče povremeno kiša.

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, od popodneva u slabljenju i skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura oko 4 C, najviša oko 13 C.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 10. marta:

U petak pretežno oblačno i hladnije, mestimicno sa slabom kišom, na planinama sa snegom uz pojačan zapadni i severozapadni vetar. Uveče i tokom noći razvedravanje.

U subotu malo do umereno oblačno, suvo i toplije. U košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju. U nedelju prolazno naoblacenje s kišom, posle podne uz slabljenje vetra.

Od ponedeljka promenljivo s čestom pojavom kiše, a na planinama snega. Temperatura oko prosečnih vrednosti za prvu dekadu marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija