• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2016

13:53

BAKAREC: Sanda je vrhunski licemer, pljuje Koštunicu, A BAHATILA SE PO RIMU ZA 5.000 EVRA MESEČNO!

Politika

BAKAREC: Sanda je vrhunski licemer, pljuje Koštunicu, A BAHATILA SE PO RIMU ZA 5.000 EVRA MESEČNO!

Podeli vest

Potpredsednik Samostalnog DSS-a Nebojša Bakarec osudio je izjave predsednice DSS-a Sande Rašković Ivić koja, kako kaže, u intervjuu za NIN, za potrebe prljava kampanje, najprizemnije napada osnivača te stranke i nekadašnjeg lidera Vojislava Kostunicu




- U doba Koštuničine vlade, ali i kasnije, sve do 2014, ona je podržavala sve odluke DSS i vlade, čijim je sednicama prisustvovala kao predsednica Koordinacionog centra za KiM. Bila je uključena u donošenje svih državnih i stranačkih odluka, kao potpredsednica DSS. Sebi je obezbedila mnoge lukrativne državne funkcije i masne apanaže ambasadorke u Italiji, na Malti i u San Marinu - naveo je Bakarec u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

MLADENOVIĆ OGORČEN: Sanda Rašković-Ivić sklopila pakt sa đavolom, prodala stranku i bacila ljagu na Koštunicu!

Bakarec kaže da je reč o "vrhunskom licemerju", te da je nehumano da Rašković Ivić uopšte pominje Koštunicu u pokušaju da baci lljagu na čoveka za koga, kako kaže, zna da se povukao iz politike i javnog života, i da ne želi da odgovara čak ni na najprljavije neistine.

- Lako je Sandi Rašković, da blati čoveka za koga zna da se neće braniti. Junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo, druge od sebe. Gospođa se junačila po Rimu, četiri godine, za 5000 evra mesečno, a za čojstvo nije ni čula - naveo je Bakarec.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Ја нешто, знате...- "нисам обавештен"...?! ( Политика Легалитета ДСС )

Dzentlmenski

pre 8 godina

....je tako prljavo napadati jednu damu! Izuzetno obrazovana, kulturna, uspesna, lepa pojava, borac za prava Srba, i uvek odmerena u svojim nastupima! Kostunica nikakav trag u istoriji Srbije, kao politicar! Mnogi misle da je on "pobedio" Milosevica na izborima, sto nije tacno, pa je zato zapaljena skupstina! Sanda Raskovic Ivic zasluzuje ako ne podrsku, a ono makar postovanje!

banat1952

pre 8 godina

Da bi bila postovana kao dama, treba i da se ponasa kao dama, a njeno ponasanje i recnik odavno nisu "damski", tako da je morala da ocekuje ovakvu reakciju onih koje je izprozivala i ispljuvala, ne birajuci recnik, tako da je sama sebe izbacila iz drustva dama.

Sveta

pre 8 godina

Nešto gledam, ovi otpadnici od Dss, koji zarad vlasti šuruju sa SnS-om u Beogradu udarili na svoju dojučerašnju koleginicu... To govori više o njima!

vera

pre 8 godina

Gospođa je umislila, da bez nje.. Srbija neće opstati..

rajko

pre 8 godina

Те лицемере који би да су не дај Боже уместо у Србију побегли у неку европску државу још увек боравила у неком шаторском логору за избеглице . Место да је захвална ,пре свега Коштуници ,који је због пријатељства са њеним оцем форсирао у Србији . Захвална и Србуји као држави и српском народу ,она пљује и по држави и по народу и по Коштуници као ментору ,. То је она српска ,, Храни псето да те уједе ,,.

NELE

pre 8 godina

Где нађосте овога, он није ни Коштуници ваљао само му је одбијао гласаче.Па када поштује Коштуницу зашто не проводи његов програм ,него се прикључује симпатизерима НАТО?

Dragica

pre 8 godina

Одкуд се одједом овај човек појави.Једва се сетих одакле ми је познат,толико је присутан на јавној сцени.ДСС се поделио па је и нормално да се они који мало раде више се буне и буду љубоморни на оне који имају неке резултате.Разумљиво али ипак ружно и прљаво.

Posmatrac

pre 8 godina

Kada neko nekoga ogovara ( u ovom slucaju Sandu Raskovic-Ivic ) taj na taj nacin kaze sve o sebi.Politicki polusvet moze imati toleranciju barem prema jednoj dami koja ce im pomrsiti konce na izborima...

Hercegov Grad

pre 8 godina

Jeli to oni jadni Bakarac koji je za vteme rata 1999 u kancelariji, daleko od fronta jeo rostilj, cokolade i zalivo \"Coca-colom\", dok sam ja sa vojnicima jeo pasulj zacinjen kožurom od slanine. Jeli to onaj jadni Bakarac koji nije znao za \"Crvene beretke\"  i kosu ti na Kosovu sa crvenim beretkama. Jeli to onaj jadni Bakarac sa kojim se posvadjah pred Jocicem zbog njegovog ne znanja posla. Takvima nije mesto nigde u drustvu, osim u zapecku! Umesto da se svega stidi, mis hoce na vrh?!\n

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija