• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv Pink/Intermagazin

10.03.2016

19:52

(VIDEO) LAZANSKI VERUJE U PUTINA: Srbija se žrtvovala, Rusija neće dozvoliti da se ponovi 1999. godina!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI VERUJE U PUTINA: Srbija se žrtvovala, Rusija neće dozvoliti da se ponovi 1999. godina!

Podeli vest

Istaknuti vojni anatlitičar rekao je u emisiji “Pravac“ na televiziji Pink 3 da su Rusi na našem primeru naučili lekciju i da neće dozvoliti da se ponovi 1999.

Naš vojni anačitičar pozabavio se temom terorizma i ruske intervencije u Siriji, on se takođe osvrnuo na situaciju u Libiji ali i na posledice bombardovanja SR Jugoslavije i uticaj koji je ono imalo na Rusiju..

Evo kako je to izgledalo

Tomislav Nikolić i Putin o 1999. godini 

Nikolić je Putinu zahvalio i za ispoljeno razumevanje za ponašanje Srbije u međunarodnim odnosima kao i za hrabrost koju Rusija pokazuje u borbi protiv Islamske države.

„Nažalost ovo nije 1999. godina, inače (da jeste) mi ne bismo govorili o bombardovanju Srbije“, kazao je predsednik Srbije dodajući da je to hteo da kaže i pred novinarima.

Putin je ocenio da dve zemlje imaju istorijski dobre odnose, ali da se nada da će se okrenuti sadašnjosti .

„Nadam se da ćemo se sada prebaciti na savremena, pozitivna pitanja dnevnog reda“, rekao je predsednik Rusije navodeći da će sa Nikolićem razgovarati o situaciji u regionu i o bilateralnim odnosima.

Putin je kao značajno ocenio to što je premijer Srbije Aleksandar Vučić jesenas posetio Moskvu i što će, kako se nada, ruski premijer Dmitrij Medvedev uskoro posetiti Beograd.

PROČITAJTE JOŠ: 

LAZANSKI O HAŠKOJ INKVIZICIJI: Silu iznad prava Rusija osporava, Srbija se kasno setila?!

PUTIN ČVRSTO UZ SRBIJU! Rusija ne ucenjuje srpsku Vladu otvaranjem baze u Nišu!

LAZANSKI: NATO bez Rusije, je NATO protiv Rusije. Da li smo svesni šta se sprema?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maksim

pre 8 godina

Danas mnogi vise veruju presedniku Putinu nego sami sebi.

Bezfoliranja

pre 8 godina

Bate... a zasto ti Rusi ne daju neki kreditcic na racun profita gazproma u Srbiji i najnize rudne rente u Evropi? Volim ih sigurno kao i svi mi sto vise volimo Rusiju nego Britaniju, ali pravo pitanje je: da li je istina da traze referendum ili nije? Ako jeste, kako se odnose prema nama nego isto kao i ovi iz Eu. Zasto 1999 nisu priznali odluku skupstine SRJ o pridruzivanju znd? Samo interes bre Ko sisa i eu i sad i eu. Sa osmanlijama smo pretivljavali 500 god prezivecemo i ovo. Samo jaka vojska i rakete dugog dometa. I povoljni trgovinaki aranzmani pa ako hoce nas nel se utrkuju sa parama a ne sa pretnjama. Dosta nam je!

Peca

pre 8 godina

Nedaju kreditic zato sto to sve ode u privatan džepic i za mauzolejcic

prodane duše

pre 8 godina

pa ne daju ništa zato što znaju sa kim imaju posla..sa prodanim dušama koje sede u vlasti i koje uzimaju lovu od koga stignu i sarađuju sa svim mogućim obaveštajnim službama..pa nisu rusi budale da ne znaju ko, šta i sa kim...

englezii

pre 8 godina

E pa ni tebi pamet bas ne smeta ! a sta se takav covek ima folirati kao ti ! On kaze sto je za reci i tacka ! A ne k'o ti ! Ocigledno ti niko ne valja osim sam sebi al i u to sumnjam ! Ti bi verovatno sve to bolje nego i G lazanjski i nego i G vucic jedino te jos nisu zamolili da ih posavetujes ! A sto se dugih cevi tice nedo' bog da vise trebaju osim za odvracanje ujki jer tebe nebi stig'o ni tomahavk da do toga dodje ! Isti si ko Suntavi jos samo da si nadjes pasnjak pa da se vatas politike !

maks

pre 8 godina

Ko nije radio u Nisu i Lukoilu ovde, nije upoznao pravo lice nase brace. Ogranicavam se na one koji su ovde u srbiji. Svi znaju kakve su to firme za svoje radnike, mobing! A naftu su dobili dzabe

Nero

pre 8 godina

Saglasan uzeo si mi iz usta komentar, ja bih ga voleo videti kao ministra odbrane

Marcco

pre 8 godina

Nažalost, vaš način razmišljanja je karakterističan za prosečnog glasača u Srbiji. Zato nam je ovako zadnjih 30 godina.

Pik

pre 8 godina

Ti si sigurno tadicev, koj za 8 godine nije uspeo nista da napravi jos da je ostao na vlast otisla bi i vojvodina. Ja nikad nisam glasao ali voleo bi da vucic i sns dobije. Ima neke stvari mi se ne dopadaju ni kod vucica ali on je za sada najbolje resenje

buba

pre 8 godina

Kasno g.Lazanski ste se setili da udjete u SNS.Nazalost ao i Marko Kraljevic koji uvek dodje kasno.Nazalost istina a sve je moglo drugacije.

Ali Šele

pre 8 godina

Gospodin Lazanski od analitičara postade podparol predsednika Nikolića,

blagoje supic

pre 8 godina

Kriza baja mora da se zivi jer od zraka i mlacenja prazne slame ne ide!malo ih zivilo na gu.ove kao Lazanski u vrijeme Titove vladavine.Priviligovan bjese ka bugojanski medjed.

Srbija do Pastrika

pre 8 godina

1999 se naravno nemoze ponoviti ,zlikovci su nam uzeli sto su hteli.Pa sad ako smo mi zadovoljni tim stanjem ??

ALBANIJA do NISA

pre 8 godina

Cekaj bolan, nismo jos zavrsili, dogovor je bio Albanija do Nisa.

tika

pre 8 godina

Penzioneru Politike Lazanskom sa velikom penzijom je nedovoljno za zivot i jos hoce poslanicku platu od 100 000 dinara. Sramota.

Marcco

pre 8 godina

Ake nije sposoban za dnevnilist politiku pa je penzionisan, ne znači da nije sposoban da odlučuje o sudbini države

zgroženi

pre 8 godina

Verovati da odlaskom Šećerovskog i povlačenjem Šešelja, srpski "patos" neće imati zabavljača je iluzija.

SW

pre 8 godina

G Lazanski..! Ne uzdaj se previse ni u g, Putina niti u bilo kog drugog,,, Uzdati se u'se i u svoje kljuse....jedini nacin da se nesto ucini u ovoj zemlji...

zoran miljkovic

pre 8 godina

ОВАЈ РАДИ ПРОТИВ ГРАЂАНА СРБИЈЕ, А ЗА ИНТЕРЕС РУСИЈЕ.УЗЕТ ЈЕ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ НА ИНТЕРВЕНЦИЈУ РУСА, НА ЛИСТУ.РУСИЈА У ИСТОЈ СИТУАЦИЈИ ДАНАС КАО СРБИЈА 99.У КОГА ОН ВЕРУЈЕ ЊЕГОВА ЛИЧНА СТВАР,А ОН ЛАЖЕ СВЕ ШТО КАЖЕ.КОЈЕ ЈЕ НАРОДНОСТИ И ЗА КОГА РАДИ, МНОГО ХРВАТА СЕ ИНФИЛТРИРАЛО У СРБИЈИ НА ВИСОКИМ ФУНКЦИЈАМА, А И ДАЉЕ СУ ПРОТИВ СРБИЈЕ,МОЈЕ МИШЉЕЊЕ.

Vladimir

pre 8 godina

Covjek koji je gostujuci na TV Republike Srpske uvrijedio borca prve kategorije, dobitnika najveceg vojnog odlikovanja, komadanta koji je prosao mnogim ratistima....rijecima da nije patriota! Jedna od najvecih prevara od ljudi je Lazanski. Koliko ima izvjestaja iz direktnih borbi sa Kosova? Prevarant jedan obicni.

Vlada

pre 8 godina

Lazanski za ministra odbrane. Bravo care Nacija nam pomre od uranijuma od Nato bombi

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija