• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2016

18:30

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Predložiću ukidanje vanredne situacije!

Politika

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Predložiću ukidanje vanredne situacije!

Podeli vest

Vlada Srbije će odlučiti o ukidanju vanredne situacije zbog odbrane od poplava, ukoliko vremenska situacija nastavi da se poboljšava, najavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Vlada Srbije će odlučiti o ukidanju vanredne situacije zbog odbrane od poplava, ukoliko vremenska situacija nastavi da se poboljšava, najavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Predložiću premijeru da sutra vlada odluči o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Srbije i da se sve aktivnosti nastave redovno- rekao je Stefanović za RTV.

Istakao je da su svi zajedno, ujedinjenim, zajedničkim radom došli do toga da su posledice ovih poplava neuporedivo blaže, nego 2014. godine.

Stefanović je kazao i da kada bude ukinuta vanredna situacija može se govoriti o pojedinačnim odgovornostima.

(FOTO) TREĆI DAN DRAME U SRBIJI! Kiša ne prestaje da pada - problemi sa strujom, vodom i klizištima!

STEFANOVIĆ: Predložiću, uvođenje vanredne situacije!

SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE: Do sutrašnjih padavina pred Srbijom noć predaha!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan s

pre 8 godina

Vanredno stanje traje od kako ste vi na vlasti.

Nikola

pre 8 godina

Koliko košta proglašenje vanrednog stanja u čitavoj Zemlji? Koliko dnevnica i kome će biti isplaćeno za dežurstva u Vojvodini, gde situacija ni ne liči na vanrednu?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17