• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2016

20:28

ZAPADNA LOBISTKINJA NAČISTO PROLUPALA: Jelena Milić kao mafijašica, preti batinama kritičarima NATO!

Politika

ZAPADNA LOBISTKINJA NAČISTO PROLUPALA: Jelena Milić kao mafijašica, preti batinama kritičarima NATO!

Podeli vest

Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije, građaninu Dušanu Markoviću koji joj je na Fejsbuku postavio pitanja o NATO javno zapretila 'posetom moćnih prijatelja'!?!

Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije i najpoznatija NATO lobistkinja u Srbiji, počela je, verovali ili ne, čak i da preti batinama onima koji se usude da kritikuju zapadni vojni savez!

Sve za masnu platu
Gospođa Milić radi ono za šta je plaćena. Njeni prihodi nisu mali, ali zahtevi njenih poslodavaca su veliki
Vladislav Jovanović, bivši šef diplomatije  

 

Milićeva je izvesnom Dušanu Markoviću, običnom građaninu koji se na Fejsbuku protivi ulasku Srbije u NATO, doslovce zapretila "posetom moćnih prijatelja" (pogledajte faksimil)!?

NATO portparolka

Pomenuti građanin Marković upitao je Milićevu na Fejsbuku zašto u svakoj prilici javno traži da naša država uđe u zapadnu vojnu alijansu. Ovako su glasila Markovićeva pitanja:

Jelena, možete li mi reći zbog čega tražite da Srbija uđe u NATO kad je NATO bombardovao Srbiju u ilegalnoj akciji agresije, bez saglasnosti Saveta bezbednosti?
I zašto govorite da NATO bombe sa osiromašenim uranijumom nisu opasne po zdravlje, kad je i američka vlada priznala da su i te kako opasne po zdravlje?
Ispod ovih pitanja Dušan Marković je postavio link ka rezultatima jednog istraživanja američkih naučnika o razornom dejstvu bombi sa osiromašenim uranijumom.

Beta

Umesto da odgovori na ova konkretna pitanja ili da ih ignoriše, Jelena Milić je odmah sasula gomilu uvreda i pretnji na račun čoveka koji je ni na koji način nije uvredio. Njene poruke prenosimo integralno sa sve pravopisnim i interpunkcijskim greškama:

"Slušajte vi, bezobrazni čoveče, mislite da ću da nasednem na vašu provokaciju! Pa jer mislite da sam ja s kruške pala? slušajte ovako, nemojte mi se više nikada obraćati ne zanimaju me vaše gluposti i laži! Jer to jasno! Sa vama neću da gubim vreme, ja koja se borim za ovu zemlju i njenu budućnost ja da se spuštam na vaš nivo, to mi ne pada na pamet! I ovo vam je upozorenje, jer u suprotnom će moji prijatelji da vas posete! I treba i sami da znate da imam moćne prijatelje! Toliko od mene!"

Kritikovala Devenporta zbog proslave Savindana

Podsetimo, Jelena Milić je u januaru 2015. godine šokirala javnost pošto je na Tviteru napala ambasadora EU Majkla Devenporta zbog toga što je u obnovljenoj školi u Obrenovcu prisustvovao proslavi Dana Svetog Save.
Milićeva je upozorila Devenporta da je Srbija sekularna država (?!), da bi potom paljbu preusmerila i na predsednika Tomislava Nikolića, nazivajući ga "Patrijarh Toma Nikolić" i tvrdeći da je svojim prisustvom u Obrenovcu "prekršio Ustav"!?!

Milićeva, koju smo pozvali da objasni zašto preti neistomišljenicima, odbila je da govori za naš list.

- Znate da ne dajem komentare za Informer... - kratko je poručila Milićeva i prekinula vezu.

Na drugoj strani, predsednica Odbora za odbranu i bezbednost Marija Obradović podvlači da niko nema prava da preti bilo kome.

- Ovo predstavlja jasno kršenje prava i zakona. Posebno je neprimereno da se žena koja važi za odličnog poznavaoca oblasti kojom se bavi prepire preko društvenih mreža i glumi portparolku NATO. Imam visoko mišljenje o Milićevoj, ali spuštanje na nivo tinejdžerskog prepucavanja potpuno je nepotrebno - naglašava Obradovićeva.

Brani agresore

Bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović kaže da je iznenađen reakcijom Milićeve, ne samo zato što je dama već i zbog besmislene hrabrosti da opravdava NATO.

- Ona pokušava da zastupa one koji su u očima srpske javnosti ostali agresori i protivnici države. Gospođa Milić očigledno radi ono za šta je plaćena. Njeni prihodi nisu mali, ali zahtevi njenih poslodavaca su veliki. Zato je primorana da upotrebljava ovakav jezik kako bi opravdala njihova očekivanja - zaključuje Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vesli Klark

pre 8 godina

Ova zena je stvarno preterala. Mi joj rekli malo i za to malo je i placamo ali ova se bas uzivela.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Јели то она "Црногорска" рђа од - Милића..? Бокешка (латинска !! ) "линија" Мила Ђукановића у Србији ..?...Онда није ни неко чудо...

