• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2016

15:07

KUPOVINA GLASOVA NEĆE PROĆI: SNS traži da državni organi zaštite građane od DS!

Politika

KUPOVINA GLASOVA NEĆE PROĆI: SNS traži da državni organi zaštite građane od DS!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zatražio je danas od državnih organa da, pred ove izbore, građane zaštite od Demokratske stranke, kao inicijatora, inspiratora i tvorca malih kvazi-stranaka koje im služe za trgovinu glasovima i obesmišljavanje izbornog procesa

- Naime, gospoda iz DS -a i kriminalni režim Bojana Pajtića, još su pred lokalne izbore 2012. godine, osmislili plan kako da kupe glasove u Novom Sadu. To je bio samo jedan od njihovih prljavih projekata za kupovinu glasova građana, koji je završio na sudu- dodaje se u saopštenju.

Novosadski naprednjaci ukazuju da je su demorkate sve vreme opstruisali sudski proces koji je SNS pokrenula, a povodom sumnje da su glasovi Roma kupovani za nekoliko hiljada dinara. 

- Ali, da su u laži kratke noge, pokazali su sudski svedoci koji su potvrdili da je novac za kupovinu glasova davala Demokratska stranka - navodi se u saopštenju i dodaje da je demorkatama u Novom Sadu propala namera da vladaju zajedno sa svojim strankama satelitima, koje su napravili otetim parama od građana.

- U februaru 2016. godine, na izbore u MZ Kljajićevo, izašli su sa Pokretom Drina Dinara Dunav, istim onima koje optužuju za kupovinu glasovima. Da su oni zapravo jedno, jasno su na predizbornim tribinama u Kljajićevu pokazali Branislav Bugarski, visoki funckioner DS-a i jedna od udarnih pesnica Bojana Pajtića, i visoki funkcioner Pokreta 3D Nikola Chirović.

Zajedničke tribine, koalicioni savez (3DS) trgovina glasovima, .. i bezuspešni licemerni pokušaji da se prave vestačke afere", piše u saopštenju.
 

PROČITAJTE JOŠ:

SNS: Projekti iz vremena vladavine DS doveli Beograd na ivicu bankrota

NOVOSADSKI SNS: PAJTIĆ OPET LAŽE, gradonačelnik ne prodaje gradsko zemljište!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija