• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.03.2016

12:15

LJAJIĆ: Šteta veća nego što se mislilo!

Politika

LJAJIĆ: Šteta veća nego što se mislilo!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić rekao je u Novom Pazaru da je šteta od poplava mnogo veća nego što se u prvi mah mislilo

On je za Informer kazao da su komisije već počele da obilaze poplavljena domaćinstva i da ih popisuju.

- Voda se danas povukla pa se šteta bolje vidi. Uništeni su putevi, kuće, nameštaj i šteta je zaista velika. Grad će pomoći koliko može, a pomoć će stići i od Vlade - rekao je Ljajić.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović rekao je za Informer da najveći problem stvara velika količina blata.

- Kada ukloniko blato onda će poplavljena područja biti oprana. Očekujemo veliku pomoć od Vlade Srbije koja nam je uvek pomagala - rekao je Mahmutović i dodao da su se u nekim naseljima pokrenula klizišta.

Sva javna preduzeća, kao i brojni privrednici i volonteri, angažovani su na čišćenju poplavljenih kuća i ulica.

Prema prvim procenama, u jučerašnjim poplavama uništeno je više stotina kuća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17