Bata

pre 8 godina

Jako me zanima da li ce joj poslodavac, zbog ovoga, povecati platu?\n

Mane

pre 8 godina

Beštijo,zar misliš da samo ti imaš "moćne"prijatelje!?Spusti se na zemlju i obrati pažnju na svoje ponašanje!

jovisa

pre 8 godina

a to sto ne zna razliku izmedju jel i jer to nema veze\n

sasA

pre 8 godina

Ups! Pazite sta pricate, poslace vam mocne prijatelje....sssss!!! Stvarno je jadna.

Mito

pre 8 godina

Pitam se da li je i Milička obuhvaćena sporazumom Srbije i NATO. Pošto preti svima koji su protiv NATO-a, a nije obuhvaćena sporazumom, molim državu da me zaštiti od dotične osobe, pošto sam i ja (široj naciji nepoznati penzioner) protiv NATO-a.

misa

pre 8 godina

Cekajte, jel ovo stvarno njen fejs, ako jeste ona javno preti batinama ili ko zna cime, gde je policija, gde je tuzilastvo...

bosa

pre 8 godina

ako za boga zna nek ne brani više srbiju.dotična demonstrira silu prijatelja. izgleda da njenim prijateljima je ostala samo ona,jer znaju da su im buvše sluge pročitane kod naroda, pa neće da ulažu u propale politikante.mora da opravda konto zato je i agresivna, gde je dotična bila kad je bilo bombardovanje? verovatno sa njima posmatrala putem satelita.dotična umislila da je neki nivo.ha ha ha.baš je jadnica.ovakvu reakciju na postavljena pitanja jedna intelektualka sebi ne bih dozvolila.

srpkinja

pre 8 godina

SAMO REFERENDUMOM CELE SRBIJE (AKO PRODJE,A ZNAM DA NECE) ULAZIMO U TO AGRESORSKO NATO. JELENA TI SE TU NISTA NE PITAS. STA SU NAM ZIVOTA I OSTALOG UNISTILI TO SE NIKAD NE TREBA ZABORAVITI.

Em drcna em nepismena

pre 8 godina

Пази кад не могу да верујем да не зна разлику између „јер" и „је л'"?! Драга госпођо, „јер" је узрочни везник, како њиме да постављате питање? Ду ју андрстенд ми?

sanders

pre 8 godina

Ova je zrela za Farmu ili Lazu. Grehota je prema njoj da jos uvek sedi medju ljudima koje ne razume i plasi ih se. Pomozite joj doktori molim vas kao ljude, pogledajte sta Svajcarci rade sa takvima.

Rajko

pre 8 godina

Stvarno sam zatečen ovako drskim i neprimerenim ponašanjem jedne javne ličnosti. Nešto razmišljam, da li će se zaštitnik građana g.Saša Janković, povodom ove javno izrečene pretnje, oglasiti?

miroljub

pre 8 godina

Bože , zar toj ženi toliko nedostaje novca ? Ljudi, dajte da skupimo dobrovoljni prilog da joj pomognemo nebi li ublažila svoju agoniju. Jelena sinko, leči se .

Amater

pre 8 godina

VUCICU SMENI OVO ZLO STO RADI PROTIV SRBIJE I PRETI BATINAMA OBICNIM GRADJANIMA.TA SIGURNO I MUZA TUCE A MOZDA I DECU.

Jovan M

pre 8 godina

Pod hitno na lečenje. Ova je za ozbiljnu terapiju!

rajana

pre 8 godina

Trebalo bi jednom za svagda razjasniti: - Ko je osnivač tog Centra za evroatlantske studije? - Ko ga finansira i za čije babe zdravlje? - Ko je nju izabrao za Direktora?

Patriot

pre 8 godina

Ti moćni prijatelji su očigledno nemoćni da ovu smire. Istina, ja ih razumem teško je ovakvu rugobu zadovoljiti - za nju bi i Saša tražio da joj ipak stave kesu na glavu. Putin je to sa NVO lepo rešio, ne vidim nikakvog razloga da se i kod nas ne uvedu slična pravila, bunila se tzv. Evropa ili ne. A posebno za ovu pretnju, uvalio bih joj da malo sadi krompir u nekom KPZ i da ga đubri sa DU bez zaštitne opreme.

dragan

pre 8 godina

Očigledno da je rade hormoni, pa je nešto fali.

prosveta26

pre 8 godina

Pare,parice,podstiču hormone maloj beštiji.Opa bato,eno ih idu moćni njeni..

marche

pre 8 godina

Utrkivanje ko je veci izdajica! Nekad je to bila sramota! A izdajice su se kaznjavale na razne nacine!! Pozdrav

Milos

pre 8 godina

Alo bre cure,alo.Necu u NATO, necu u EU.Zlikovci su i bas me briga sto dobijas kintu da lobiras za njih da lobiras.Smrad si i nisi dama jer su ti ortsci retardirani zlikovci.Uranijum je opasan, a ako mislis da nije nek ti neko napravi tanjir od njega pa klopaj iz njega.A to sto se duvas zahvali SNS u i onima pre njih.Kod mene bi ti bila demokratija samo do tacke kad pocinjes da povredjujes druge a posle zna se(Goli otok) .Preterala si i ispala si jadna.

bebica

pre 8 godina

Pa ona je bila desna ruka gospodje Kandic. Zaboravili ste da je bila u njenoj ne vladinoj organizacijii pa se posle osamostalila. Gopodja je pre svega ne vaspitana, neparlamentarna, bez argumenata, naucila pesmicu napamet i nju samo prica bez obzira da li je tekst pesme tema ili ne. Placena je da recituje i to je to. Misli da je ona NATO i da moze da preti i ubija i da nikom ne polaze racuna, Ja mislim da se ona malo zanela, jadnica. Pa ako je nekog policija zavala na razgovor zbog ne primerenog pisanja na tviteru, bio bi red i da gospodju preispitaju da objasni kako misli da ostvari te pretnje, a bogami i da odgovara.

Karlos

pre 8 godina

Dali ova zena radi samo za NATO naciste, ili mozda prima platu iz drzavnog budzeta kao i ostale profesionalne pljuvacice svega Srpskog? Takodje me interesuje kakve kvalifikacije sve ove pro- pljuvacice imaju pogotovu ova Milicka? Ko placa te gorile kosto- lomce, mozda Jelena ima budzet i za te usluge. Proverite ko joj je dao posao tako da i taj odgovara za vredjanje gradjana Srbije.

sekira

pre 8 godina

njoj fali jedan ne bas Mali,ne moze ti pomoci nato,vec jedan pravoslavni Bato

CIRINELA

pre 8 godina

Vladislave Jovanovicu , pazi sta pricas da i tebe ne posete njeni mocni prijatelji.

istina

pre 8 godina

Zamolio bih CV doticne gospođe, sa sve datumom, mestom rođenja i nacionalnom pripadnoscu! Hvala. P.S. Posle toga svi ce videti da nije izdajica vec komsinka...tzv Ujna!

Đuro

pre 8 godina

Nije Sloba kriv, mi smo .... Da smo patriote ova kuja se ne bi glave nanosala u Srbiji. Ovako svaki ološ može da urinira po nama. Dobro i postojimo kakvi smo.

Deniro

pre 8 godina

Cudi me da Nato za svoje lobiste, pored doticne, nije uzeo i Kandicku i Bisrko....to bi im osiguralo uspeh...

djole

pre 8 godina

zar je moguce da se moze ovako ponasati u Srbiji,pa ona pljuje po celom narodu,sramota sta smo dozvolili.

Dragomir

pre 8 godina

Јелена Милиц!Довољно је ПРОЦИТАТИ њен глупави текст!Једино ја пишем у свим новинама изреку СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА!НАТО мангупарија не шаље пешадију у државе која им не воли војнике.Ако приступимо ,не дај боже,НАТО пакту војници би се шетали по Србији .Добро,нека ако смо пријатељи јер би корист имале кафане,кафићи и ,,радодајке,,!Паре би млатили али како те војнике ми срби не волимо онда би млаћење било где год их сретнемо.Добро,било би пуцњаве,дај боже,у ваздух али и ти ,,мећићи,, би морали негде пасти?И зато госпи МИЛИЦ треба понудити већу лову да буде српкиња?Толико! Госпођа Ната је за време!Донекле.

dragan

pre 8 godina

Neko rece: "klekni," pa se pomoli da ti se oprosti za nepromisljene izgovorene i napisane reci.

Milan

pre 8 godina

Ova ne samo što je bezobrazna, nego je i vrhunski nepismena. U osnovnu se vratite g-đo, naučite gramatiku srpskog jezika, pa se obraćajte u javnosti. Bruka i sramota ko sve danas ima pravo da piše i priča!

sinisa

pre 8 godina

Evo, gospođo Žvalić, pozivam vaše "močne prijatelje", da mene posete! Mislim da bi ih sutra zapazili u rubrici "Crna hronika" Živela Srbija, živela majka Rusija! до свидания!

sale

pre 8 godina

Moram da se ukljucim u raspravu a i da napomenem da i ja imam veoma mocne prijatelje,a koji pri tome uopste nisu mnogo gadljivi,mada bi u slucaju doticne gospodje morali malo vise da popiju,mozda u apoteci potraziti pomoc prijatelja,ali garantujem da bi poseta bila uspesna.Gospodja je ocito nervozna,i siguran sam da ce joj moji mocni prijatelji izaci u susret.

Dragana

pre 8 godina

Blago nama sa Milicevom , Bisekovom , Kandicevom , ... , i ostalom srpskom "inetelektualnom elitom" ! Tuga , cemer i jad , placeni "mislioci za dobrobit Srbije" .

Viktor

pre 8 godina

Nekad su za takve imali azil na Guberevcu. Ajd sto lupa, navikli smo, laje al ne ujeda, ali sad postaje i opasna za okolinu.

pavlos

pre 8 godina

procesuirati pretnje na javnim mrezama su krivicno delo prijatelju zvanicnu prijavu za ugrozavanje bezbednosti i strahom za sopstveni zivot! a ocekujemo kada kazem ocekujemo mislim na kompletno gradjanstvo javnost da javno tuzilastvo reaguje u skladu sa zakonom !!!! ako mogu onog kriminalca na baterije kako ga nazivaju mediji onda neka reaguju i za pretnje na drustvenim mrezama zasta su i njega teretili.... tuzilastvo na vama je da radite svoj posao!

hok

pre 8 godina

Dokle ce drzava dozvoljavati ovim ostecenima da nas vredjaju i danam prete,odmah zabraniti radi a nju procesuirati.

pekabinac2012

pre 8 godina

Posalji i meni,,te mocne prijarelje,,samo da znas klosarko da sam Putinov zet,,e pa da vidis i kad ,,nasi najmocni prijatelji ,,udare na vase

dušan

pre 8 godina

ovo zlo i neuravnoteženo govno treba hitno na lomaču spaliti da ne širi smrad među napaćenim narodom

ana

pre 8 godina

Miss Jelena,popijte jedno pivo.Mozda vas opusti..

bumbar

pre 8 godina

Molim boga da mene posete njeni moćni prijatelji, ali bukvalno molim, pa izbrisalo bi ti se ime seam kolena unazad djubre prodano. Još su gori on koji ti dozvoljavaju da se javno pojavljuješ ler pluju na svaku našu žrtvu.

Lepi cane

pre 8 godina

Boga mi Natasa Kandic dobila je takvog takmaca koji ce joj vrlo brzo oduzeti titulu najveceg mrzitelja Srbije i svega sto je srpsko,sto je u direktnoj vezi sa novcanikom.

Nesa

pre 8 godina

Predsednica odbora za odbranu i bezbednost Obradovicka zamislite kaze, ima visoko misljenje o Milicki cak je i savetuje da se ne spusta na nivo i ne odgovara na pitanja obicnih gradjana,jadna nam je bezbednost sa takvim odborom kad je predsednica takva.

ceca

pre 8 godina

Jelena vrati se na ketering,ostavi NATO i Srbiju!!

Dragan

pre 8 godina

Gde je ovde Država, gde su MUP i tužilaštvo. Ovo je klasična pretnja i ugrožavanje lične sigurnosti čoveka koji je samo izneo svoje mišljenje, bez vređanja i ugrožavanja bilo koga. Da li su u ovoj zemlji EU i NATO fanatici iznad zakona?

Ada

pre 8 godina

Sa ovakvim rjecnikom nisi ni ovce da cuvas jer bi te se i one postidjele , a kamoli da se bavis politikom , to je uvjek tako oni sto nisu ni za krivi k.... guraju se da vode drzavu ,jadna li si ti hoces i meni poslati svoje mocnike luda zeno , nije vazno sto ti mislis i za sto se boris ali budi dostojanstvena , a ne politika i prostakusa ,bas ruzno.Sramota me sto sam zena.

Dera

pre 8 godina

Ako je NATO spao da ga ona stiti, zastupa , ....hvali , i sl. ne pise im se dobro ! Samo ih bruka i blamira ! Tako je to kad ne mogu da navataju nekog pametnog , pa daj sta das , sta ce , nije njoj lako . Zna ona " Kom je sudjeno da bude j.ban njemu same gace spadaju " !

rale

pre 8 godina

"ovo"pod hitno treba uhapsiti,da kaže zašto i kime preti.naravno ako smo i d od države.

Vojo

pre 8 godina

Iz očiju joj se vidi strašna mržnja, uz to, srbomrzac je njena profesija, njena hrana i voda.

Mirko

pre 8 godina

Ma svima je jasno ko je ona i sta je ona nemojte joj davati publicitet!

Irina

pre 8 godina

Tragedija našeg naroda je u neobrazovanosti nekulturi amoralu i izdaji prvo sebe pa onda i svih oko sebe i svoje zemlje.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija